• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım çıkışı ben de sevemedim.çok gıcık bir his.sanki orda bişey vakumluyor ve çıkarken sürtüyor gibi garip bişey.:26:

iyi akşamlar kızlar! gene ben:3: deneme yaptık bugünde önce parmak ardından miki,dünkü gibi oldu gene mikinin yarısı tamam devamı yok,izin veremedim bir türlü sona dayanmasına basınç hissi çok fazla, nolcak benim bu halim

iyi akşamlar kızlar! gene ben:3: deneme yaptık bugünde önce parmak ardından miki,dünkü gibi oldu gene mikinin yarısı tamam devamı yok,izin veremedim bir türlü sona dayanmasına basınç hissi çok fazla, nolcak benim bu halim

hoşgeldin canım.sonuna kadar dayanması şart değil ki benim de 2 parmak kadar kaldı bilmiyorum haznem mi okadar.deneme yapa yapa tamamı da olur.ileri geri yapabildiniz mi

yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)

tebrikler:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))

Kızlarr İkinizide Tebrik Ediyorum. Bu Eylül Ayı Ne bereketli Oldu Maşallah arka arkaya Gelin çıktık :16: Başını Ben Çektimm:21: Sonundanda Sizler Yakaladınızz.. Allah Başka Dert Vermesin. Haydi Egzersizcilerr Yarın Eylülün Son Günüü. Sizde Ucundan Yakalayabilirsinizz !! Halaylarr Eylüll Ayının Gelinlerinee Gelsinn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyyy teyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:46::46::21::21::21::119::119::92::92::66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::52::52::52::52::10::10::10::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin canım.sonuna kadar dayanması şart değil ki benim de 2 parmak kadar kaldı bilmiyorum haznem mi okadar.deneme yapa yapa tamamı da olur.ileri geri yapabildiniz mi

yok cnm ileri geri parmakla yapabiliyoruz rahatça, ama miki de sadece giriyor ve çıkıyor git gel yok bikaç kere gir çık yaptık sona ulaşmak için ama olmadı sanırsam tam rahat değilim

boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)

arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))

zeyzey ve sade ikinize de tebirkler :64: :64: :64: :64:

Dayanilacak bir aci degilki kizlik zarinin yirtilmasindan kat kat daha fazla aciyor

kızlık zarı soğan zarı gibi incecik bir şey onun yırtılması acı vermez, kaldı ki yırtılma yanlış kelime sadece kılcal damarlarda sürtünme olup çatlıyor. o anda duyulan yanma sadece kasılmayla ilgili. kasma olmazsa acı yok. muhtemelen kasıldığın için ilerleyemiyorsunuz, o anda eşin beklese ve acı geçene kadar sen derin nefes alıp versen, kassan bıraksan bir süre sonra o azıcık yanma geçiyor. sonra bir ıkın derin nefes vererek eşin de itsin, kaydı gitti bile.

ben de ne acı oldu ne de yanma bu his tuhaf farklı bişi anlatamıyorum kelimelerle

doluluk hissi o. patlayacakmış gibi olma :))) bende de olmuştu ama korkma zamanla alışacaksın buna. ilk seferinde tamamen alınca içerde beklet eşini aparat gibi. kas gevşet kas gevşet. bu şekilde doluluk hissine alışırsın. sonra gitgellere başlayınca alışacaksın. alışkın olmadığımızdan o doluluk hissi beraberinde idrar hissini de getiriyor. ona da zamanla alışılıyor. her şey normal, moralini bozma, gayet iyi gidiyorsun. halayını çekeceğiz yakında.

kızlarrrrr bende mumla denedım en son en kalın buydu zorlandım ama yavaş yavaş ilerledım guzel şeyler düşündüm enstrumantel müüzk açtım yaparken sakınleşmek için baskı oluyor cok bı garıp duygu dedıgnız gıbı p... ucunu aldım devamını almak hedefım allah hepımıızn yardımcısı olsun inş. yaıcaz yapıcaz elele vererek yuppyssssss :))))))))

bravo devam. müzik açmakla iyi etmişsin. ben de tv izliyordum aparatı beklerken. baskı hissine ancak yaparak alışılıyor. her gün düzenli ve uzun süreler yaparsan baskıya da eğer oluyorsa idrar hissine de alışıyorsun. tam gaz devamm :10::10::10:

Ben 3 parmagimida sokabildim ama bekleme yapmadan ama esimle iliskiye gelince olmuyor :( Emlayla bile olmuyor iskence cekiyorum sanki pe...isin yaridan fazlasini alabildim sadece

parmağınla bir süre beklemen ve gitgelleri hızlı yapabiliyor olman lazım. demek ki tam duyarsızlaşmadı orası hala kasılıyor. kendi parmaklarında alışınca eşinin parmaklarını da deneyin. kendini eşine bırakmayı da deneyimle. böylelikle asıl denemeye hazırlanırsın. deneme yapacağınız gün de yine önce parmak egzersiziyle başlayın o rahat hale gelince mikiyi denersiniz.

Kızlarr İkinizide Tebrik Ediyorum. Bu Eylül Ayı Ne bereketli Oldu Maşallah arka arkaya Gelin çıktık :16: Başını Ben Çektimm:21: Sonundanda Sizler Yakaladınızz.. Allah Başka Dert Vermesin. Haydi Egzersizcilerr Yarın Eylülün Son Günüü. Sizde Ucundan Yakalayabilirsinizz !! Halaylarr Eylüll Ayının Gelinlerinee Gelsinn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyyy teyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:46::46::21::21::21::119::119::92::92::66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::52::52::52::52::10::10::10::nazar::nazar::nazar:

:))))) çok sağol:))) senin yapalı olu biraz o basınç hissi geçti mi

oleeeeyy!!! gözünaydın, allah başka dert vermesin!! halaylar sanaa :64: :64: :64: :64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64: :nazar::nazar::nazar:

Back
X