- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.601
arkadaşlar ben yeni üyeyim. birileriyle konuşmaya ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum evleneli 14 ay oldu ama eşimle beraber olamıyorum. doktora gitmekten korkuyorum.. buradan okuduğum gibi kendi kendime parmak egzersizi yapmayı denedim sadece bir kez aynayla ama beceremedim. eşim çok anlayışlı beni çok seviyor sen üzülme diyor aşacağız diyor hiç baskıda yapmıyor ama ben hep alınganım evlendiğmiz günden beri ağlamadığım gün çok azdır.sürekli deniyoruz en başta herşey güzel bende istekliyim ama olay birleşmeye gelince bacaklarım kitleniyor eşim açmaya çalışıyor ben kapıyorum bacağımı .güzel başlayan her anın sonunda ben başka bir odaya kapatıyorum kendimi hıçkırıklara boğuluyorum.. o hep sabırlı bende tam tersi.sürekli tartışma çıkarıyorum kendime kızgınlığımdan. bir ara dedim beni boşa kendine yazık etme benle sürüklenme böyle.olmuyo dedim.ölüm ayırır senden dedi. ağladım yine her zamanki gibi başka birşey gelmiyo elimden. bende bir sorun olsa sen beni boşarmıydın diye soruyor tabiki ayrılmam kocamdan ama onu mutlu etmek istiyorum. ne yapacağım ben böyle
merhaba.. hoşgeldin aramıza:) üzgünsün ama en azından doğru yerdesin..yazdıklarında birebir kendimi gördüm.. bizim en büyük şansımız sanırım eşlerimizin çok anlayışlı olması..bu çözümü olmayan bir sorun değil.. o yüzden kendini yıpratmaya gerek yok.. bizler egzersiz yaparak yendik.. egzersize başlamadan önce doktora görünsen iyi olur.. fizyolojik bir sorun olup olmadığını öğrenirsin, kafan rahatlar.. egzersizlere gelince ilk egzersizimiz ayna alıp vaji.yi incelemek.. aynayı alıp ıkınırsan oranın açıldığını göreceksin sonrasında da kulak çubuğu ya da parmakla egzersize devam.. her takıldığın yeri sor.. burada mutlaka birileri cevap verir..