• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mum yaptım ama canımı çok yakyo yaa havlu kağıtla mı kalınlaştırcaz

bende hiç aparatla çalışamadım, aynen dediğin gibi bana da zor geliyordu, parmakla egzersiz yaptım ben, ama sen aparat sorduğun için onlardan bahsettim.. öncelikle deneyerek hangisinde rahat olduğuna karar vermek.. egzersizi yapış şeklide önemli.. alaturka tuvalete oturur gibi deneyebilirsin.. muma gelince etrafına kağıt havlu sarabilirsin, ya da pamukla da kalınlaştırabilirsin, streç filmi ser üzerine pamuk ser, sonra mumu koyup sar.. yani şu an önceliğin neyle başlayacağına karar vermek..

canım sen ne yaptın bakalım?bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.herşey yolundadır umarım:16:

bende hiç aparatla çalışamadım, aynen dediğin gibi bana da zor geliyordu, parmakla egzersiz yaptım ben, ama sen aparat sorduğun için onlardan bahsettim.. öncelikle deneyerek hangisinde rahat olduğuna karar vermek.. egzersizi yapış şeklide önemli.. alaturka tuvalete oturur gibi deneyebilirsin.. muma gelince etrafına kağıt havlu sarabilirsin, ya da pamukla da kalınlaştırabilirsin, streç filmi ser üzerine pamuk ser, sonra mumu koyup sar.. yani şu an önceliğin neyle başlayacağına karar vermek..

tuvalete oturur gibi mi ürkütücü ben uzanıyorum bacaklarımı açıyorum elimede aynaa öle işte:51:

Benim İlk Mesajda Yazdığım şey şuydu. Arkadaş Bepathen kullananların hamile kalamacağını iddaa ettiği için bende öyle bişeyin olmadığını söylemeye çalıştım. Bepanthen Kullanıpta Hamile Kalanların olduğunu söyledim. 3-5 ileti var demişsin fakat ben benim en son yazdığım mesajdan itibaren okudum sayfalarca sürdü onu söylemeye çalıştım ordaa. Ve Ayriyetende Bu Konuyla İlgili Son Yorumumu Yapmıştım zaten. Onun Üzerine Konuşmaya gerek yok.

hıııı peki bitti dediysen bitmesi gerek tabi kesinlikle zararı yok şeklinde bilgi de kalabilir ortada

ben uste denıyorum sırtımı donup ama oylede yapamadık acaba en ıyı pozısyon hangısı olur ...

bu konu kişiden kişiye değişir yani ben altta başardım üstte hiç açamadım bacağımı, ama üstte başaran da okadar çok ki...
sadece üstteki pozisyonda eşe sırt dönük olarak rahat olduğu söyleniyor çünkü penis giriş yönü ile vaji yönü uyumlu olduğu için.Altta da popo kaldırarak bunu kolaylaştırabilirsin :)

Ben hala kizimmmmm ve cok korkuyorummmmm

korkun çookk normal çünkü beynimiz zar patlama hikayeleriyle dolu, ama bak eğer herşey yolundaysa zarın ortası açık zaten yani o halka şeklinde düşün ortası boşluk ki adet kanaması dışarı çıkabiliyor. Ve egzersize minik ölçülerden (aparat ya da parmak) başladığın için onu esneterek ilerliyorsun burada egzersizi esnasında ki bu ortalama olarak hep ebat büyütüldüğünde oldu ya da eşli ilişki esnasında oldu, onun dışında kanaması olmayan da var artık doğumlarına kısmetse :) kafandan bunu at ve öncelikle kendini hazır hissedene kadar ayna egzersizi yapmanı tavsiye ederim, buna da burundan nefes alıp ağızdan verirken ıkınarak açılan deliği görerek başlayabilirsin hatta bu esnada dış bölgeye ya da dokunabildiğin kadarıyla kayganlaştırıcı sürüp dış dudakları da dokunarak ayırmaya çalış bak göreceksin kısa zamanda beynindeki uydurma acıdan kurtulacaksın

kızlar ya aparat alayım dedim ama pahalı nasıl yapcam şimdii

aparat aparat aparat :( şuan elimizde kalmadı ama bne sana daha önce yazmıştım sanırım göndereyim mi diye yanlış da hatırlıyor olabilirim, evet aparat çok hızlı yol katettiriyor buyüzden aparatı şiddetle tavsiye ediyorum ama bunu kendin hazırlayarak yapabilirsin ya da başarabilirsen parmakla dene burada parmak egzersizi ile başaran da çok, parmak egzersizi hakkında sadece bilgim var tecrübem yok tecrübeli biri tarif ederse daha iyi aydınlatabilir ama aparatta herhangi düz ve kalem ya da o ebatlarda bir çubuğun etrafına ıslak pamuk sarıp streçle pürüzsüz olsun, onu da eldivene falan geçir ki iyice pürüzsüz bir yapısı olsun bu daha güven verici çünkü, bu şekilde uyguladıkça kalınlaştırırsın en olmadı eğer kabul edersen kendi aparatlarımı gönderirim sana istersen?

kızlar ultrasyon jelini almak için eczaneye gittiğimde eczanelerde bulunmuyor medikallcilerde bulunur dediler ama ultraston kremi var dedi onuda bilmediğimden alamadm elimde sadece anestol krem var oda egzersiz yapmak için yeterlimi yoksa anestol sadece vajinin uyusmasınımı saglıyo? emlayı denemiştim hiç uyusturmadıdaa anestol alayım demiştim bakalım o uyusturucakmı ama kayganlastırıcı yerine geçermi bilemedim şimdi ?

kızlar ultrasyon jelini almak için eczaneye gittiğimde eczanelerde bulunmuyor medikallcilerde bulunur dediler ama ultraston kremi var dedi onuda bilmediğimden alamadm elimde sadece anestol krem var oda egzersiz yapmak için yeterlimi yoksa anestol sadece vajinin uyusmasınımı saglıyo? emlayı denemiştim hiç uyusturmadıdaa anestol alayım demiştim bakalım o uyusturucakmı ama kayganlastırıcı yerine geçermi bilemedim şimdi ?

Medikallerde oluyo herkes ordan alio canm.bikac medikale sordun mu ultrason jeli alicaksn krem falan diil.rmla ve anrstola gelince bu kremleri shrup hicbisey hissetmiycem die dusunuyorsan yaniliyorsun.ben ilk anestol kullandm ama memnun kalmadm dr emla verdi hep onla yaptm ilk surdugunde biraz yakio ci zciz batiyo sonra hissizlik veriyo biraz ama cok fqzla beklentin olmasn.bence sen egz e odaklan kayganlastirici ile halledersn.

Medikallerde oluyo herkes ordan alio canm.bikac medikale sordun mu ultrason jeli alicaksn krem falan diil.rmla ve anrstola gelince bu kremleri shrup hicbisey hissetmiycem die dusunuyorsan yaniliyorsun.ben ilk anestol kullandm ama memnun kalmadm dr emla verdi hep onla yaptm ilk surdugunde biraz yakio ci zciz batiyo sonra hissizlik veriyo biraz ama cok fqzla beklentin olmasn.bence sen egz e odaklan kayganlastirici ile halledersn.

ben doktor muayene ederken sormuştum bu jellerden alsam yararı olur mu diye. oda durexin falan var onlardan al demişti sanırım aynı işi görüyor.ultrason jeli uyuşturmuyor ki. anladığım şey o jelse

ben doktor muayene ederken sormuştum bu jellerden alsam yararı olur mu diye. oda durexin falan var onlardan al demişti sanırım aynı işi görüyor.ultrason jeli uyuşturmuyor ki. anladığım şey o jelse

kızlar kayganlastırıcı olarakmı durex mi kullansam anestol u ozaman boş yeremi aldım yaaa bende emla etki göstermediğinden anestol almıstım inş. işe yarar uyusur

banada emla işe yaramadı yaaa uyusturmayı geç etkisi olmadı anca yaktıı anestolda deneyin dediler bide onu deneyim dedim bakalım ne olcak
ama egzersizi neyle yapayım bilemedim

sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

canım ya yukarda sorduklarımla alakalı ben simdi anestolu aldım ama emla etki göstermedğinden aldım uyusturmamıstı.
anestol belki işe yarar diye aldım bakalım nlcak
birde egzersizler için ne kullanmalıyım?kayganlastırıcı olarak ?
sen yendinmi bu illeti ?

İncimmm nasılsın kuzum seni çok özledim :16:

canım ya yukarda sorduklarımla alakalı ben simdi anestolu aldım ama emla etki göstermedğinden aldım uyusturmamıstı.
anestol belki işe yarar diye aldım bakalım nlcak
birde egzersizler için ne kullanmalıyım?kayganlastırıcı olarak ?
sen yendinmi bu illeti ?
canım evet 1 ekimde yenmiştim,ben emla ve anestol kullanmadım ama burdan okuduğum kadarıyla pek işe yaramadığını söylüyor kullananlar, ben su bazlı jel kullandım biraz pahalıydı bir de bepanten kullandım ama şuan hiçbir şey kullanmıyorum artık ,sana tavsiye edebilceğim ultrason jeli veli mikratı çok ve ucuz burdaki çoğu kiişi ondan kullanıyor madikallerde satılıyor

Kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
Althea /27 Eylül 2012 /kk sayesinde vajiyi yendi :64:
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
[/B]