- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.141
Okadar yardımınıza ihtiyacimmm çarkı anlatamammmm;(((( cok zor durumdayım..ben 1,5 yıllık evliyim ve hala iliskiye giremedim Dr gittim ama esimizde istedi esim gelmeyi reddetti birde benim korkularından dolayı esimdede cinsellikte korku oluştu canımı acitmaktan korktuğunu söylemeye başladı kendimi toparlıyorum hazırlıyorum soz veriyorum kesin olmalı diye ama o anda asırı korkuyorum;((((( su Anka'da ağlıyorum cok zor durumdayım artık yenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum;(((((((eşimde cok istiyor herseyi denedim yokkkkkkk ilaç kullandım kayganlaştırıcı bazen alkol herseyi denedimmmm ama olmuyor olmuyooo;(((((((Yardım edin bana nolar yardım edin banaaa
merhaba, üzülme. aglama. tedavisi var. birazcik cesaret ve düzenli egzersizle yenebilrsin.
aciya dair kafanda ne varsa silip atman lazim, bunu egzersizle yapabilirsin, o yüzden en basarili tedavi yöntemi bu.
öncelikle kegel egzersizleriyle basla ve vajen yapisini ögren. ayna yardimiyla vajinani tanimaya calis.
kendini rahat hissettiginde egzersizle ister parmak ister aparat penis boyutuna gelene kadar düzenli calisman gerekicek. basta korkutucu da gelse, bir kere girisi sagladin mi gerisi corap sökügü gibi geliyor. yapabilirsin, cok kisa sürede yenebilirsin. aglayip üzülerek harcadigin enerjini daha yapici bir seye kanalize et. basari öykülerinin anlatildigi sayfalari oku. senin gibiydik, bizler yendik. sen de yenebilirsin.
kegel ile basla. idrarini yaparken tutup birak, bu sana kaslarini kontrol edebilmeyi ögreticek.