- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #124.421
Yanlışlıkla iki kere yollamışım. 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım çıkışı ben de sevemedim.çok gıcık bir his.sanki orda bişey vakumluyor ve çıkarken sürtüyor gibi garip bişey.:26:
Hmmmm uyuz bse kaslara surtunerek cikio ondan heralde komple vajina disari cikcak gbii:))))) yarin senin icin romantik ihtiras dolu bir gece olucak galiba yawrum.....![]()
iyi akşamlar kızlar! gene bendeneme yaptık bugünde önce parmak ardından miki,dünkü gibi oldu gene mikinin yarısı tamam devamı yok,izin veremedim bir türlü sona dayanmasına basınç hissi çok fazla, nolcak benim bu halim
yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)
arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
hoşgeldin canım.sonuna kadar dayanması şart değil ki benim de 2 parmak kadar kaldı bilmiyorum haznem mi okadar.deneme yapa yapa tamamı da olur.ileri geri yapabildiniz mi
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)
Dayanilacak bir aci degilki kizlik zarinin yirtilmasindan kat kat daha fazla aciyor
ben de ne acı oldu ne de yanma bu his tuhaf farklı bişi anlatamıyorum kelimelerle
kızlarrrrr bende mumla denedım en son en kalın buydu zorlandım ama yavaş yavaş ilerledım guzel şeyler düşündüm enstrumantel müüzk açtım yaparken sakınleşmek için baskı oluyor cok bı garıp duygu dedıgnız gıbı p... ucunu aldım devamını almak hedefım allah hepımıızn yardımcısı olsun inş. yaıcaz yapıcaz elele vererek yuppyssssss :))))))))
Ben 3 parmagimida sokabildim ama bekleme yapmadan ama esimle iliskiye gelince olmuyorEmlayla bile olmuyor iskence cekiyorum sanki pe...isin yaridan fazlasini alabildim sadece
tebrikler![]()
Kızlarr İkinizide Tebrik Ediyorum. Bu Eylül Ayı Ne bereketli Oldu Maşallah arka arkaya Gelin çıktıkBaşını Ben Çektimm
Sonundanda Sizler Yakaladınızz.. Allah Başka Dert Vermesin. Haydi Egzersizcilerr Yarın Eylülün Son Günüü. Sizde Ucundan Yakalayabilirsinizz !! Halaylarr Eylüll Ayının Gelinlerinee Gelsinn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyyy teyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:119::119::92::92:
![]()