• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar nolur bu aksam icin bana dua edin noluuuuuuuuuuuur. dedigim gibi basini alabiliyorum bu sefer altima yastik koyacagim ve ikinacagim,gerekirse elimle de ittirmeye calisacagim.
bu aksam artik olsun bitsn istiyorum sizde duanizi esirgemeyin lütfen :(

miki senin elinde olsun.ne zaman hareket edeceğine sen karar ver sakin ol acele etme canım:16:

arkadaslar nolur bu aksam icin bana dua edin noluuuuuuuuuuuur. dedigim gibi basini alabiliyorum bu sefer altima yastik koyacagim ve ikinacagim,gerekirse elimle de ittirmeye calisacagim.
bu aksam artik olsun bitsn istiyorum sizde duanizi esirgemeyin lütfen :(

Hadii Canım Benimm. Kafana Koyduğunu Gördüm bu Çok çok güzel Bişey. Allah Yardımcın olsun. Korkmaa Bak bizde yaptık. Öldük mü ?? Hayırr yaşıyoruzz. Hemdee Çok Mutlu yaşıyoruzz. İnş Bugün bu iş biterr. Haydeee bakalımmm. Kolayy Gelsinnn..:16::16::16:

Ayyyyyyyyyyy Canımmm Benimmmmmmm Senii Çook Çook Tebrik Ediyorumm Bravoo Sanaa. Bundan Sonra Durmak Yokkk hergünn yapp:1::1::1::1:Alışmak İçin Gerçekten birebir.Kendimden örnek veriyorum. Allah Başka dert vermesinn. Sendee Artık Eylül Gelinisin Yupppiiiiiiiiiiiii.:46::46::46: Halaylarr Sanaa ve Bütün Eylül Gelinlerinee Gelsinnnn:52::52::52::52::46::46::46::46::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::64::64::64::65::65::65:

Sağollll cnm beni.heheee bana kalssa yapıcam alışmak içinde, az önce konustum şimdide mikinin sahibi grip olmuş :25:

ben kendi parmaklarımla yapamıyorum. eşimin baş parmağı , orta parmağı. hatta 3 gün önce emla krem sürmüştüm iki parmağını sokmuş. farketmemiştim bile.

Tamamm oda Çok iyi. Devam edinn Eşinin parmağıyla. Her gün yapmaya çalış. Acele Etmee yavaş yavaş. Zatenn Eşine Böylelikle Güvenin geliyo. Daha Kolay Oluyoo. İnşş Sende Başarıcaksın. Bu siteyi bırakma sakınn. Bak biz sana yardımcı oluyoruzz. Ve güzel haberlerini Bekliyoruzzz:16::16::16:

EVVeeettttt iste yarismamizin 2. Galibi 1i7beni

SON günü 11 Ekim olan yarismamizin galipleriiii :65::65: ;
1. Althea :46::nazar:
2. 1i7beni :46::nazar:

3. ?????
Sirada kim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrrrr elinizi çabuk tutun 10 gününüz kaldi.. çok az kaldi demeyin, 2 günde bile yenebilirsiniz :32::32: yeterki isteyin

Elvancim senin yarisma yaptigindan.hbrm yoktu tatlimm ondan ben atladm :3:cokk iyi ildu bu yarisma.fikri ama tek bir itirazim ar sunu 12ekim yapsak:3: tek rakam takintim var da:21:

hadi kizlarr yarismaya devam bol bol egz. Yenievliyim cok iyi gidiorsun canm ha gayrett 3.lugu sana verelimm

Swkerpare dualarim siİzinle rabbim yardimcn olsn sakin heyecanlanma egz yapiomus gibi dusun pe...sen yerlestir vajiye ve yastik kullan girise yerlestir ve hafiften ikinn nefesle destekle bi yerde basinc hissedersen sakn cikarma cekme pen..i bekle orda nefea al rahatlat kendini ve yavas yavass itsin esin sende ayaklarindan destek alarak totoyu kaldir innss yeneceksin

yenievliyimm cok iyi gidiorsun bence esinle yapman daha da iyi guven olusturuyo ayni zamanda .esinde vaji yapisini ve yonunu ogrenmis oluyo moral bozmak yokk esli denemeler hep daha basarili sonuc verio ha gayret ramak kaldi yenmee hem bi kendi parmaginla esininkini yanyana getir bak farki goreceksinn ...

Nasilsn tatlimm.aramiza hg mikizede olarak:3::3:bel agrisi normal tatlm.ilk hafta bizimkindede olmustu surekli deneme yapmak ve sekilden swkile girmek yoruyo esleri onlar bizden fazla performans harcio o anda.icindeki yanma hissi mi basinc mi.bende ilk sira yanma oldu esim dioki suan pen..oralari acio ister istemez o kadar sizi olacak ama simdi sizi yok basinc varr gitgellerde icine aliyoruzya sonlarda duvara carpio gibi sanki bi yeri zorluyo tosluoz orda o yuzdende hizlanamiyrz ama zamanla geciomuss canm ins bizimkilerde geceecek bide iliski oncesi esinde sende wc cikin..sonrasinda da tabiki.

Tamamm oda Çok iyi. Devam edinn Eşinin parmağıyla. Her gün yapmaya çalış. Acele Etmee yavaş yavaş. Zatenn Eşine Böylelikle Güvenin geliyo. Daha Kolay Oluyoo. İnşş Sende Başarıcaksın. Bu siteyi bırakma sakınn. Bak biz sana yardımcı oluyoruzz. Ve güzel haberlerini Bekliyoruzzz:16::16::16:

Berayycığım şimdi şöyle oldu; ben hafta sonu kulak çöpüyle denedim 2cm. ya girdi ya girmedi emin değilim...bugün de serçe parmak denedim , bi 10-15 dk. uğraştım.Sonra bi baktım serçe parmak içerde :17:...Titredim, şaşırdım, ağladım falan...sonra biraz beklettim içerde...ama kolum yoruldu...bi de ben otururken yapamıyorum, illaki ayakta olucam...ayaktayken daha iyi yapabiliyorum...Çıkardıktan sonra tekrar deneyeyim dedim hatta daha büyük bir parmakla deneyeyim dedim ama bi baktım kaskatı kapanmış gene, ıkındım ettim açılmak bilmedi...niye öyle oluyo yaaa:44:...Bekleyeyim biraz sonra gene denerim dedim...Yönü bulamadım...bişeyler bişeyler...ne bu böyle? bizden bağımsız, özerk bi cumhuriyet sanki orası yahu:27:... ne dersin gene de biraz ilerleme kaydetmişmiyim:emir_bebek:

Berayycığım şimdi şöyle oldu; ben hafta sonu kulak çöpüyle denedim 2cm. ya girdi ya girmedi emin değilim...bugün de serçe parmak denedim , bi 10-15 dk. uğraştım.Sonra bi baktım serçe parmak içerde :17:...Titredim, şaşırdım, ağladım falan...sonra biraz beklettim içerde...ama kolum yoruldu...bi de ben otururken yapamıyorum, illaki ayakta olucam...ayaktayken daha iyi yapabiliyorum...Çıkardıktan sonra tekrar deneyeyim dedim hatta daha büyük bir parmakla deneyeyim dedim ama bi baktım kaskatı kapanmış gene, ıkındım ettim açılmak bilmedi...niye öyle oluyo yaaa:44:...Bekleyeyim biraz sonra gene denerim dedim...Yönü bulamadım...bişeyler bişeyler...ne bu böyle? bizden bağımsız, özerk bi cumhuriyet sanki orası yahu:27:... ne dersin gene de biraz ilerleme kaydetmişmiyim:emir_bebek:

Elbette Bunu Yapmayı cesaret etmek Çok büyük Bişey.Oranın O Anda kapanması senin korkularından kaynaklanıyo. O anda hem korkuyosun hem heyecanlanıyosun orasıda ister istemez bundan etkileniyo. Aynı Şey Bendede oldu. Ayakta nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben egzersizlerimi hep oturarak yapıyodum. Bacaklarımı Bayaa bi ayırıyodum. Ikındığımda delik açılıyodu. Bende Deliğe sokuyodum. Yanii Tabi sen ayakta daha rahatsan öyle yap. Ama yönü bulamaman ayakta yaptığından ötürü olabilir. Ayna Karşısında yapsan daha iyi olur.Kötü Şeyler düşünme çok iyi gidiyosun. Oturarak birazcık beline doğru oturucaksın amaa totonnn yukarda olsun hafif. Bacaklarını çook ayır. Bolccaaa ıkınn. İşaret Parmağınıı denee.bolcaa jell,krem vss sürr parmağınaa. Vee İttir deliğe doğru. Zatenn İttirdiğinde Parmağınla Doğru yönü buluyosunn tatlım. Vaktin Varsaa hadi kalk bi dene bakalım. Ben Burdayımm yardımcı olurum sana..:16:

Arkadaşlar hepinize çok ama çookkk teşekkür ederim.

Çok kısa sürede vajinusmusu yendim ve bu beladan kurtuldum çok şükürr.
Nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum hemen. 28.08.2012 yani Bu cuma akşamı eve gittiğimde Önce bu kegel kasları dediğiniz şeyi farketmem gerektiğini düşündüm. İdrarımı yaparken tutup bırakıp tutup bırakarak p**s içime girerken kendimi kastığımda neyi kastığımı farketmeme yardımcı oldu. Daha sonra parmak egzersizi yapmak istedim Cumartesi günü akşam üstü şaret parmağıma jel sürüp içime almaya çalıştım. ilk boğum acısız girdi. Sonra inciozmen in dediği aklıma geldi ve ıkınmaya başladım. İnanın şok oldum o an. ıkındığınız zaman hiçbirşey yapmadan parmak kendiliğinden içeri giriyor. Vajina ıkındığınızda onu kendisi içeri çekiyor ne bir acı var ne de başka birşey. 10 - 15 dk o şekilde bekledim ve ikinci orta parmağımıda almayı denedim onuda başardım.

Daha sonra pazar sabahı 30.08.2012 eşimle denemek istedim. Kendisine hiçbirşey yapmamasını hareket etmemesini söyledim. Ben üste geçtim. Yüzüm eşime dönüktü. Önje jel sürdüm. Sonra parmağıma yaptığım şeyi denedim ve gözlerime inanamadım. ıkındığımda parmağımda olduğu gibi direk kendi kendine eşim ve ya ben hiçbirşey yapmadan tamamı girdi ve hiçbir şey hissetmedim. Ne bir acı ne bir sızı.

Gerçekten burdaki arkadaşlarımın dediği gibi 'Nasıl yani girdi mi şimdi bu muydu' diyorsunuz.
İnanamadık eşimle. Tekrar denedik pozisyon değiştirip. Yine aynı şekilde kolayca oldu.
O kadar kolaymış ki meğerse . Tüm sorun nasıl hareket edeceğinizi bilmekte ve rahat olmanızda.
Boşa geçen zamana yazık oluyormuş gerçekten. Vicdan azabı çektiğimizle kalıyoruz.

Gerçekten bana bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma * @yrn03 * hayal258 * zealea * inciozmen çok ama çoooooook teşekkür ediyorum
Hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum hemen. 28.08.2012 yani Bu cuma akşamı eve gittiğimde Önce bu kegel kasları dediğiniz şeyi farketmem gerektiğini düşündüm. İdrarımı yaparken tutup bırakıp tutup bırakarak p**s içime girerken kendimi kastığımda neyi kastığımı farketmeme yardımcı oldu. Daha sonra parmak egzersizi yapmak istedim Cumartesi günü akşam üstü şaret parmağıma jel sürüp içime almaya çalıştım. ilk boğum acısız girdi. Sonra inciozmen in dediği aklıma geldi ve ıkınmaya başladım. İnanın şok oldum o an. ıkındığınız zaman hiçbirşey yapmadan parmak kendiliğinden içeri giriyor. Vajina ıkındığınızda onu kendisi içeri çekiyor ne bir acı var ne de başka birşey. 10 - 15 dk o şekilde bekledim ve ikinci orta parmağımıda almayı denedim onuda başardım.

Daha sonra pazar sabahı 30.08.2012 eşimle denemek istedim. Kendisine hiçbirşey yapmamasını hareket etmemesini söyledim. Ben üste geçtim. Yüzüm eşime dönüktü. Önje jel sürdüm. Sonra parmağıma yaptığım şeyi denedim ve gözlerime inanamadım. ıkındığımda parmağımda olduğu gibi direk kendi kendine eşim ve ya ben hiçbirşey yapmadan tamamı girdi ve hiçbir şey hissetmedim. Ne bir acı ne bir sızı.

Gerçekten burdaki arkadaşlarımın dediği gibi 'Nasıl yani girdi mi şimdi bu muydu' diyorsunuz.
İnanamadık eşimle. Tekrar denedik pozisyon değiştirip. Yine aynı şekilde kolayca oldu.
O kadar kolaymış ki meğerse . Tüm sorun nasıl hareket edeceğinizi bilmekte ve rahat olmanızda.
Boşa geçen zamana yazık oluyormuş gerçekten. Vicdan azabı çektiğimizle kalıyoruz.

Gerçekten bana bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma * @yrn03 * hayal258 * zealea * inciozmen çok ama çoooooook teşekkür ediyorum

:46::46::46::46:tebrikler...

Tebrik Ediyorumm Canımm. Ama Tarihi yalnış yazmışsın heralde. Ağustosun Sonun damı yendinn vajiyi??

:52::52::52::52::52: turbo gelin :123: tebrikler, yuppi!

haydi eller havaya sappi sappi, :64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X