heheh canım ben anlatmasam daha iyi,biraz kütük olduğumdan kötü bir örnek olurum

ben pozisyon ayarlayacaktım ne olduğunu anlayamadan miki içerdeydi zaten.tabi kaç defa sordum bilmiyorum oldu dimi? oldu mu?bak oldu dimi ama?eşim hissetmiyorum bilmem ki dedikçe kegeldeki gibi sıktım bıraktım ozaman hissetti demek ki olmuş.hani buz devrinde palamutun peşinde koşan bir hayvancık var ya palamutu bulunca nasıl gözleri parladıysa eşimin de gözler aynı oldu,hipnoz olmuş gibiydi.ben oldu mu dedikçe o çok iyi yaaaa dedi dedi durdu

romantızımden zıyade komedi filmi gibiydik.sonrasında muzurluklara devam etti çocuk gibi şımardı.ben size haber vermeye çalışıyorum o klavyenin tuşlarına basıyor rahat bırakmadı bir türlü

beni sorarsanız ben asıl zaferimi mumlarla çalışırken kazanmışım meğer.sanki miki herzaman olan bişeymiş gibi doğal geldi belki de umduğum acıları yaşamadığım içindir.Benim eşim herzaman duygusal ve şevkatliydi,hep destek çıkıyordu,hiçbir gün beni kırmadı,hiçbir gün bana sarılmadan uyumadı.hep alnımdan ve saçlarımdan öperdi dün de öyle uyuduk ama bu defa hepisnden güzeldi, yaklaşık 5 aydır taşıdığım yük üsütmden kalktı ve ben artık onun eşi olduğumu gerçekten hissediyorum.puzzle ın en buyuk parçalarından biri tamamlandı.Diğer parçalarını da olursa çocuklarımız tamamlayacak inşallah