• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yeni ekim geliniyimmmmmmmm oldu bu işşşşşşşşş :)

Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....

Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....

Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))

kızlar tebrikler.. halaylar size gelsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

TEBRİK EDEN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM HERKES KURTULUR...ŞUNA KESİN İNANIYORUM 4 MİLYAR VERMEDEN DR.LARIN YAPAMADIĞI YAPILIYO BU SİTEDE... BURDA HERKES BİRBİRİNE DESTEKLE BAŞARIYOR...derdini anlatmaya çekinen çekinmesin hepimiz aynı konudan muzdarip tik ama yendik...sizde yapabilirsinizz sadece kendinize güvenin inanın....orda bir delik olmadığını düşünen ve doktora giden bennnn yendimm sizde yapabilirsinizz milyarlar harcamayın ..insanın gözü para görmüyor biliyorum ama yinede değmez...dr.la olan bişi değil sizle olan bişey bu hastalık....

mrb arkadaşlar kuzenimde bu sorunu 2 yıldır yaşıyor. 2 hafta önce kayınvalidesi öğrendi ve o melek kaynana gitti :(( kuzenime demediği söz kalmamış kız çok daha kötü oldu. zaten bu dertten psikolojisi bozlmuştu iyice depresyona girdi. sizler kayınvalidenize nasıl söylediniz onlar ne tepki verdi.herkesmi aynı tepkiyi verirdi yoksa bizimkisi mi abarttı

naptıııın, kaynanaya söylenir mi bu hiç???!!!!! eline koz direk. klasik olanı yapıp cadıya dönüşmüş bile işte. zaten çoğu böyle şeyler olmasa bile cadılık ediyor, neden söylemişler ki??? bu iş karı koca arasında kalmalı, arkadaş bile anlamaz. bu hastalığı ancak yaşayan anlar. kuzenin nete gelebiliyorsa, buraya gelsin, herkesle dertleşip stres atar. fiziksel sorun yoksa da egzersiz deneyimlerimizi paylaşırız. kesin tedavisi olan bir hastalık, sadece kuzenin yenmeyi isteyecek ve azimli olacak. hepsi o kadar.

İnşallah ben de bumuymuş gerçekten derim ama birkaç ay daha sürecek sanırım, yarım cm kalınlaştırarak yapıyorum ama hergün kalınlaştırmıyorum haftada 1 yarım cm falan kalınlaşıyor kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ben bu korkaklıkla ne yapıcam bilmiyorum canım çok tatlı eşim de bugüne kadar hiç destek olmadı O destekleseydi belki de yenerdik şimdiye kadar.

senem kendi moralini bozup durma. herkes hızlı yeniyor diye sen de hızlı yenecek değilsin. herkesin durumu farklı, korku derecesi farklı, eşinden gördüğü destek farklı. o yüzden yendiği süre de farklı. egzersize başlamışsın, moral bozmadan üstüne gideceksin. olmuyor diye pes edersen kaybeden sen olursun. çoğumuzun eşi anlayışlı ama iş egzersize gelince yan çizebiliyorlar. bunda şaşılacak bir şey yok. adamlar bununla baş etmek zorunda değiller. hastalık senin, çözümü de senin elinde. elbette eşin destek olsa çabuk yenersin ama benim eşim de destek olmuyordu, ben kendim için yendim. üstelik hiç de kısa sürmedi, egzersizi ancak 1 ayda tamamladım, hatta regliyi sayarsak 1,5 ay olmuştur 10cm e gelmem. aynen senin gibi yavaş ilerliyordum ama benim yapım da buydu, isyan etmedim. sonrasında eşim sertleşme sorunu yaşadı 4,5 ay da onu bekledim yenmek için. moralin bozulduğunda lütfen açıp başarı hikayelerini oku. hepimiz aynı yollardan geçtik. ama yenenlerin tek ortak özelliği var, hepsi pes etmeden sonuna kadar gitti. benim de kızıp egzersizi bıraktığım oldu, bir gün yaptığımı ertesi gün yapamadığım oldu. hepsi normal bunların. normal olduğunu düşünüp kendini rahatlat ve ilerlemeye devam et. foruma günlük girmiyorsun, her gün girip rapor vermeyi alışkanlık edinirsen daha çabuk ilerlersin. disiplin şart!!! :52::52::52::52: pes ettiğin her gün mutlu günlerinden çalıyorsun.

ben size ankarada hera klinik i öneririm bende aynı sorunu
15 ay yaşadım.3 günde sorunumdan kurtuldum çok güvenilir insanlar internettende araştıra bilirsiniz..SÜLEYMAN ESERDAĞ doktorun ismi ben geçen 17 eylülde gittim 19 eylülde sorunumdan kurtuldum rahatsızlığın derecesine göre egzersiz programı uyguluyolar bana orta derecede demişti çok kötü durumdaydım oraya gittiğimde inanın %100 garanti veriyolar tedavi olamasam ben olamazdım..

cnm ben ist. anadolu yakasındayım kesin çözüm alabilceğimi bilsem zaten giderim ama işte :( egzersizleride denedim olmuyor her defasında aglayarak kalkıyorum ama deneyecem tekrar

benim ki de başlarda öyleydi. zamanla bunun bir rahatsızlık olduğunu kasıtlı yapmadığımı anladı. netten okudum bu rahatsızlığı nedenlerini,belirtilerini başlarda dinlemedi bile. erkekler öyle,bir şeyi dinlemeleri anlamaları için 5-10 kere tekrar lazım.inan psikoloğa gittim parmak egzersizi diyince daha da gitmedim. eşim denemek istediğinde hep bağırdım.bacak açamamalar,titremeler. kasmalar,çığlıklar,ağlamalar,küsmeler,itmeler... olay sadece egzersize başlamakta ve pes etmemekte. ben sana inanıyorum canım. 1 hafta kalınlaştırmak için çok uzun bir süre. bunu azalt öncelikle. 2 günde bir yarım cm yeter bence sana.ama yapmadan kalma başından. 3 saat uğraştığı bilirim ben:50::50::50::50:

1 hafta çok uzun bir süre değil. ne kadar zamanda alışıyorsa o kadar zamanda ilerlemesi daha iyi. bunun ölçüsü kasılmanın geçmesi. çalıştığı aparatla kasılma ne zaman geçerse o zaman ilerleyebilir. doktorlar da aynı egzersize 1 hafta veriyorlardı sanırım. eğer ilerleme yoksa aynı egzersize devam ediliyor. kasılma geçene kadar aynı egzersize devam etmek gayet normal. alışmadan üste geçilince kasılma artabilir, bu sefer başa dönülebilir. acele etmektense emin adımlarla ilerlemek her zaman iyidir.

Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....

Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....

Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))

oleeeeey, biri daha kurtuldu yaaaaa, hadi gözünaydın tebrikleeerr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :nazar::nazar::nazar:

Ben bu konuda çok sabırlı olamıyorum hemen midem bulanıyor bırakıyorum ağlıyorum en fazla 1 saat yaptığım olmuştu ama genelde yarım saati geçmiyor öyle 3 saat falan hiç yapmadım demek ki daha uzun süre yapmak gerekiyor öyle mi, bundan sonra daha sabırlı olucam ne kadar midem bulansa da . Bir de her egzersizde bir önceki aparatı deniyoruz ya ondan sonra diğerine geçiyoruz sonra da ben yoruluyorum daha sonrakine geçemiyorum o yüzden yerimde sayıyorum.

senin sorunun anlaşıldı, aslında her egzersize midem bulanacak yapamıycam duygusuyla oturuyorsun değil mi?? beynine bu mesajı verdiğin için de çabucak yoruluyor bıkıyorsun. egzersiz yapmayı gerçekten ister hale gelmedikçe kendini zorlama bence. egzersizde başarılı olmak için psikolojinin de iyi olması lazım. kendini iyice toparla, başaracağım duygusuyla başla her zaman olur mu???

bi dakka başka sorularım da var :)) kulak çöpünün tamamını aldım sayılır. parmak ucum kadar bir yeri kaldı sokmadığım. daha uzun bir cisme korkuyorum kızlığımı bozar diye. boyu ne olmalı bu aparatın?????? kendime zarar vermek istemiyorum eşim kendisi yapmak isteyebilir sonuçta :)))
bi de bu egzersizleri ne kadar sürdüreyim??? 3 saat falan diyenler var, nasıl zaman geçiriyorsunuz bu üç saatte :)) oraya sokup orda tutup kasıp bırakacak mıyım? egzersizde yapmam gerekenler tam olarak neler???

kızlık zarı girişin 2-3cm içerisinde. doktorlar dudakları ayırıp baktığında görebiliyorlar yani, o kadar içeride bir yerde değil. eşine egzersiz yaptığını söyle. egzersizi yavaş yavaş kalınlaştırarak yapacağın için zarın esneyecek ve büyük ihtimalle kanama olmayacak. eğer buna çok takıntılıysan eşine kan gelmeme ihtimali olduğunu söylemelisin. ilişkiden sonra bile kırmızı gelmeyebilir. aparatı yerleştirip bekletebildiğin kadar beklet, sonra gitgel yap. ilk başlarda ben de 10dk ile başlamıştım, sonlara doğru 2 saat yaptığım olmuştu. aparatı yerleştirip tv izle ya da pcde oyun oyna. bu şekilde vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın :))) kızlık zarına çok takılma egzersizine engel olmasın. eşin bunu sorun ediyorsa egzersizi onun yanında yap ya da onun parmağıyla çalış. bu şekilde de ilerleyen arkadaşlarımız vardı. hem eşine güvenin gelir.

merhabaaa kızlarr günlerdir giremiyordum foruma ekim gelinlerimizeee cok sevindimm tebrik ediyorum:))))) ekim ayı ugurlu geldi bize.. darısı diger arkadaşlarımıza inş.. bende 7 ekim geliniyim dün 2. denemeyi yaptık ama biraz kasıldım elimde olmadan oyuzden ilk denemede kırmızı cok az gelmişti ama bunda kasılınca kırmızı daha cok geldi.. yani kesinlikle zardan degil, korkup kendmizi skınca böle oluyor onu anladım.. egzersizlerde iki parmak alabilyrdum hiç birsey olmuyodu.. yenen arkadaşlar şekerpare althea nerelerdisiniz :) ikinci denememi 1 hafta sonra yapabildim korkudan:)

cnm ben ist. anadolu yakasındayım kesin çözüm alabilceğimi bilsem zaten giderim ama işte :( egzersizleride denedim olmuyor her defasında aglayarak kalkıyorum ama deneyecem tekrar

kesin çözüm canım ben seni çok iyi anlıyorum yazarken bile gözlerim doluyo şuan çok iyiyim ruhen kendimi en iyi hissettiğim zamanlar.yeniden doğdum sanki kesinlikle tavsiye ederim

Back
X