• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayalcım slm, eşime kalsa sadece benim bu dünyada bu işi yapamayan...yazdıklarını okuyoruym aynı ben gbisin bak beni bilir kızlar tam iki ay burda yapamamda yapamam dieee zırladım agladım orda delik yok dedim girmez parcalanır dedım..dr gıtmeye karar verdım daha ılk seansta ıkı parmak girdi.... elin uşağı öyle bi sokuyoki valla hem paranı alıo hem sokuo orda gayet güzel bir delık var egzersıze basla ve hafıf yanmalar seni yıldırmasın bak nasılda ılelıcen.....turguaazz cnm beraber olun baslayın hadi bırbırınızden güç alın....

acaba ben mi bilmiyorum diyorum kendi kendime ,acaba ilişki sırasındamı yanlışlıklar yapıyorum,yani eşimin p... ben mi tutup vaj... koymam lazım o mu.yada hangi pozisyonda olmam gerekli ilk aşama için

valla pozisyon herkese gore degısır bırıne kolay gelen sana kolay gelmeyebılır sana kolay gelen dıgerıne zor gelebılır bence en ii pozısyon kendını en rahat hıssedebılecegın pozısyondur he bıde p..si alıp ıcıne koyabılırsen tmmdır zaten parmak egzersızı fılan yapma ama p..si alıp ıcıne koyabılırmısın denedınmı hıc

acaba ben mi bilmiyorum diyorum kendi kendime ,acaba ilişki sırasındamı yanlışlıklar yapıyorum,yani eşimin p... ben mi tutup vaj... koymam lazım o mu.yada hangi pozisyonda olmam gerekli ilk aşama için

egzersızlerde sonucta kontrol sende oldugu ıcın yonu bulabılıyorsun rahatlıkla esınle denemede de elınle yerlestırebılrısın ılk zamanlar bu yontemı herkes denıyor neredeyse hatta vajı olmayana rkdslarım bıle ılk zamanalr elınle yonlendırdıgınden bahsetmıstı elınle yonlendır yerlestr gırıse ve sonrasına hafıf asagıya popoya dogru ıtyıceksın altına yastıkta koya bılırsın esın ıttrken kendını sende nefes ver bı nevı ıkınmak gıbı o zaman cok daha rahat alırsın ınan bana

umutcum ben bu konularda pımpırklıyımdır yanı alıp hersey suremem:D ıstersene czacıya sorundan bahset o dogru kremı versın doktora gıtmeye gerek yok dıyorsan muhtemelen tahriş oldu

kimin bana yardımı dokunursa unutmadığım müddetçe her zaman dualarımda olcak,gerçi bu günleri uutmak mümkün mü

valla pozisyon herkese gore degısır bırıne kolay gelen sana kolay gelmeyebılır sana kolay gelen dıgerıne zor gelebılır bence en ii pozısyon kendını en rahat hıssedebılecegın pozısyondur he bıde p..si alıp ıcıne koyabılırsen tmmdır zaten parmak egzersızı fılan yapma ama p..si alıp ıcıne koyabılırmısın denedınmı hıc

hayır koyamadım bu defada kayganlaştırıcı sürüyoz diye ikimizde kayıyo

egzersızlerde sonucta kontrol sende oldugu ıcın yonu bulabılıyorsun rahatlıkla esınle denemede de elınle yerlestırebılrısın ılk zamanlar bu yontemı herkes denıyor neredeyse hatta vajı olmayana rkdslarım bıle ılk zamanalr elınle yonlendırdıgınden bahsetmıstı elınle yonlendır yerlestr gırıse ve sonrasına hafıf asagıya popoya dogru ıtyıceksın altına yastıkta koya bılırsın esın ıttrken kendını sende nefes ver bı nevı ıkınmak gıbı o zaman cok daha rahat alırsın ınan bana

umutcum ben bu konularda pımpırklıyımdır yanı alıp hersey suremem:D ıstersene czacıya sorundan bahset o dogru kremı versın doktora gıtmeye gerek yok dıyorsan muhtemelen tahriş oldu

yastığı nereye koycam,hiç denemedim yastıkla ,faydası ne

hayır koyamadım bu defada kayganlaştırıcı sürüyoz diye ikimizde kayıyo

o zaman egzersizci olcan sende benim gıbı:)burdan ayrılma herkes bı sekılde yenıo herkes bırbırıne destek oluo zaten her takıldıgını sorabılırsın herkes elınden geldıgı kadar bılgılerını paylasıo yenen arkadaslarımızda yenmeyen arkadaslarımızda Allah kımseye bu derdı vermesın.forumda kehanet var kalan vajıyı oyle boyle hayatından cıkartıo :):):)cunku burada moral destek ve bırbırımızı anlıyoruz zaten ıhtıyacımız olan da bunlar

hayalcım slm, eşime kalsa sadece benim bu dünyada bu işi yapamayan...yazdıklarını okuyoruym aynı ben gbisin bak beni bilir kızlar tam iki ay burda yapamamda yapamam dieee zırladım agladım orda delik yok dedim girmez parcalanır dedım..dr gıtmeye karar verdım daha ılk seansta ıkı parmak girdi.... elin uşağı öyle bi sokuyoki valla hem paranı alıo hem sokuo orda gayet güzel bir delık var egzersıze basla ve hafıf yanmalar seni yıldırmasın bak nasılda ılelıcen.....turguaazz cnm beraber olun baslayın hadi bırbırınızden güç alın....

sen ne kadar süre yaşadın umutcuğum,
nasıl olduda giriverdi

su zar meselesine takilmayin. o yokmus gibi davranin. zar iliskiye, egzersize engel degil. engel olsa kimse miki yapamazdi. jinekolojik muaynede septali zar tanisi konmadiysa, yuvarlakmis, hilalmis suymus buymus korkutmasin sizi. septali zar disinda da operasyonluk bir durum yok. ha sizi korkutuyordur, bu yüzden egzersize baslayamiyorsunuzdur - psikolojik rahatlama saglar diye inaniyorsaniz belki aldirmaniz ise yarar ama aldirmak cözümünüz olmaz. kasilan zar degil. zar dedigin de vajen girisinin kenarinda duran incecik bir yapi. perde gibi de degil.yuvarlak ya da hilal seklinde, zaten delik var yani. yirtilma denen sey de kenarda bi yerin vajen kenarina dogru yirtilmasi. o yitilan kisimdan kilcal damar geciyorsa kanama oluyor. denk gelirse.

turkuaz benimki cok lazimdi ya sanki hilal seklindeymis. muaynede doktor söylemisti. bu bilgi septali degilmis, oh demem disinda beni hic ilgilendirmedi. hilaline takilma yav. bas gec. kagida hilal ciz, dis yüzeyi ve ic yüzeyi az yamuk yumuk olsun. böyle dantel gibi. sonra onu sablon gibi kes. eline al. sonra parmagin geciyor mu diye bak. teoride zaten gecer biliyoruz, ama bir beynin algilasin. sonra o hilali makasla atiyorum yarisindan kes. cizik at yani. o da yirtilma tabir edilen sey olsun. canlandirma yap. ufkun acilir belki bilemedim.

o zaman egzersizci olcan sende benim gıbı:)burdan ayrılma herkes bı sekılde yenıo herkes bırbırıne destek oluo zaten her takıldıgını sorabılırsın herkes elınden geldıgı kadar bılgılerını paylasıo yenen arkadaslarımızda yenmeyen arkadaslarımızda Allah kımseye bu derdı vermesın.forumda kehanet var kalan vajıyı oyle boyle hayatından cıkartıo :):):)cunku burada moral destek ve bırbırımızı anlıyoruz zaten ıhtıyacımız olan da bunlar

zaten ilk defa burada paylaşıyorum,yaşadıklarımı dostlarıma bile anlatamadım.annemin bile haberi yok.ilk gün olmadı söyledim bana çok kızdı diye ikinci gün oldu dedim

Yaa konusmazmiyim yavuz konusuorum hatta gece hazir olsun die gunduz msj lar atiorum duvara diorum sanki...ben dr a gittikce bosuna gitme sen yapamazsiiiim demeyide ihmal etmiodu bu kadar duyarsiz olmasi na dayanamiorum....sabretmekten baska carem yokki zaten napim..yukardaki arkadasin (azygosvein) esinin modelinden benimkide...SESSIZCEKIMSESIZCE .....cnm hatirladigim kadariyla sende bu sorunu yasamistin bu benimki icimden gelmio istemiorum..iliskiden sogudum beni uyarmiosun falan dio ne yapmam lazim yada yapabilecegim bse varmi cnm....cileklimde hala yasiorum falan diodu ama bilmiorumki bu ser..medigi icinmi soyluyo boyle.....

Canım sürekli olarak konuyla ilgili araştırmalar yaptığım için herşeye dair bilgi edindim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali kendimde uygulayamıyorum o başka:(( Vajili eşleri olan bazı erkekler kendilerinin eşleri tarafından sevilmedikleri ve beğenilmediklerini hissettikleri için eşin cinsel birliktelik yaşamak istemediğini düşünüyorlarmış ve bu sebeple de cinsel soğukluk oluşuyormuş...Bazı durumlarda ereksiyon sorunu veya erken boşalma sorunu da yaşayabiliyorlarmış...Yani galiba benim eşim cinsel soğukluk hissediyor...O kadar katı ki hiç bir şekilde yaklaşamıyorum yanına, konuşamıyorum, anlatamıyorum derdimi, beni dinlemiyo, geceleri de bırak denemeyi, bana hiç bir şekilde temas etmeyecek şekilde yatağın en öte tarafına sinip uyuyo ya da uyuyamıyo...böyle yani...nasıl yumuşatırım nasıl anlatırım derdimi bilmiyorum...neden böyle davrandığını sorduğumda bana artık istemediğini söylüyor, hatta benden hiçbir şey istemediğini söylüyor...

sen ne kadar süre yaşadın umutcuğum,
nasıl olduda giriverdi
ben suan 2 bucuk yıllık evlıyım.... dr gıdıorum kendım bı turlu yapamadım senın gbi ayyyy,ıyyyyy, yok yok,nasıl grıoki dıodum...ama gırıomus ılk gırıstekı o yanma hıssıne braz dayanıp sabredıcez tabiii bunuda yapabılırız bence kocaman kadınlarız beklerken beklerken mılım mılım ıtıyoruz tabı bu arada ...bde bakmısın ıcerde vallahi bak aynen boyle sadece püf noktası sabır ben koyuyodum parmagmı yanma oluyodu ayyy yandı deyıp cekıodum...dr cekmio ama :)o yuzden sende cekme... cekmeyin....

zaten ilk defa burada paylaşıyorum,yaşadıklarımı dostlarıma bile anlatamadım.annemin bile haberi yok.ilk gün olmadı söyledim bana çok kızdı diye ikinci gün oldu dedim

eger sonucunda senı demoralıze edeceklerse paylasmamalısın paylasmak zorunda degılsın ... burada bız sana yardımcı olmaya calısırız ama ehr zaman soylenılen gıbı once jınekolojk muayene anatomk bır sorun yoksa kızlık zarından kaynaklı ılskıde acı duymana sebep olucak psıkoljktır ve bu8nu asmanın beynıne kabul ettırmenın tek yoluda onu tahrıs etmeden ısını kolaylastıracak jellerle egzersız yapmandır sureklılık ıle bu ıs olur ben bıkac kısıyle paylasmıstım pısman oldum acıkcası sonra o an rahatlamak bırılerıyle paylasmak ıstıyorsun ama herkesın ıyı nıyetınden emin olamassın

Canım sürekli olarak konuyla ilgili araştırmalar yaptığım için herşeye dair bilgi edindim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali kendimde uygulayamıyorum o başka:(( Vajili eşleri olan bazı erkekler kendilerinin eşleri tarafından sevilmedikleri ve beğenilmediklerini hissettikleri için eşin cinsel birliktelik yaşamak istemediğini düşünüyorlarmış ve bu sebeple de cinsel soğukluk oluşuyormuş...Bazı durumlarda ereksiyon sorunu veya erken boşalma sorunu da yaşayabiliyorlarmış...Yani galiba benim eşim cinsel soğukluk hissediyor...O kadar katı ki hiç bir şekilde yaklaşamıyorum yanına, konuşamıyorum, anlatamıyorum derdimi, beni dinlemiyo, geceleri de bırak denemeyi, bana hiç bir şekilde temas etmeyecek şekilde yatağın en öte tarafına sinip uyuyo ya da uyuyamıyo...böyle yani...nasıl yumuşatırım nasıl anlatırım derdimi bilmiyorum...neden böyle davrandığını sorduğumda bana artık istemediğini söylüyor, hatta benden hiçbir şey istemediğini söylüyor...

ne kadar zamandır evlisiniz,
çok şükür bizde öyle bi durum yok inşallahta olmaz,tam tersi eşim yaklaşıyo ben itiyorum tabi istemeden.7. yılımızda evlendik aşk evliliği bizimki.işte o yüzden eşim ağladığım zaman kıyamıyo bana başta olmayınca akasını dönüyodu şimdi sarılıp uyuyo,heralde gün geçtikçe yıprandığımı görüyo.15 ay oldu bizimde.fakat arada laf atmayı ihmal etmio

eger sonucunda senı demoralıze edeceklerse paylasmamalısın paylasmak zorunda degılsın ... burada bız sana yardımcı olmaya calısırız ama ehr zaman soylenılen gıbı once jınekolojk muayene anatomk bır sorun yoksa kızlık zarından kaynaklı ılskıde acı duymana sebep olucak psıkoljktır ve bu8nu asmanın beynıne kabul ettırmenın tek yoluda onu tahrıs etmeden ısını kolaylastıracak jellerle egzersız yapmandır sureklılık ıle bu ıs olur ben bıkac kısıyle paylasmıstım pısman oldum acıkcası sonra o an rahatlamak bırılerıyle paylasmak ıstıyorsun ama herkesın ıyı nıyetınden emin olamassın

kadın doğum uzmanına gittim alttan muayene etti, kulak çöpüylede baktı o sırada çok kendimi kapatmaya ve ağlamaya başladım.eşime dedi hiç bir sorum yok naz apıyo sana.ama bi sorun yoksa niye ağrıyo

benimkiii o benımkıı :43::43:tıpkısının aynısının kendisi....bende yaklasamıorum yataktan düşücek kenarda yatıcam dıe...bde büzüşüoki sorma ...gecen hafta deneme de sogudum artık sex denen deyden nefret ettım deyınce o kadar onemsememıstım...ben dr gıdıorum ya be müslüman insan hıcmı sormaz naptın ne ettın nasıl gecti ne hıssedıosun...şaşırdım allttan alıcam artık yüzdüm yüzdüm kuyrugna geldim bu iş olana kadar yüzüne gülmem lazım..beklioki çıkışım ona ama avcunu yalar...

Back
X