- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.041
iyi geceler kızlar. ben çıkayım artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.
Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....
Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....
Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))
benim ki de başlarda öyleydi. zamanla bunun bir rahatsızlık olduğunu kasıtlı yapmadığımı anladı. netten okudum bu rahatsızlığı nedenlerini,belirtilerini başlarda dinlemedi bile. erkekler öyle,bir şeyi dinlemeleri anlamaları için 5-10 kere tekrar lazım.inan psikoloğa gittim parmak egzersizi diyince daha da gitmedim. eşim denemek istediğinde hep bağırdım.bacak açamamalar,titremeler. kasmalar,çığlıklar,ağlamalar,küsmeler,itmeler... olay sadece egzersize başlamakta ve pes etmemekte. ben sana inanıyorum canım. 1 hafta kalınlaştırmak için çok uzun bir süre. bunu azalt öncelikle. 2 günde bir yarım cm yeter bence sana.ama yapmadan kalma başından. 3 saat uğraştığı bilirim ben![]()
ya ben santim falan ölçmedim arkadaşlar, eş işaret parmağı ilk boğum hesabındayım. :)) bu 10 santimler falan da ne ola ki :SS[/QU
merhaba 10 cm eni . ölçerek yapsan daha iyi oldukça indanın moreli düzeliyor çünkü...
teşekkürler canım yaa bakıyım benim aparat kaç santim :)) kulak çöpünün etrafını sararak serçe parmak kalınlığında bir aparat hazırlayıp denedim dün öns.... sonraydı. çok rahat aldım. kalınlaştırıcam bugün onu. dün yapardım da işte geç saatti uğraşamadım. orta parmak kalınlığında hazırlasam alırım değil mi... şu an da kimse yok online. neyse gelen bir ehil kardeşim cevaplar herhalde :)) hepinizi seviyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Benimki 5 mm , 6mm den büyükler ameliyat ediliyormuş herhalde tam bilmiyorum... Ama benim kistim her reglimde patlarkist hamililiğe engel mi? senin kinin büyüklüğü ne kadar? önceden de olmuşmuydu bu akıntılar:))) çok oldu galiba..
cadıkedi tebrikler yenmişsin.çok sevindim![]()
Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....
Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....
Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))
kızlar yeni ekim geliniyimmmmmmmm oldu bu işşşşşşşşş :)
kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.
Ben bu konuda çok sabırlı olamıyorum hemen midem bulanıyor bırakıyorum ağlıyorum en fazla 1 saat yaptığım olmuştu ama genelde yarım saati geçmiyor öyle 3 saat falan hiç yapmadım demek ki daha uzun süre yapmak gerekiyor öyle mi, bundan sonra daha sabırlı olucam ne kadar midem bulansa da . Bir de her egzersizde bir önceki aparatı deniyoruz ya ondan sonra diğerine geçiyoruz sonra da ben yoruluyorum daha sonrakine geçemiyorum o yüzden yerimde sayıyorum.
teşekkürler canım yaa bakıyım benim aparat kaç santim :)) kulak çöpünün etrafını sararak serçe parmak kalınlığında bir aparat hazırlayıp denedim dün öns.... sonraydı. çok rahat aldım. kalınlaştırıcam bugün onu. dün yapardım da işte geç saatti uğraşamadım. orta parmak kalınlığında hazırlasam alırım değil mi... şu an da kimse yok online. neyse gelen bir ehil kardeşim cevaplar herhalde :)) hepinizi seviyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
bi dakka başka sorularım da var :)) kulak çöpünün tamamını aldım sayılır. parmak ucum kadar bir yeri kaldı sokmadığım. daha uzun bir cisme korkuyorum kızlığımı bozar diye. boyu ne olmalı bu aparatın?????? kendime zarar vermek istemiyorum eşim kendisi yapmak isteyebilir sonuçta :)))
bi de bu egzersizleri ne kadar sürdüreyim??? 3 saat falan diyenler var, nasıl zaman geçiriyorsunuz bu üç saatte :)) oraya sokup orda tutup kasıp bırakacak mıyım? egzersizde yapmam gerekenler tam olarak neler???
Orta parmak kalınlığındakini alırsın canım. Ben en son santim olarak bilmiyorum ama salatalık kalınlığında tahminen boyu da 10cm olan bir aparat yapmıştım kendime. Hiçbir egzersizimde kan gelmedi, p....s denemelerinde de başardığım zamanlarda da kan gelmedi. Egzersizler sırasında vajiyi esnettiğimiz için sanırım çoğu kişiden gelmiyormuş zaten, o yüzden o konuda fazla bir beklentiye gelme:44: Ben 4 günde yendim egzersizleri en fazla 40 dk yapmışımdır hatta o kadar bile sürdüğünü sanmıyorum günde yarım saat falan çalışmışımdır hiç zaman tutmadım açıkçası, kafama geldiği gibi işime geldiği gibi yaptım. Genellikle film izlerken falan kolay oluyor![]()