• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim senin adına bna neler yaptığını nasıl yaptığını aşama aşama yazarmısın ya 3 buçuk sene oldu bana ilerleme yokk :5:

tabiiki yazarım...öncelikle ben 13 aylık evliyim...13. Ayında yendim ama hiç egzersiz nedir bilmeyen biriydim..ve vajinismusu nasıl yenerim diye araştırma yaparken kadınlar kulubüne google dan yönlendim..sonra başaranların hikayelerini okudum hemen hemen hepsini ve en sona geldiğimde bunu yenenlerin çok yakın tarihli olduklarını görünce hemen üye oldum son çare olarak.son çare diyorum çünkü delik yok diye düşünüp doktora muayeneye gittim kesin fiziksel sorun var bende die..yokmuş..2 doktordan sonra vaginismus teşhisi kondu ve psikoloğa ordanda psikiyatriye yönlendirildim ve umutsuz mutsuz bi döneme daha girmiştim....ve bu hikayeleri okuyuncada hemen son çare dedim ve yapanlar var aşamarını paylaşmışlar bende yaparım dedim....ve ogün ilk adım derdimi yazdım berayy kardeşim allah razı olsun imdada yetiştive bu topiğe yönlendirdi beni(tabii ben ilk aşama kegel yani çişini yaparken kesip bırakma egzersizi yaptım duyarduymaz otururken ve......

Aynı gün 2. Aşama : Aldım aynayı karşıma ilkten tuhaf geldi naapıyorum dedimm felan ama baktım vajiye delik yokkk...sonra ıkındım baktım delik var orda popoya yakın ve ıkındıkça genişliyo tabii gördükçe cesaret gelio ama dokunmak var şimdi dedim ve elle inceleme yapmaya çalıştım olduda...yine hemen ardından 3. Aşamay: Kulak çubuğunu bilirsin iki tane aldım prez.fe geçirdim ve aynanın karşısına geçip açtım songaz bacakları ve bu tek kulak çöplü aparatımı bebek yağıyla yağlayıp ıkınarak açılan o deliğe yerleştirmeye çalıştım ilk olmadı ama delik var ve olacak dedim hemen ardından bi daha denedim ıkınarak açılınca yerleştirip popoya doğru ittirdim ve kaydı hissetmedim bilee tabiiii havalara uçtumm sonra cesaretleniyo insan iyice 2 kulak çöpü geçirdim bu kez prez.fe ve onuda aynen denedim oda vışştt die girdi ıkınınca....
4.aşama: Kulak çöpünü içine alınca sen şunu anlıyosun otomatikk buraya bişeyler girebiliyo ve ıkınınca kasmayınca anlamıyosun bile bu kalınlığı demekki daha kalın şeylerdede anlamayacaksın p...s boyutuna kadar belki p...s büyük gelir diyosun ama oda büyük gelmiyo emin ol:))allah herşeyi dengiyle yaratıyor...ben aldım bitane normal boyutta rimelim vardı onu ve prez.fe geçirdim yağladımm ve onuda aynı yöntemle inan bana mantığını kavrıyosun resmen arka arkaya yaptığın için...ve oda tamamdı....ve ben mutluluktan havalara uçarak ilk günkü egzersizi bitirdim aslın denesem ogün dahada yapardım ama kendi kendime abartma dedim....biraz bakteri felan olurmu acaba diede yapmadım yoksa acı falan yoktu .....
Ertesi gün 5.aşama: Daha kalın boyutta bi rimelim vardı onu da aynen denemek için geçtim ayna karşısına ama önce yine kulak çöpüyle başladım ve en son kalın rimeli denedim oldu aynen..ve tabii eşime gelince gösterdim bugün bu şeyi denedim oldu demekki parmakta olur dedim..6.aşama:ertesi gün.ve kendi orta parmağım daha inceydi rimelden ama denedim iki parmak aynı gün denedim eş tek parmak denedim bunların hepsi oldu....eş iki parmak denedim olmadı...nedenmiii çünkü kontrol eşime geçince tedirginlik baç gösteriyo ve kasıyodum...ısrar etmedim eş tek parmak ogünde bitti.....yani 3 gün bu egzersizleri yaptım sonra....

Ertesi gün...burdaki arkadaşlar mumdan bahsediyolardı dedim alayım onuda deniyim:)))gülüyorum çünkü bana bakkal mumu demişler ben almışım kütük mum:)))kütük gibi p..s den kalın dı söyledim kızlara neyseki düzelttiler beni de kurtaedım vajiyi:))))sonra o mumu hemen incelttim ve denedim olmadııı moralim bozulmadımı bozulduu...soğumadımmı soğudum ammaaa.....bu aşamaya gelip dönmek olmazz dedim ve tekrar başaranları okudum ve tekrar tekrar deneyen başaranlar vardı aylar sonra yenen varken deneyipte....ben daha yeniyim dedimm ama bişey daha vardı kayganlaştırıcı yoktu ve 2 gün egzersiz yapamadım(bahane oldu:))iki gün sonra tekrar başaranlardanda gazı alıp ince olarak serçe parmakdan başladım prez.le ve yağla tabii....ıkınmaylada...orta parmak yaptım..hemen ardından ilk rimelimi denedim hemen ardından (alışmışkendedim)kalın rimeli denedim ama çıkarmadım o içimdeyken ben kalktım dolaştım dursun dedim iice alışsın osırada diğer rimeli havlu peçeteyle sarıp içimdekinden biraz daha kalın yaptım streçledim prez.geçirdim içimdekini çıkarıp onu yaptım onu bıraktım içimde ve çıkanı yine içimde olandanda daha kalın yaptım veaynı şekilde pre. Geçirdim içimdekini çıkarım onu denedim ve enson 10 cm i de deneyince ard arda ii ce alıştı dedim eşime deneyelim...hemen ardındanda denedik ve sırtım eşime dönük ayna eşimin ayakları altında ben deliği görerek yerleştirdim tabii yağ veya kayganlaştırıcı bolca sürüp ve az denedim önce başını çıktım...sonra başıyla az daha çıktım...sonra tamamı için start verdik ve bi baktımki delikten sonra p..s i deliğe doğru yönlendirceksin ve eşinin üzerine oturacaksın...cuuuuuuppppp diye oldu:))))inan bunu berayy dan duyduğumda güldüm ama hakikaten öylee cuuuppp diye kayıyo giriyo....inanamadık acaba dedik denesek tekrar olurmuki ve tekrarda olunca tamam dedik vajiyi ellerimle öldürdüm o günnnn...........geberrrrsinnnnnnnnnnnnnn,,,benden çaldıklarının intikamıydı bu annn:))))

çok uzun biliyorum ama ben bazen burda bi kişi daha bişey yazınca açmaya okumaya yetiştiremezdimm bi püf nokta umuduylaaaa.....umarımm umut olur destek olsur bu yazdıklarımmm herkese.........hee bide ekim gelini olacam demiştim hedefi koydum ve olduu.....siz nekadar cesaret bulursanız okadar deneyin bugün sadece bunu denicem demeyin sınır koymayın......deneyin hatta bence ard arda deneyin daha ii alışıyo...

bu illeti yenen arkadaşlar bişey soracağım. Bir kere tamamen girince diğerlerinde hiç canınız yanıyor mu? Yaklaşık 2 ay filan oldu vajiyi yeneli ama her seferinde yine canım acıyor. Bi yerde takılıyor ve orda çok canım yanıyor. Orayı zar zor da olsa geçtikten sonra tamamı rahatça giriyor fakat bu seferde müthiş bir basınç hissediyorum. Sanki bağırsaklarım dışarı fırlayacak gibi. Normal şeyler mi bunlar ? Bıktım yaa :5:

canımm otakılan yere gelince p..s popoya doğru kaydır inan engersizden 1 gr fazlası yok eksiği var...kendi adıma söyliyim yolunu bulmak bütün mesele yolunu dediğim gibi ayarla hiç acı yokkk benden kan bile gelmedi...

kızlar mumu kalınlaştırdım pecete ve pamukla baya p.....s kalınlığında oldu bi kac gündür egzersiz yapıyorum bugün baya kalınlaştırdım ilk basta girerken etrafı acıyor sonradan alısınca farketmiyorum bu aksam denesem yapabilirmiyim gerceğini yaparken heyecan basıyor beniii

kesinn yaparsın canımm yolunu buldumu iş bityoo kayıto gidiyo...takılan bi yer varya hep bahsi geçen oraya gelince popoya doğru yönlendirceksin p...s i...gerisini anlamayacaksın bilee....kolay gelsin...

Tebrikler içinn çooooookkkkkkkk teşekkürler...sorusu olanlar sorsunlar gördükçe cevaplıyoruz.....haydi arkadaşlar bırakın olmazları olmasaydı bizde olmazdı nelerrr yaşadık neler taakiii karar verip egzersize kadar.....biz yaptıysak sizde yaprsınız emin olun tüm samimiyetimle söylüyorumm biz sizden az bişey yaşamadık ....hepimizin bu konudaki hassasiyeti aynııydı....bakamamak dokunamamakk delik olduğuna inanmamak herrrşeyyyy....yalnız olduğumuzu hissetmek herşeyyy yaa herşeyyy belki fazlasını bile yaşadıkk.....

şimdi erteleme yokkkkk....hemen başlayınnn hadi bakalım arkadaşlar vajililer ekim rekoru kırıcazzzz....4 milyar para isteyenlere inat bedavaya kurtulup bu rekoru kırıcazz........siz yalnız değilsiniz çünkü biz hiç kimsenin anlamayacağı kadar sizi anlayıyoruzz inanınnn.....

Bu dertten rabbim herkesi en kısa sürede kurtarsın inşaaalllahhh.......

arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar....ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
ARAKAN MÜSLÜMANLARI’NI CANLI CANLI YAKIYORLAR « İSMAİLAĞA CEMAATİ

Akşam akşam çok kötü oldum.:43: Para yardımı bu insanları nasıl kurtaracak ben onu anlamadım? Allahım tez zamanda cezalarını verir inşallah! :43::43::43: Of çok kötü oldum ya:43::43:

kızlar merabalar yenenler olmuş tebrik ederimm..eşim geldi sonunda hemen gelişmeleri aktarmak istiyorum :)) eşimle dün gece ve bu sabah deneme yaptık olmadı yine :(( sabahki denemeden sonra çok moralim bozuldu eşimi çok özlemiştim,anestol sürmüştüm vazelin sürmüştüm olur diye beklerken yine olmadı... ben egzersiz yapmayı düşünüyordum ama eşim olumsuz bakıyodu saçmalama öyle şeymi olur falan diyodu zaten egzersizi de yapamadım kaç kere denedim neyse....sabahki denemeden sonra binbir yakarışla eşimi ikna ettim o gazla eşimin parmağıyla deneme yaptık önce eşimin serçe parmağını denedik ben tabi yine viyaklamaya başladım eşim tamam sokmuyorum falan dedi meğerse girmiş farkında bile değiildim sonra orta parmağı denedik orta parmakla gitgele alıştırmaya çalıştı eşim :)) sonra penis denemesi yapacaktık ama eşimin dikkati dağıldı, bu durum eşlerde sorun yaratıyo galiba neyse ben bu duruma bile çok sevindim sabah beri eşime sorup duruyorum girdi dimi parmağın falan diye :)) çok mutluyum yaaaaa kendi parmağımı sokamıyodum eşiminki oluverdii girdiğini farketmedim bile :)))

sonunda egzersiz yapmaktan kaçan biri daha kurtuldu!!!! :52::52::52::52: yolun yarısını gittin bile. bundan sonrası süreklilik. yapmaya devam edin, eşin gitgele alıştırsın. iki parmağını da rahat yapar olursanız asıl denemeye geçersiniz. :4::4::4::4:

Arkadaşlar..... Bi sorum olacak? Ben vajinismusu yeni yendim ama daha tam olarak sayılmaz. Yani egzersiz yapmadan henüz normal bi ilişkiye ulaşamadık. Ama bu aralar bende halsizlik falan var, başım falan dönüyo. Acaba hamile olabilirmiyim:1: Belki de yaptığım egzersizlerden kaynaklanıyodur diye düşünüyorum....

günün geçmedikçe hamile olamazsın. bazen hamilelik çok istendiğinde psikolojik belirtiler olabilir :1::1::1::1: reglin 1 hafta gecikirse test yaparsın.

Arkadaşlar..... Bi sorum olacak? Ben vajinismusu yeni yendim ama daha tam olarak sayılmaz. Yani egzersiz yapmadan henüz normal bi ilişkiye ulaşamadık. Ama bu aralar bende halsizlik falan var, başım falan dönüyo. Acaba hamile olabilirmiyim:1: Belki de yaptığım egzersizlerden kaynaklanıyodur diye düşünüyorum....

günün geçmedikçe hamile olamazsın. bazen hamilelik çok istendiğinde psikolojik belirtiler olabilir :1::1::1::1: reglin 1 hafta gecikirse test yaparsın.

arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar....ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
ARAKAN MÜSLÜMANLARI’NI CANLI CANLI YAKIYORLAR « İSMAİLAĞA CEMAATİ

Allahım sen KAHHAR sıfatınla KAHRU PERİŞAN ET BUNLARI!!!!!HAYVAN BİLE DİYEMİYORUM BUNLARI YAPANLARA ONLAR HAYVAN KADAR BİLE VİCDAN SAHİBİ AKIL SAHİBİ DEĞİLLER..............

Veeeeeeeee sanırım ben de ekim gelini oldummm!!!!!!!
Dün gece eşimle her zamanki gibi mastür..yon yapmayı düşünüyorduk ama ön sevi..meden sonra ben dedim deneyelim mi? o dedi ki boşuna denemeyelim yapamıycaz gene sonra senin moralin bozulucak egzersizlerinde zorlanacaksın dedi. Ben de ama okeyin prezer..tifinin dışı kaygan onla daha kolay olur bir de jel süreriz üstüne dedim hadi yapalım dedim. Sonra dediğim gibi yaptık. Önce ben 2 parmağımı soktum çok rahat aldım sonra da denedik. Ben alttaydım altıma yastık koyduk ve içime girdiğini hissettim. Girdimi girdimi diye soruyorum bir de :) O da prezer..tiften anlayamıyorum pek ama girdi galiba ya dedi. Sonra ben üste geçtim ve oturarak içime soktum gene girdi. Ama bu arada eşimin sürekli sert kalması da gerekiyordu ara vermek zorunda kaldık çünkü sertleşme bitiyordu. Sonra tekrar deniyorduk onun için de çok zor bişey canım benim elinden geleni yaptı. Ne kadar sokabiliyor olsa da içimdeki kaslar p..isi sıkıyordu daha tam olarak rahat rahat alamıyorum içime. P..s içimde rahat olmadığı için gitgelde zorlandık hatta pek gitgel bile yapamadık bile diyebilirim. Ama inşallah o da olacak. Onu içime aldım ya artık hepsi olur. Sonra banyoya gireceğimiz zaman odanın ışığını yaktık (gece lambası açıktı önce) bir baktık ki eşimde bende pembe kan var gene. Sanırım sokarken zorladık biraz. Daha önce mumla yaparken ben zorlamıştım o zaman da böyle bişey vardı. Eşimle yaparken gene oldu. En çok ikisinde zorladım kendimi çünkü. Her zorlamamda da olacaktır diye düşünüyorum. Ama hiç dert değil. Çünkü farketmedim bile gene. Zaten yapa yapa alışa alışa ne kan gelicek ne birşey. Ve ben de zevk almaya başlıyıcam o zaman. Dün gece ben pek zevk alamadım tabi ama bu normal diye düşünüyorum. Bunun sevinci yeter zaten bana şimdilik. O sonraki aşama inşallah :) çok mutluyum gene de :):1::52::16::46::38::3:

hoooooleeey!!! bi gelin daha!!! gözünaydın, tebriklerrrrr!!! :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

Çapı da değil canım çevresi. Yani normal bir penis çapı ortalama 4 cm dersek yarıçapı 2 cm olur. Çevresi de yuvarlak hesap daire çevresi kadardır dersek 2 x 3,14 x r den pe..s çevresi ortalama 11-12-13 cm civarı olur. 11,5 u alırsan da rahatlıkla onu da alırsın zaten..

eline sağlık, matematik bilenleri görünce pek mutlu oluyorum :52::52::52::52: çap değil çevre diyin demekten elimde tüy bitti çünkü :51::51::51:

ohhh ohhhh ekim gelinlerinin kuyruğuna takılan gelsinnn kızlaarrrr:)))YENEN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM VEEEEE HALAYINIZI ÇEKİYORUMMM HAYDİİİİ HALAYAAA::64::64::64::64::64::64::64::64::

eline sağlık, matematik bilenleri görünce pek mutlu oluyorum :52::52::52::52: çap değil çevre diyin demekten elimde tüy bitti çünkü :51::51::51:

Rica ederim ahahahahahaaaa :) ben de ilk sorduğumda çapı dendiğimde şoka girmiştim.Tamam ordan 50 cm uzunluğunda çocuk çıkabiliyor olabilir ama yani çocuğun kafa çapı ancak en fazla 12 cm olur yani :1: yani çocuk kafası kadar bişey mi sokmamız lazım diye çok korkmuştum ilk forumda yazılanı görünce :) Neyseki öyle değilmiş ::)))

ya bacaklarımı acamıyorum bile hep kafamda bitiriyorum ama olmuyo acsamda ucu degsin cıglıgı basıyorum bugun en sonunda kocam deldiriyomusun ne yapıyorsan yaptır dahada cekemiyorum dedi :( cok kötüyüm cok

ya bence iş kızlık zarında bitmiyorki bak bendede o sorun var aştımdadiyemiyorum aşmadımda beklemedeyim çünkü vajiyken hamile kaldım üstüne düşük yaptım bisürü şey yani benim kızlık zarım hiç acımadı zaten hemen girişte eğer çok kalın ve kapalı sorunlu bir zardeğilse inanılmaz kolay yırtılıyor benim sorunumda yırtıldıkdan sonra oldu orda kaldım çünkü ilerisi dar kasıncada büyük acı yaşadım düşük yaptıgım için 2 buçuk hafta dinlenmemgerektiği söylendi denemelerimiz bayram sonrasına kaldı yani 1 ayı geçti evliyim ahh bende şöyle yaşasam şu durumu ahhhh
ama canım lütfen kızlık zarından korkma o hiç önemli değil inan bana rahat bırak kendini onu aşabilirsin ama sonrasını ben aşamadımki sana bişiy diyemicem :( ama bende arkadaşların yazıla<rını okuyorum okurken ağlıyorum resmen inş. bizde yenicez sabırlı ollllll.........

kızlar bu aksam denicem demiştim denedim denerken cok heyecanlıydım ama nasıl oldu anlayamadım ilk üstte denedim yapamadım üzüldüm gene yapamıcam deyip sonra eşim üstteyken denedik önce aparatı denedim sonra oldu biraz rahatsızlık hissi vardı ama iyiyidi cok sükürrrrr ekimde bitcek bu iş dedim cok sükür bitti inşallah sizde yenersiniz sormak istediğiniz seyler olursa cevap veriirim buranın cok faydası oldu 3,5 ay sonra nihayetttttttttttttttttttttttttt:)))))))))))))))))

kızlar bu aksam denicem demiştim denedim denerken cok heyecanlıydım ama nasıl oldu anlayamadım ilk üstte denedim yapamadım üzüldüm gene yapamıcam deyip sonra eşim üstteyken denedik önce aparatı denedim sonra oldu biraz rahatsızlık hissi vardı ama iyiyidi cok sükürrrrr ekimde bitcek bu iş dedim cok sükür bitti inşallah sizde yenersiniz sormak istediğiniz seyler olursa cevap veriirim buranın cok faydası oldu 3,5 ay sonra nihayetttttttttttttttttttttttttt:)))))))))))))))))

Canıııııııııım tebrikler alaylar sana gelsin o zaman :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::36::36::36::36::36::48::62::62::62::62::62::62::62::62:

EVVETTTTT!!!!! tebrik ediyorum senideeee darısı diğer arkadaşların başınaa ...Hadi kızlaarrrrr ekimde rekor varrr:))))ayy halayını çekelimmm durrr ::64::64::64::64::

Back
X