- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.161
canım çok sevindim senin adına bna neler yaptığını nasıl yaptığını aşama aşama yazarmısın ya 3 buçuk sene oldu bana ilerleme yokk![]()
tabiiki yazarım...öncelikle ben 13 aylık evliyim...13. Ayında yendim ama hiç egzersiz nedir bilmeyen biriydim..ve vajinismusu nasıl yenerim diye araştırma yaparken kadınlar kulubüne google dan yönlendim..sonra başaranların hikayelerini okudum hemen hemen hepsini ve en sona geldiğimde bunu yenenlerin çok yakın tarihli olduklarını görünce hemen üye oldum son çare olarak.son çare diyorum çünkü delik yok diye düşünüp doktora muayeneye gittim kesin fiziksel sorun var bende die..yokmuş..2 doktordan sonra vaginismus teşhisi kondu ve psikoloğa ordanda psikiyatriye yönlendirildim ve umutsuz mutsuz bi döneme daha girmiştim....ve bu hikayeleri okuyuncada hemen son çare dedim ve yapanlar var aşamarını paylaşmışlar bende yaparım dedim....ve ogün ilk adım derdimi yazdım berayy kardeşim allah razı olsun imdada yetiştive bu topiğe yönlendirdi beni(tabii ben ilk aşama kegel yani çişini yaparken kesip bırakma egzersizi yaptım duyarduymaz otururken ve......
Aynı gün 2. Aşama : Aldım aynayı karşıma ilkten tuhaf geldi naapıyorum dedimm felan ama baktım vajiye delik yokkk...sonra ıkındım baktım delik var orda popoya yakın ve ıkındıkça genişliyo tabii gördükçe cesaret gelio ama dokunmak var şimdi dedim ve elle inceleme yapmaya çalıştım olduda...yine hemen ardından 3. Aşamay: Kulak çubuğunu bilirsin iki tane aldım prez.fe geçirdim ve aynanın karşısına geçip açtım songaz bacakları ve bu tek kulak çöplü aparatımı bebek yağıyla yağlayıp ıkınarak açılan o deliğe yerleştirmeye çalıştım ilk olmadı ama delik var ve olacak dedim hemen ardından bi daha denedim ıkınarak açılınca yerleştirip popoya doğru ittirdim ve kaydı hissetmedim bilee tabiiii havalara uçtumm sonra cesaretleniyo insan iyice 2 kulak çöpü geçirdim bu kez prez.fe ve onuda aynen denedim oda vışştt die girdi ıkınınca....
4.aşama: Kulak çöpünü içine alınca sen şunu anlıyosun otomatikk buraya bişeyler girebiliyo ve ıkınınca kasmayınca anlamıyosun bile bu kalınlığı demekki daha kalın şeylerdede anlamayacaksın p...s boyutuna kadar belki p...s büyük gelir diyosun ama oda büyük gelmiyo emin ol:))allah herşeyi dengiyle yaratıyor...ben aldım bitane normal boyutta rimelim vardı onu ve prez.fe geçirdim yağladımm ve onuda aynı yöntemle inan bana mantığını kavrıyosun resmen arka arkaya yaptığın için...ve oda tamamdı....ve ben mutluluktan havalara uçarak ilk günkü egzersizi bitirdim aslın denesem ogün dahada yapardım ama kendi kendime abartma dedim....biraz bakteri felan olurmu acaba diede yapmadım yoksa acı falan yoktu .....
Ertesi gün 5.aşama: Daha kalın boyutta bi rimelim vardı onu da aynen denemek için geçtim ayna karşısına ama önce yine kulak çöpüyle başladım ve en son kalın rimeli denedim oldu aynen..ve tabii eşime gelince gösterdim bugün bu şeyi denedim oldu demekki parmakta olur dedim..6.aşama:ertesi gün.ve kendi orta parmağım daha inceydi rimelden ama denedim iki parmak aynı gün denedim eş tek parmak denedim bunların hepsi oldu....eş iki parmak denedim olmadı...nedenmiii çünkü kontrol eşime geçince tedirginlik baç gösteriyo ve kasıyodum...ısrar etmedim eş tek parmak ogünde bitti.....yani 3 gün bu egzersizleri yaptım sonra....
Ertesi gün...burdaki arkadaşlar mumdan bahsediyolardı dedim alayım onuda deniyim:)))gülüyorum çünkü bana bakkal mumu demişler ben almışım kütük mum:)))kütük gibi p..s den kalın dı söyledim kızlara neyseki düzelttiler beni de kurtaedım vajiyi:))))sonra o mumu hemen incelttim ve denedim olmadııı moralim bozulmadımı bozulduu...soğumadımmı soğudum ammaaa.....bu aşamaya gelip dönmek olmazz dedim ve tekrar başaranları okudum ve tekrar tekrar deneyen başaranlar vardı aylar sonra yenen varken deneyipte....ben daha yeniyim dedimm ama bişey daha vardı kayganlaştırıcı yoktu ve 2 gün egzersiz yapamadım(bahane oldu:))iki gün sonra tekrar başaranlardanda gazı alıp ince olarak serçe parmakdan başladım prez.le ve yağla tabii....ıkınmaylada...orta parmak yaptım..hemen ardından ilk rimelimi denedim hemen ardından (alışmışkendedim)kalın rimeli denedim ama çıkarmadım o içimdeyken ben kalktım dolaştım dursun dedim iice alışsın osırada diğer rimeli havlu peçeteyle sarıp içimdekinden biraz daha kalın yaptım streçledim prez.geçirdim içimdekini çıkarıp onu yaptım onu bıraktım içimde ve çıkanı yine içimde olandanda daha kalın yaptım veaynı şekilde pre. Geçirdim içimdekini çıkarım onu denedim ve enson 10 cm i de deneyince ard arda ii ce alıştı dedim eşime deneyelim...hemen ardındanda denedik ve sırtım eşime dönük ayna eşimin ayakları altında ben deliği görerek yerleştirdim tabii yağ veya kayganlaştırıcı bolca sürüp ve az denedim önce başını çıktım...sonra başıyla az daha çıktım...sonra tamamı için start verdik ve bi baktımki delikten sonra p..s i deliğe doğru yönlendirceksin ve eşinin üzerine oturacaksın...cuuuuuuppppp diye oldu:))))inan bunu berayy dan duyduğumda güldüm ama hakikaten öylee cuuuppp diye kayıyo giriyo....inanamadık acaba dedik denesek tekrar olurmuki ve tekrarda olunca tamam dedik vajiyi ellerimle öldürdüm o günnnn...........geberrrrsinnnnnnnnnnnnnn,,,benden çaldıklarının intikamıydı bu annn:))))
çok uzun biliyorum ama ben bazen burda bi kişi daha bişey yazınca açmaya okumaya yetiştiremezdimm bi püf nokta umuduylaaaa.....umarımm umut olur destek olsur bu yazdıklarımmm herkese.........hee bide ekim gelini olacam demiştim hedefi koydum ve olduu.....siz nekadar cesaret bulursanız okadar deneyin bugün sadece bunu denicem demeyin sınır koymayın......deneyin hatta bence ard arda deneyin daha ii alışıyo...