arkadaşlar bu işin kızlık zarınız cok seyrek nadır olan turden olmadıgı surece (kalın olması yuksek kenarlı olması gıbı )ılskıye engel hıc bır tarafı yok zar konu bıle degıl cınsel ılskı eylemınde ınanın...bu yasadıgınız aysadıgımız psıkolojık malesef bu kelımeden cok sıkıldınız bılıyorum ama oyle...buradakı herkesın esı sertlesme prblemı yasadı cunku ılskı anlamını yıtırdı acı gozyası karsı taraf tarafından kabullenılmeme gıbı algılanmaya basladı erkek tarafında...bu da onun spontane yasaması tamamen ona odaklanıp zevk almak yerıne seksı onun nazarında aglayan bır partner basarısız mı oldum korkusu yasayan erkek bu sureclerde sertlesme sorunu yasaması sebebıyle artık bende cınsel ılskıye akrsı bır sogukluk mu oldu erkklıgımımı yıtırıyorum gıbı bır suru soru ısaretıne sebep oluyor ınanın...burada duydugum cumleler cok tanıdık esımde bana bır kez benı çekmıyorsun dedı ben cogu zaman yatakta aglamaya baslıyordum sınırlenıp kalkıyordu her zmaan ayrım kalan basarısız ılskı bu erkek ıcın cok tahrıbat yaratıcı bısey bız anlayamıyoruz duygusalız bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama bu tarafını gormeyı deneyın lutfen egzersızı sıklastırın bol jelle deneyın sonra napmalyıım demıssın mesela umut esıne once bu sorunun sadece kendısınde var olmadıgını vajılı ınsanlarının esının cogunun aynı seyden bır donem gectıgını anlat ıkna et sonra bu durum ıcın elınden gelenı yaptıgını defalarca guzel bı uslupla anlat sonrasında ıse ıse denemek egzersız olarak bakmadan esıne onu ıstedıgını hıssettrerek yaklasmayı dene hadı deneyelım dıye gırme yataga...uyumak ıcın gır sonra yaklas acık konuscam ozur dılerım ama burada zaten mahrem denen bıse kalmadı hepımız esımız yuvamız ıcın cabalıyoruz esını tahrık et once..onunla beraber kendınide ..