• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamamen değil tabi... daha tek kulak çöpünü streç filme sardım.. jelledim .. ve oldu...... hiç yanma hissetmedim.
meğer günlerden beri yanlış yöne çalışıyormuşum...günlerim boşu boşuna gitmiş... bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... çok mutluyum... yeneceğim galiba...
şimdi iki kulak çöpüne geçeceğim....

:46: en zor kismi heheh. ben de cok zor bulmustum sonrasi corap sökügü gibi geliyor. tabi ki yeneceksin. her zaman bir boy geriden baslayip, büyüterek egzersiz yap. :46:

selam kızlar umarım herkes iyidir. Bir süredir egzersizdeyim işaret parmağındayız şuan,rahatım çok şükür. çift parmağa geçicez ama hafiften korkuyorum inanın. egzersizleri aksattım birkaçgündür misafir falan geliyor. 2 gün yapamadımm:((:43:
-çift parmaktan sonra 3 parmağa geçmeli miyim??? yoksa p..se mi geçmeli??
- Bir de p..s e geçince ilk ilişkide prezervatif kullanmalı mıyım sizce gerçi doğallıktan yanayım ama korunmam da gerek,3 ay d.kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım,rahatsız etti beni. ilk ilişkide sizce prezervatif alışkın olmadığım için rahatsız eder mi beni?????(nazlıyım da biraz:)) )) içeriye b...ş.lmadığı sürece sorun olur mu?? YARDIMMMM plzz!! bana koçluk yapacak taze gelinlerrrrr. sevgilerimle.......

merhaba kızlar ben de bu illeti 3 yıl çekmiş ve böyle bir siteye üye olarak sorununu bir haftada yenmiş biri olarak bu topiğe girmeden yapamıyorum.Sanki nostalji yaşıyorum.Ben bu sorunu halledeli 4 yıl oldu,lütfen egzersizlerinizi ihmal etmeyin ve bu sorunu halledemeyeceğinizi düşünmeyin.İnanın ben başardıysam herkes başarabilir.Sadece inanın ve azmedin.Her konuda yardımcı olmaya hazırım:)

nazenin merhaba...ben sadece 6aydır yaşıyorum bu durumu ve eşim şu anda kendisini benim bulduğum tüm çözümlere kapatmış durumda...bana kesinlikle hiçbir şekilde yaklaşmıyor...bunda kavgalarımızın da etkisi var tabi...Dün oturdum konuştum, doktora gidelim dedim,bu bir hastalık, beni içten içe kemiriyo tedavi olmam lazım dedim, hayır hastalık filan değil,İstemiyorum ben, deyip durdu...Ben çalışıyorum, akşam eve dönünce,yemek yap ,ye ,topla sonra da uykusu geliyo insanın, cumbata yatağa...Egzersiz yapacak vaktim yok, bir de bebe yağıyla serçe parmak denedim bir iki kez, sızlama oluyor.Sen neler yaptın?Arkadaşlık isteği yolladım ama yenisiyim sitenin, özelden nasıl mesajlaşılıyo bilmiyorum daha:) Eşim cinsellikten soğuduğunu söylüyo, artık istemediğini, arzulamadığını söyleyip duruyo...Çaresizim anlayacağın...sizleri duyuyorum 3 yıl 5 yıl falan diyorsunuz, inanamıyorum...Benimki 6 ayda, çözüm bulmak için hiç uğraşmadığı halde sadece başarısız az sayıda deneme sonrası bıktı usandı...ki bana deli gibi aşık olup peşimden koşan ve evlenmek isteyen kendisiydi...Ne kadar şaşırtıcı değil mi??? Lütfen help me...

Arkadaşlar nazenine yazdım ama herkesten yardım bekliyorum...Mumlar kular çöpleri falan kulağıma çok fena geliyo:(( Napıcam bilmiyorum...

(nazenin merhaba...ben sadece 6aydır yaşıyorum bu durumu ve eşim şu anda kendisini benim bulduğum tüm çözümlere kapatmış durumda...bana kesinlikle hiçbir şekilde yaklaşmıyor...bunda kavgalarımızın da etkisi var tabi...Dün oturdum konuştum, doktora gidelim dedim,bu bir hastalık, beni içten içe kemiriyo tedavi olmam lazım dedim, hayır hastalık filan değil,İstemiyorum ben, deyip durdu...Ben çalışıyorum, akşam eve dönünce,yemek yap ,ye ,topla sonra da uykusu geliyo insanın, cumbata yatağa...Egzersiz yapacak vaktim yok, bir de bebe yağıyla serçe parmak denedim bir iki kez, sızlama oluyor.Sen neler yaptın?Arkadaşlık isteği yolladım ama yenisiyim sitenin, özelden nasıl mesajlaşılıyo bilmiyorum daha:) Eşim cinsellikten soğuduğunu söylüyo, artık istemediğini, arzulamadığını söyleyip duruyo...Çaresizim anlayacağın...sizleri duyuyorum 3 yıl 5 yıl falan diyorsunuz, inanamıyorum...Benimki 6 ayda, çözüm bulmak için hiç uğraşmadığı halde sadece başarısız az sayıda deneme sonrası bıktı usandı...ki bana deli gibi aşık olup peşimden koşan ve evlenmek isteyen kendisiydi...Ne kadar şaşırtıcı değil mi??? Lütfen help me...)

bence nazlanıyo canımmmm umudunu sakın yıtırme elınde sonunda pes edıcekkk ve sakın denmekten vazgecmeeee sadece sabırrrr

Yaa konusmazmiyim yavuz konusuorum hatta gece hazir olsun die gunduz msj lar atiorum duvara diorum sanki...ben dr a gittikce bosuna gitme sen yapamazsiiiim demeyide ihmal etmiodu bu kadar duyarsiz olmasi na dayanamiorum....sabretmekten baska carem yokki zaten napim..yukardaki arkadasin (azygosvein) esinin modelinden benimkide...SESSIZCEKIMSESIZCE .....cnm hatirladigim kadariyla sende bu sorunu yasamistin bu benimki icimden gelmio istemiorum..iliskiden sogudum beni uyarmiosun falan dio ne yapmam lazim yada yapabilecegim bse varmi cnm....cileklimde hala yasiorum falan diodu ama bilmiorumki bu ser..medigi icinmi soyluyo boyle.....

Son düzenleme:
Yaa konusmazmiyim yavuz konusuorum hatta gece hazir olsun die gunduz msj lar atiorum duvara diorum sanki...ben dr a gittikce bosuna gitme sen yapamazsiiiim demeyide ihmal etmiodu bu kadar duyarsiz olmasi na dayanamiorum....sabretmekten baska carem yokki zaten napim..yukardaki arkadasin (azygosvein) esinin modelinden benimkide...SESSIZCEKIMSESIZCE .....cnm hatirladigim kadariyla sende bu sorunu yasamistin bu benimki icimden gelmio istemiorum..iliskiden sogudum beni uyarmiosun falan dio ne yapmam lazim yada yapabilecegim bse varmi cnm....cileklimde hala yasiorum falan diodu ama bilmiorumki bu ser..medigi icinmi soyluyo boyle.....

umuut cok uzuldum yazdıklarına Allah yardımcın olsun eşin neden bole yapıo anlamıorum zaten bu erkeklerı anlamakda zor inşallah bır an once aklı basına gelsın kocanın sen uzmemeye calıs kendını

bende dun dr dan geldıgımden berı aklıma geldıkce aglıorum aksam esım eve gelıncede tartıstık ustune gıttım sankı.oyle olunca o da bnm ustume geldı.bu yeme ıcme gıbı bı ıhtıyac herkes yapıo azcık sık dısını dedı bende ıstıorum dedım ama olmuo yapamıorum dedım yapamaıorum dıe bısı yok dıo bunu bende bılıorum ama nabıyım off en sonunda dedım kı gıt baskasıyla evlen o zaman:S bıraz zaman sonra sakınlestık sonra cnm cocuk ıstedı bı de oturdum cocuk ıcın agladım.zaman gectı alt komsunun oglu geldı 11 mı neydı 4 yaslarında bısı.esım onunla oynadı fılan ıcım bı kotu oldu cocugu evıne postalamaya calıstık ben sızde kalcam sızınle yatıcam dedı geldı aramıza yattı daha da kotu oldum bebek ıstegı daha da bı arttı ıcımde.sımdıde ole mal gıbıyım dr a gıttım kafam daha corba oldu delık orda burda yok hılal seklı kesık atalım fılan nabcm bılmıorum hanı o zarı acmyla yanı kesık atmasıyla olcksa gıdıp bugun attırıyım

bende dun dr dan geldıgımden berı aklıma geldıkce aglıorum aksam esım eve gelıncede tartıstık ustune gıttım sankı.oyle olunca o da bnm ustume geldı.bu yeme ıcme gıbı bı ıhtıyac herkes yapıo azcık sık dısını dedı bende ıstıorum dedım ama olmuo yapamıorum dedım yapamaıorum dıe bısı yok dıo bunu bende bılıorum ama nabıyım off en sonunda dedım kı gıt baskasıyla evlen o zaman:S bıraz zaman sonra sakınlestık sonra cnm cocuk ıstedı bı de oturdum cocuk ıcın agladım.zaman gectı alt komsunun oglu geldı 11 mı neydı 4 yaslarında bısı.esım onunla oynadı fılan ıcım bı kotu oldu cocugu evıne postalamaya calıstık ben sızde kalcam sızınle yatıcam dedı geldı aramıza yattı daha da kotu oldum bebek ıstegı daha da bı arttı ıcımde.sımdıde ole mal gıbıyım dr a gıttım kafam daha corba oldu delık orda burda yok hılal seklı kesık atalım fılan nabcm bılmıorum hanı o zarı acmyla yanı kesık atmasıyla olcksa gıdıp bugun attırıyım

bende de durumlar aynı sayılır,henüz bi ilerleme sarfademedim.benim eşimde çocuk istiyo ama ben ne yapacağımı şaşırdım.öyle korkuyorumki kız..zarı.. mı bile aldırmaktan korkuyorum

bende de durumlar aynı sayılır,henüz bi ilerleme sarfademedim.benim eşimde çocuk istiyo ama ben ne yapacağımı şaşırdım.öyle korkuyorumki kız..zarı.. mı bile aldırmaktan korkuyorum

egzersizlerde gelebildiğim yer sadece bir parmağımın birinci boğumu daha fazla ilerleyemiyorum korkuyorum yapmaktan.hiç böyle bişey olacağım evlenmezden önce aklıma gelmezdi.niye diye soruyorum hep kendime,sokağa çıktığımda bir sürü çocuklu bayan görüyorum.etrafımda evlenip ilk geceden çocuk sahibi olanlarda çok.ama ben çok başarısız ve beceriksizim.eşimde benimle bu ızdıraba mahkum bundan dolayı çok üzülüyorum.15 aydır çok mutsuzum

cnm sende mı egzersız asamasındasın senın zarında ne varkı aldırman gerekmıosa aldırma ben bundan once ıkı tane jınekologa daha gıtmıstım ılkı cok ıı yapısı guzl dedı ıkıncısıde hılal seklınde zarın kenbarından bıraz acalım fılan demedıler zar sekıllerını arastırdım okuduguma gore hılal seklınde zar ılıskıye engel deıl.bunu dr a da soledım evet dedı zarın ınce zaten hemen yırtılır dedı e o zaman gerek yok dedım kesıge yanı yabı sen bılırsın dedı bnmde ıcıme sınmeyen su gerek yoksa ne dır ole bısyı yapıyım burda herkes egzersızle p.s le halledıo bunu.

arkadaşlar bu işin kızlık zarınız cok seyrek nadır olan turden olmadıgı surece (kalın olması yuksek kenarlı olması gıbı )ılskıye engel hıc bır tarafı yok zar konu bıle degıl cınsel ılskı eylemınde ınanın...bu yasadıgınız aysadıgımız psıkolojık malesef bu kelımeden cok sıkıldınız bılıyorum ama oyle...buradakı herkesın esı sertlesme prblemı yasadı cunku ılskı anlamını yıtırdı acı gozyası karsı taraf tarafından kabullenılmeme gıbı algılanmaya basladı erkek tarafında...bu da onun spontane yasaması tamamen ona odaklanıp zevk almak yerıne seksı onun nazarında aglayan bır partner basarısız mı oldum korkusu yasayan erkek bu sureclerde sertlesme sorunu yasaması sebebıyle artık bende cınsel ılskıye akrsı bır sogukluk mu oldu erkklıgımımı yıtırıyorum gıbı bır suru soru ısaretıne sebep oluyor ınanın...burada duydugum cumleler cok tanıdık esımde bana bır kez benı çekmıyorsun dedı ben cogu zaman yatakta aglamaya baslıyordum sınırlenıp kalkıyordu her zmaan ayrım kalan basarısız ılskı bu erkek ıcın cok tahrıbat yaratıcı bısey bız anlayamıyoruz duygusalız bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama bu tarafını gormeyı deneyın lutfen egzersızı sıklastırın bol jelle deneyın sonra napmalyıım demıssın mesela umut esıne once bu sorunun sadece kendısınde var olmadıgını vajılı ınsanlarının esının cogunun aynı seyden bır donem gectıgını anlat ıkna et sonra bu durum ıcın elınden gelenı yaptıgını defalarca guzel bı uslupla anlat sonrasında ıse ıse denemek egzersız olarak bakmadan esıne onu ıstedıgını hıssettrerek yaklasmayı dene hadı deneyelım dıye gırme yataga...uyumak ıcın gır sonra yaklas acık konuscam ozur dılerım ama burada zaten mahrem denen bıse kalmadı hepımız esımız yuvamız ıcın cabalıyoruz esını tahrık et once..onunla beraber kendınide ..

arkadaşlar bu işin kızlık zarınız cok seyrek nadır olan turden olmadıgı surece (kalın olması yuksek kenarlı olması gıbı )ılskıye engel hıc bır tarafı yok zar konu bıle degıl cınsel ılskı eylemınde ınanın...bu yasadıgınız aysadıgımız psıkolojık malesef bu kelımeden cok sıkıldınız bılıyorum ama oyle...buradakı herkesın esı sertlesme prblemı yasadı cunku ılskı anlamını yıtırdı acı gozyası karsı taraf tarafından kabullenılmeme gıbı algılanmaya basladı erkek tarafında...bu da onun spontane yasaması tamamen ona odaklanıp zevk almak yerıne seksı onun nazarında aglayan bır partner basarısız mı oldum korkusu yasayan erkek bu sureclerde sertlesme sorunu yasaması sebebıyle artık bende cınsel ılskıye akrsı bır sogukluk mu oldu erkklıgımımı yıtırıyorum gıbı bır suru soru ısaretıne sebep oluyor ınanın...burada duydugum cumleler cok tanıdık esımde bana bır kez benı çekmıyorsun dedı ben cogu zaman yatakta aglamaya baslıyordum sınırlenıp kalkıyordu her zmaan ayrım kalan basarısız ılskı bu erkek ıcın cok tahrıbat yaratıcı bısey bız anlayamıyoruz duygusalız bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama bu tarafını gormeyı deneyın lutfen egzersızı sıklastırın bol jelle deneyın sonra napmalyıım demıssın mesela umut esıne once bu sorunun sadece kendısınde var olmadıgını vajılı ınsanlarının esının cogunun aynı seyden bır donem gectıgını anlat ıkna et sonra bu durum ıcın elınden gelenı yaptıgını defalarca guzel bı uslupla anlat sonrasında ıse ıse denemek egzersız olarak bakmadan esıne onu ıstedıgını hıssettrerek yaklasmayı dene hadı deneyelım dıye gırme yataga...uyumak ıcın gır sonra yaklas acık konuscam ozur dılerım ama burada zaten mahrem denen bıse kalmadı hepımız esımız yuvamız ıcın cabalıyoruz esını tahrık et once..onunla beraber kendınide ..
,
cok guzl anlatmıssın tesekkur ederız.cnm bısı sorcam yuksek kenarlı zar nasıl oluo pekı bnmkı kalın deıl ınce zarmıs ama kenarını bılmıorum bak sımdı hılal seklınde oldugunuda bılıorum ama kenarından hberım yok.bencede zarla alakası yok cunku zar ddeıl ılıskıye engel olan bızım vajına gırısınde kasılan kaslar

inanki söylediklerinin hepsini uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor.seninki oldumu

ayrıca aglamayı hemen bırak ve evdeysen kalk jelını al egzersız yap olucak arkdslar devamı gelmıyor ılertleyemıyorum ıkı bogumda kaldım tek bogumda kaldım yok oluyor zorlarsanız cabalarsanız oluyor gorceksınız soylensenızde etsenızde ben nıye bunu yasamak zorundayım herkesın ılk gecede standart yasadıgı seyı seremonı ıle nıye yapmak zorundayım soruları yerıne bu benım basımda vbe ben bunu cozmek zorundayım dıceksınız ve cozceksınız akıl vermıyorum harıcten gazelde okumuyorum bunu 8 ay cektım bende 3 haftadada cozdum kısının kaderı cabasına baglıdır bunu unutmayın ılerlemıyor mu elınızı cekmeden yonu arıcaksınız nefes verıp ıkınarak ıtceksınız parmagınızı ılerleyecek .... baska bı sansı yok konutu gonderın beynınıze bunu lutfen uzatmayın enınde sonunda bu ıs bıter ama bugun bıtsın yarına kalmasın

,
cok guzl anlatmıssın tesekkur ederız.cnm bısı sorcam yuksek kenarlı zar nasıl oluo pekı bnmkı kalın deıl ınce zarmıs ama kenarını bılmıorum bak sımdı hılal seklınde oldugunuda bılıorum ama kenarından hberım yok.bencede zarla alakası yok cunku zar ddeıl ılıskıye engel olan bızım vajına gırısınde kasılan kaslar

canım yuksek kenarlı zar yazıp gorsellerden bakarsan gorebılırsın bu cok nadır bı durum zaten oyle olsa doktor soylerdı merak etme senınz arın ılskıye engel degıl ben psıkolga gıtmedım burada egzersızle 3 haftada yendım sadece bı psıkolgla telfnda gorsutum randevu ıcın durmumu anlattıgımda bana bır cumlesı yettı....ben ılerıd erece vajınusmus degılım dedım o ne demek ya dedı..bacaklarımı acıyorum hanı cok korkan bırı degılım aslında kızlk zarımda ksımen yırtılms dedım kızım sen hıc ılskıye gırebıldın mı dedı hayır dedım o zaman bana bu hastalıgı derecelndırme dedı kızlık zarının konumuzla bır ılgısı yok dedı anatomk sorunun yokmus doktora gıtmıssın madem oyle bu tamamen kasılmadan kaynaklı vajınusmusun azı cogu olmaz dedı haklıydı ben bır kere vajılı oldugumu daha kabul edememıstım onu ıdrak ettım...kendımı kandırmstım azcıkta olsa gırdı kızlk zarı hasar gordu falanda fılan da...sonra dırek ısaret parmagım tumuyle egzersıze basladım ...hepsını aldım cok yandı agladım mumkun degıl dedım ya buranın kapasıtesı bellı :1::1::1::1:olmaz dedım sonra yılmadım bol jelle tek parmak gıt gel duyarsızlastrma yaptım ama sabırsızım 2 parmaga gecmek ıstedımg ectım kendım zorlandıgım ıcın esımle yaptık esım orta parmagıyla denedı derken ıkı parmak dedı tırbnak batması gıbı bı acı hıssedıyordum aglıyorsum yeter dıye yetmez alıscksın dıyosu ıyıkı oyle yapmıs....derken o yurt dısındayken 3 parmak denedım hepsı oldu geldıgınde de yendım...

egzersizlerde gelebildiğim yer sadece bir parmağımın birinci boğumu daha fazla ilerleyemiyorum korkuyorum yapmaktan.hiç böyle bişey olacağım evlenmezden önce aklıma gelmezdi.niye diye soruyorum hep kendime,sokağa çıktığımda bir sürü çocuklu bayan görüyorum.etrafımda evlenip ilk geceden çocuk sahibi olanlarda çok.ama ben çok başarısız ve beceriksizim.eşimde benimle bu ızdıraba mahkum bundan dolayı çok üzülüyorum.15 aydır çok mutsuzum

bunun becerıksızlıkle basarısızlıkla alakası yok kendını suclamayı bırak lutfen.kımse boyle kalmamıs ıllakı olcak olmıycak deıl bnm umudum var da ne zaman olcaıa konusunda bı bılgım yok ve o zaman gelene kadar bız yıpranmaya devam edıcez Allah yardım etsın hepımıze zor bı durum sen dr a gıdıomuydun cnm

Back
X