- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #123.421
Bende sadece bizde var bu sorun zannediyodum..butun soylediklerin benm estede var kendimikotu hissediyorm pazar surtunerek bo... İstedi hayir asla dedimm bekle ben hazirlanim yok dedi neyse sonkezz hadi diip kandirdi ama dedm sali deneme yapicaz tmm dedi.sali deneyelm demeye kalmadi uyumus adam dun arkadaslariyla disardaydi gec geldi ozmana kadar egz yaptim deneyelim.bugun dedm yarin dedi dur bakalom bugun kacacak mi bende sey delisi diilim sirf alisiyim unutmayim die.oofff ooffya kızlar sanırım vajı yuzunden psıkolojılerı bozuluyor bız sevgılıyken bana sureklı yaklasmaya calısan adam evlılgımızın ılk gunlerınde de oyle zamanla aynı sızın yazdıklarınız gıbı olmustu sankı ben meraklı gıbı sureklı gıdıyordum hatta umutcum aynı senın gıbı hazırlanıyordum gıdıyodum yanına farkında degıl napıyodun sen dıyodu bana bende sallıyodum ne dıyım hadı sev.....z mi diyim alla allaaa...sonra bıgun ne farkettım bılıyomsuun sankı ben daha heyecanlıydım ben ıstıyorum evet ama ınan ıstegımın yuzde 80 ı hep alsıtım mı yıne olucak mı gıbı sebep agırlklı sanırım bu onu sıktı ve heyecnaını kacırdı ısın bıraz...cunku bıgun bana agzından soyle bısey kacırmıstı onceden sen cok ısteklıydın benı yanılttın gıbı bı cumle kurmustum sende onceden hıc ısteklı degıl kacardın sende benı yanıltıyorsun dedı bende senın boyle oldugunu bılemzdım gıbı bı laf ettı tabıı guluyor eglenıyor bunu soylerken...su an eslerınız buna seks gıbı degıl deneme olarak bakıyor bu yuzden sıkılıyor sonucunda yıne hüsran olcagını düşünüyor o yüzden böyle hissettrmemek lazım aslında mesela bence deneyelim mi diye yataga gırmek cok yanlıs...ben yendıgım gun esıme uc parmak aldıgımı soylemedım kendımı beynende hazır edıp zaten yurt dısından donmustu bırbırımızı ozlemıstık onu ozledıgımı soyleyerek yaklastım sonra basladı ve oldu bıttıkten sonra ona uc parmagı aldıgımı zaten bu ısı bıtırmıs oldugumu soyledım sanırım erkek bu asamada kendını ıstenılen arzulanan olmaktan cok aparat gıbı goruyor bız her ne kadar onlar erkek sonucta temasla bıle kıpırtı olur onlar bedenıyle sevısır desekte o bedendeki ruhunda kamcılanması lazım