• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cicekrose Esimle aram cok kotu yaa kendisi pazartesi doktora gidelim diyo ben de tama
m demek zorundayim. Dr ebru zulfikaroglu doktorun ismi bakalim ne diyecek ben ne yapsam bos herhalde kendi basima yenemiycem bu psikolojiyle

Biz bu turguaazz hatunuyla bulustukta adi gbi turguaz sali baglamis gelisti:)) cok sicak tatli ozguveni yuksek bi kiz aslinda iste bu bilincalti varyaaa:47: keske hepinizle tanisabilsek yaaaa...hadi turguaz cnm ben sana guveniorum kendin ble gveniosun biliosun dimi ben onu hissettim:)

oy bebişim saol sende olesın sıcak kanlı cana yakın bı ınsansın annenıde cok sevdım.sen de cok tatlı cok sekersın sankı 40 yıldır tanıomusum hıssıne kapıldım kuzum bnm ya.ee ıkı vajılı bıraraya gelınce muhabbet ne olur kı mıkı ve vajına hahaha:Dolsun bıtıcek ınsallah bende bu sıte sayesınde kendıme guvenıorum yanı yakın zaman olarak dıe dusunuorum bakıoruz yıllarca bu problemle ugrasmıs ınsanlar var uzuluoruz elbet ama dıoruzkı yıllarca ugrasmıs ama yenmıs demekkı bunun cozumu var gercekten,bakıoruz bırı gelmıs yendım dıo her gun yenen var aha dıoruz bırı daha basardı e sıra bızede gelır hem azmın elınden ne kurtulurkı insan ıstedıkten sonra hersyı yapar.bakın bulent ablamıza kestırmiş kokunden bıze ole bısı dıyen de yok kesılcek bıcılcek bı yerde yok herkez ne acılara dayanıo kı bunun ole buyuk bı acısı yoktur aslında hepımız bılıoruz bunu acımıycak dıoruz ama bılıncaltımızın aralarında kalan lekeler var demekkı onlarda egzersızle muhabbetle duayla sılıncek hep beraber yardımlasark heey bacılar hepınısden Allah razı olsun dıorum.umuutcum evet hep beraber toplu bı tanısma olsa ne super olardı hatta altın gunu fılanda yapardık:9::9::9:

Cnm oncelille merhaba ne kadarlik evlisin cnm cok uzgun bi halin var oncelikle bu dermeniolan bi hastalik bu kadar umutsuz olma lutfen sizleri gorunce kendim aklima geliorum daha bitmedi tabi benimde....cok zor bi durum ama inan aslinda kolay cozumu olan bi is...dr dan once bi kendin deneseydin keske hic denedinmi kulak copu veya erce parmak falan cnm

Cicekrose Esimle aram cok kotu yaa kendisi pazartesi doktora gidelim diyo ben de tama
m demek zorundayim. Dr ebru zulfikaroglu doktorun ismi bakalim ne diyecek ben ne yapsam bos herhalde kendi basima yenemiycem bu psikolojiyle

cnm esınle aranın kotu olmasına uzuldum oluo bole seler bende bı senelık evlıyım cok sayılırmı sayılmaz mı bılmıorum ama bızımde hep kavgayla gectı ben abartıp bosanma davası bıle actım esıme ama hala yanındyım eşini sevıorsan eyvallah dıceksın bazı seylere ve bu ısın olmasını bekle olsun bıde ole bak evlılıgıne.ben mesela annemle konusuorum bazen dıorumkı ben anlasamıorum ayrılırsak bekaretım bana kalsın dıorum annem dıokı ne fark eder evlendıkten sonra kım sana sorar bakıremısın deılmısın dıe o onemlı deıl kızlık zarın bozulunca ayrıldıktan sonra namussuz olmassın dıo ınsan kendını bıldıkten sonra.pskolojıyı duzeltmek ınsanın kendı elınde bende aynı senın gıbı dıodum sureklı kavga bu pskolojıyle yapamam ben o yuzden vajı ıcın ve pskolojı ıcın ıkı tane terapıste gıttım bırı ii deıldı ıkıncısı ıyıydı cok guzzel beynımı actı resmen ama bu seferde esımın yalnıslarını daha ıı gordum sour gıbı oldum banada arkadaslar burdakıler kendı pskolojını kendın duzelt bır an once egzersızlere basla dedıler ıh mıh yaptım her hafta bosuna yol gıttım ezıyet cektım. esın dra gıdelım dıosa gıdın tabı ama pskologa gerek yok yenı uyemısın bılmıorum gecmısı okuyabılırsen oku bıraz gorceksın herkes aynı yollardan gecmıs o kavgalardan ayrılmak ıstemelerden bı cogumuz aynı.o yuzden bı jınekologa gıt muayne ol muayne de bısı yok acıo bakıo sadece sonra vajınusmus teshısı koyarsa gelırsın buraya burda hep beraber yaparız egzersız bende egzersızın baslarındayım ama ınanıorum duzenlı hareket edılırse cozulur

Canım Sen Naptın Bakalım Dr. Filan Nasıl Gidiyor? Hedefin varmı Şu Gün Gelmeden Yenicem gibi ??:40:

Napiiim cnm dun seans di iste su maket olayini yaptik:) 2 saat icerde bekledi kendileri minubuste ustende hop hop hopladim ...eve gelince cikardim ben su an ken kendimi hazir hisediorum beraay cnm rahatim bi relax durumu mevcut da bu es olayi ona hdi deneyelim hadi yapalim ben hazirim demicem biliosun benimki ne bse oluo o zaman beklicem yanassin :)) ins bu gece biter ona deneme hissi vermemem lazim bde cnm
..sonra senin pozisyon aklima yatio onu denicem olmadi alta gecerim cnm ..

Napiiim cnm dun seans di iste su maket olayini yaptik:) 2 saat icerde bekledi kendileri minubuste ustende hop hop hopladim ...eve gelince cikardim ben su an ken kendimi hazir hisediorum beraay cnm rahatim bi relax durumu mevcut da bu es olayi ona hdi deneyelim hadi yapalim ben hazirim demicem biliosun benimki ne bse oluo o zaman beklicem yanassin :)) ins bu gece biter ona deneme hissi vermemem lazim bde cnm

Hadi İns Tatlım. Cok Ugrastın Umarım artık yenersin şu illeti.Benim yaptığım pozisyon iyi oluyo en azından kontrol elimizde olduğu için istediğimiz gibi hareket ediyoruz:34:

:46: dagdan bir gelin geliyor döne döneee...

umuut ver artik su haberi bugün. :52: :88: hadi mikiye bakiiim. :88: (bu tip, hemen yataga diyor almanca heheh)

herkeze iyi akşamlar bende bu illetle 8 ay uğraştım ve yendim kadınlar klubünün burdaki bayanların birbirlerine desteklerinin sayesinde en baştaki sayfadan başlayarak okudum cesaretim kırıldığında bidaha bidaha.... inanın kendinize ben başardıysam herkez başarır :) ... isteyen herkeze yardımcı olabilirim.

kızlar egzersizlere dün başllamıştım. iki parmak denemiştim ama şansıma bugun regl oldum. egzersizler 1 hafta ertelendi mecburen ya :(

meraba kızlar büyük uğraşlar bolca gözyaşı sonunda sevdiğimle evlenebildim(ailem onaylamıyordu da :( ...ilk gece korkum hiç yoktu daha öncesinde yakınlaşmalarımızda oldu eşimden utanma sıkılma çekinmem de yok herşeyi rahat rahat konuşurum ama ilk gece hiç beklemediğim şekilde yapamadım..çok canım acımadı ama panik oldum eşimi ittim bacaklarımı kapattım bütün kuvvetimle :( evleneli 20 gün oldu hala yapamadık :( ne yapacağımı bilmiyorum yıllarca yapamayanları okudukça daha da kötü oluyorum hiç yapamıycakmışım gbi ohissediyorum :( şimdi eşim iş için şehir dışında bayrama gelecek o gelene kadar sorunumu aşmış olmak istiyorum..egzersizleri nasıl yapıyosunuz ne ile başlıyosunuz emla kremi reçeteyle mi alıyosunuz..

daha çok yenisin ne güzel hemen araştırmaya başlamışsın, önce ayna al vajinaa bak karşısında ıkın açıldığını göreceksin sonra kulak çöpü yada serçe parmağının ilk boğumu ile başlayabilirsin egzersize topiğin ilk sayfasında uzun uzun anlatılmış oku istersen, önce kendine kayganlaştırıcı jel al, emlaya gelince son aşama da anca bence çok da gerek yok ama başlangıç için kullanma, reçetesiz satılıyor ağda yaptıranlar kullanıyormuş genelde ,ille uyuşturacam dersen anestol al ıslak bölgeler için daha iyi fiyatı da uygun, adım adım yaptıklarını anlatırsan yardımcı olmak isterim.

mrblar arkadaşlar bende 2 yıllık hatta 26 aylık evliyim...daha önceleri üye olmadan takip ettim konuları biras cesaret geldi o yüzden üye olup sizlerle birebir konuşmak istedim...dün akşam çok cesareim vardı emla ve xylocaine yi denedim...bide kasları rahatlatmak için bir hap içtim...hap beni uyuttu :(( uyuşulukta boşuna gitti yani :(( bu sorunu olmayan bayanları o kadar özeniyorumki...biz cesaret deneme ilaç vb. bir sürü şey onlarda niye olmuyo bu sorunnn :((

herşeyi dene ama olay beyinde bitiyor kendini şartladığın için olmuyor, kas gevşetici, sakinleştirici , alkol insanı sersemletiyor hepsini denedim sadece egzersiz ile sonuç aldım, kararlı olmak, azimli olmak gerekiyor en fazla bir hafta gerçekten üzerine düşersen, biz de böyle yaratılmışız canım hassas insanlarız ama yendiğin zaman onlardan hiç farkın kalmayacak gerçekten gözümde büyütmüşüm bunun için yılları harcamaya değer mi diyeceksin.

Oturmus mutfakta agliorum adam kacio uykum var dedi uyudu cok kotuyum bana akil ver nolur

aglamak caresi olsaydi bu rahatsizligin, kökü kurumustu. artik aglama ama =(

tam tersi inancli, kendine güvenen umuut'u (buraya gercek adini koy) görsün esin.
bazi esler böyle... bunu yasayan ilk sen degilsin. pes etmek yok, vazgecmek yok. sen hazirsin. bugün yarin olacak ama aglayinca daha cabuk olmuyor. birazcik daha sabir. esin seni sabirla bekledi. he beklersin beklersin, hala yanasmaz o zaman kuytuda kistir kocayi. :88:

oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
çok mutluyuuuummmmmmmmmmmmm halaylar çekilsin:)))) halay ekibi nerde?:)

tebrikleeeeeeerrrrr mutluluğun daim olsun canım :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Canım tebrikkllerrrrrr!! Peşpeşe gelin olduk hadi bagammmm halaylar sana gessiiinnnggg!!! :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Dün gece en rahat uykumu uyudum. Çünkü ben gelin olduuuuooommmm !!! :1: Bu iş burada bitti. :emir_bebek: Kasma şarkısını bize armağan eden arkadaşımıza, bu siteyi kuranlara,:kkk: alt başlığı açana, ha deyip egzersize başlamamı sağlayan ocean_’a , beni yönlendiren althea’ya, bize yardımcı olan ve çıtıpıtı bi hatun olduğunu düşündüğüm inciözmen’e, kendisine hiç soru sormasam da muhabbet beslediğim sela1’ya, ağladığımda mümüklerimi silen zealea’ya, pozisyon ustası olup bana taktik veren reşo ağama, beni gayrete getiren diğer egzersizci arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim :16::16::16:. Bencil olduğumu düşünüp editör kesilen ve bunu beğenen arkadaşlarıma(!) selam olsun. Ben kurtuldum sen de kurtul!! Haydi egzersizciler let’s gooaahh!!!! :21: Herkese mutlu, bol fikifikili günler dilerim. :51::52::52::52::108::119:

vay yeni gelin tebrikleeeeer :65: mutluluğun daim olsun halaylar sana gelsinnn hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X