- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.581
çok teşekkür ederim umarım herşey gönlümüze göre olur nasip kısmet değilmişki gitti umarım sizlerde tez zamanda şu sorunu aşarsınız hatta hepimiz aşarız inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prezervatife geçirmesek direk streçlenen haliyle olmuyor mu? Zaten zar zor kayganlaştırıcı aldım bir de prezervatif derdi çıktı :26:
ben bunu defalarca yazdım ama 10 adımda vajinismus dıe bır kıtap okudum cem kecenın 30 tl cıvarında fıyatı bu kıtapta bu sekılde yönlendıryr.. sanada kıtabı tavsıye ederım canım ztn dr terapıyı kıtaba dökmüş cok rahatlatıcı bılgıler vr :)[/QU
evet yazılarınızı görmüştüm... teşekkür ederim.. ben denemk istiyorum bir kaç cmden sonra.. ne olcaksa olsun artık.. off ya sıkıldım...
ben bunu defalarca yazdım ama 10 adımda vajinismus dıe bır kıtap okudum cem kecenın 30 tl cıvarında fıyatı bu kıtapta bu sekılde yönlendıryr.. sanada kıtabı tavsıye ederım canım ztn dr terapıyı kıtaba dökmüş cok rahatlatıcı bılgıler vr :)[/QU
evet yazılarınızı görmüştüm... teşekkür ederim.. ben denemk istiyorum bir kaç cmden sonra.. ne olcaksa olsun artık.. off ya sıkıldım...
bence hemen p.... denemesıne gecme canım ıyıce alısss kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman dene hazır hıssetmeden kesınlıkle deneme denersın olmazzz canın sıkılırrrr
rica ederim canım.evet alıştım artık hızlandık herşey yoluna girdi çok şükür.eşimle zaten çok iyi geçinirdik ama şimdi gözlerine baktığımda daha fazla parlar oldu daha ne isteyim Allahtan çok şükürsen nasılsın buarada?
ayy kızlar ben egzersizleri denedim yapamıyorum yaa çok panik oluyorum vajiye dokunup hissetmek bile korkutuyo beni( eşim de geliyo bu haftasonu ne yapmam lazım acil yardım lütfeennn egzersiz yapmadan nefes egzersizlerini denesem başarılı olurmuyum kii
Althenammmm nasıl gidiyor, kaçıncıyı yaptın? Ben hızlı gittim tez yoruldumdaha 4. denemedim.
günaydın canımmmmmhehehe kız hala nickimi yanlış yazıyorsun ama ben anlıyorum seni
canım benim ben regl oldum maalesef zorunlu moladayım
takvime baktım da 7. olmuş bizim.en sonuncuda normale dönmüştü herşey.7.de basınç oldu bende olmuyor diye seviniyordum.sonra o da azaldı.artık git gel rahat oluyor inşallah daha sonra da böyle gider.evet sen bir atak yapmıştın sonra niye ara verdin bukadar.:26:
Günaydınnn cnm, evet sen söyleyince fark ettim yanlış yazdığımıamannn aramızda bir a' nın lafımı olur hehee....oo maşallahhhh cnm sana başarılarının devamını diliyorm.
benmde reglime yakındır galiba, gitgelde sorun yoktu bende girişte tırsıyodum accık, galiba benim gazım bitti gazla mı çalışıodm ben ne, ama bugün kısmetse 4. de bitecek (umarım)
![]()
arkadaşlar ben yeni üyeyim. birileriyle konuşmaya ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum evleneli 14 ay oldu ama eşimle beraber olamıyorum. doktora gitmekten korkuyorum.. buradan okuduğum gibi kendi kendime parmak egzersizi yapmayı denedim sadece bir kez aynayla ama beceremedim. eşim çok anlayışlı beni çok seviyor sen üzülme diyor aşacağız diyor hiç baskıda yapmıyor ama ben hep alınganım evlendiğmiz günden beri ağlamadığım gün çok azdır.sürekli deniyoruz en başta herşey güzel bende istekliyim ama olay birleşmeye gelince bacaklarım kitleniyor eşim açmaya çalışıyor ben kapıyorum bacağımı .güzel başlayan her anın sonunda ben başka bir odaya kapatıyorum kendimi hıçkırıklara boğuluyorum.. o hep sabırlı bende tam tersi.sürekli tartışma çıkarıyorum kendime kızgınlığımdan. bir ara dedim beni boşa kendine yazık etme benle sürüklenme böyle.olmuyo dedim.ölüm ayırır senden dedi. ağladım yine her zamanki gibi başka birşey gelmiyo elimden. bende bir sorun olsa sen beni boşarmıydın diye soruyor tabiki ayrılmam kocamdan ama onu mutlu etmek istiyorum. ne yapacağım ben böyle
arkadaşlar ben yeni üyeyim. birileriyle konuşmaya ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum evleneli 14 ay oldu ama eşimle beraber olamıyorum. doktora gitmekten korkuyorum.. buradan okuduğum gibi kendi kendime parmak egzersizi yapmayı denedim sadece bir kez aynayla ama beceremedim. eşim çok anlayışlı beni çok seviyor sen üzülme diyor aşacağız diyor hiç baskıda yapmıyor ama ben hep alınganım evlendiğmiz günden beri ağlamadığım gün çok azdır.sürekli deniyoruz en başta herşey güzel bende istekliyim ama olay birleşmeye gelince bacaklarım kitleniyor eşim açmaya çalışıyor ben kapıyorum bacağımı .güzel başlayan her anın sonunda ben başka bir odaya kapatıyorum kendimi hıçkırıklara boğuluyorum.. o hep sabırlı bende tam tersi.sürekli tartışma çıkarıyorum kendime kızgınlığımdan. bir ara dedim beni boşa kendine yazık etme benle sürüklenme böyle.olmuyo dedim.ölüm ayırır senden dedi. ağladım yine her zamanki gibi başka birşey gelmiyo elimden. bende bir sorun olsa sen beni boşarmıydın diye soruyor tabiki ayrılmam kocamdan ama onu mutlu etmek istiyorum. ne yapacağım ben böyle
Canım çoğumuz böyle olduk. Az önce ben de hem eşimle hem annemle hem ablamla kavga ettim. Bir şey dedikleri yok kendimi yetersiz hissediyorum herkese karşı...Psikolojim bozulmuş resmen![]()
Canım çoğumuz böyle olduk. Az önce ben de hem eşimle hem annemle hem ablamla kavga ettim. Bir şey dedikleri yok kendimi yetersiz hissediyorum herkese karşı...Psikolojim bozulmuş resmen![]()
merhaba canımöncelikle keşke doktora gitsen diycem ama bunun şu durumda nekadar zor olduğunu biliyorum.Bu topiğe yazmışsın ama bence vaji değil sadece çok korkuyor da olabilirsin.eğer bu korkunu yenmek ve bu işi başarmak istiyorsan egzersiz yaparak kendini bu konuda rahatlatabilirsin.bizler elimizden geldiğince yardımcı oluruz yalnız değilsin ve bu sorundan kurtulacaksın inşallah
ah kimseye anlatamamak en kötüsü ki ben içimde sır dışındahiçbirşey tutamam bu da sır oldu eşimle. patlayacak gibi oluyorum Allah cümlemize yardım etsin.