• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off bak biri daha benim gözlerimi doldurdu ya çok sevindim canım helal olsun be darısı başımıza galibası falan yok artık girmiş işte sonuna kadar daha ne olsun :) hadi canım asla ucunu bırakmayın alıştırın iyice of bende yüreklendim bak ya şu bayram sonrası gelsede bizde denesek hakketen şu konuda burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun bu siteyi bulup onların bilgilerini okumamış olsaydım ben nerden bilicektim popoya doğruymuş yok ıkınmakmış yok egzersizmiş doktora dunya kadar para vericektim birde bileziklerimi gözden cıkarmıştım okadar diyorum ama burası varken ne doktoru ya doktorda neymiş hiç gerek yok biraz uzun sürebilir ama olsun benim moralim çok iyi oluyo burayı okuyunca hiç umutsuz değilim inşallah başarmış bir şekilde bende birgün vaji bilgilendirmesini yapıcam inşallah:)

canım inanki gözümüzde büyüttüğümz gibi değilmiş ben oraya bişey gireceğine dahi inanmıyordum aynayla baktım küçücük bi yer Allahım nasıl yapıcam orası küçücük diye ağlıycaktım nerdeyse..egzersizde yapamadım çünkü vajiye dokunmak bile bişeyin oraya temaz etmesi bile çok zordu...sonra dedim bunu yapsa yapsa eşim yapar :) sadece bir kere eş parmağıyla deneme yaptık...hala zevk yok biraz wc baskısı gibi garip bi duygu var bazen popoya girdi sanıyorum o yüzden afedersn :D ama güzel bişey eşinin memnun olduğunu görmek bence gaza gelmek çok etkili bu konuda.. bu dertle uğraşan kim varsa allah bi an önce kurtulmayı nasip etsin bir evliliğin en önemli unsuru bu bence..

kızlar bişey sorucam, benim yazılarımı alıntı yapanları görmek için tek tek sayfaları dolaşmam mı gerekiyor... bişey daha sorucam biz eşimle başka poz. denediğimzde canım yanıyor hep ben altta ve popo altında yastık var başka pozi. ne zaman deneyebilirz yoksa can yanmasıyla mı alışcam farklı poz.lara

kızlar bişey sorucam, benim yazılarımı alıntı yapanları görmek için tek tek sayfaları dolaşmam mı gerekiyor... bişey daha sorucam biz eşimle başka poz. denediğimzde canım yanıyor hep ben altta ve popo altında yastık var başka pozi. ne zaman deneyebilirz yoksa can yanmasıyla mı alışcam farklı poz.lara

bende de bu pozisyon sorunu var... ben hep üstteyim... diğerlerini yapamıyorum... daha yeni yendik ondan olabilir mi??ne zaman alışacağız acaba??

heyy kızlar duyan duymayana duyursunnnn :)) başardım olduu:) çok mutluyum ağzımı toparlayamıyorumm surekli gülüyorumm oldu da bittii maşallahhh :)) burdakı herkese teşekkürler.herksin çok yardımı oldu

tebrikler canımmmm..seninde halayını çekelimmmm ohhhhhhh:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar hamileyimmmmmmmm:) ınsallah sızde once bırer gelın daha sonrada bir anne olursunuz zamanında bana yardım edenlere cok tesekkur ederim:) suan o kadar mutluyum kı ılk sızınle paylasım dedim

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....darısı başımıza:))

herşey iyi hoşta bu bacak açma olayını nasıl yenicemm:((

canım bacaklarını sadece egzersiz yaparken değil aklına geldikçe dene mesela otururken bağdaş kurarak otur....sonraaa spor yapar gibi yat kaldır ayaklarını aç kapat aç kapat aklına geldikçe yap alışır merak etme...

o kadar kasıyorum ki eşim elinle zor açıyo backlarımı.hep düz pozisyonda yatmak istiyorum ölede girmez diyo:( birde üstüme geldiği zaman çok baskı hissediyrum sanki nefessiz kalcakmış gibi

kizlar ben de yapamiyorum ve cok uzuluyorum :(
emla falan denedim ama olmayinca daha kotu oldum. hic aci hissedecek kadar ilerleyemedim, aciya raziyim ama batma hissedince kapatiyorum kendimi. basta bu batma normal midir, illa egzersiz mi yapmam gerekiyor:(

o kadar kasıyorum ki eşim elinle zor açıyo backlarımı.hep düz pozisyonda yatmak istiyorum ölede girmez diyo:( birde üstüme geldiği zaman çok baskı hissediyrum sanki nefessiz kalcakmış gibi

canım sen direk ilişkimi deniyosun...egzersizleri denemeni tavsiye ederim egzersiz senide gevşetir alışmana sebep olur...vajinismusun egzersizsiz olması çok zor...ben 13 ay sonra egzersizle yendim ve rahatlıkla yapabildimm...sende denemelisin bence egzersizleri..

emla falan denedim ama olmayinca daha kotu oldum. hic aci hissedecek kadar ilerleyemedim, aciya raziyim ama batma hissedince kapatiyorum kendimi. basta bu batma normal midir, illa egzersiz mi yapmam gerekiyor:(

canım açıkçası emla bende hiç işe yaramamıştı bir aylık evliydim dr. vermişti bikez kullandım yandım tutuştum bi dahada kullanmadım...egzersiz yapıyorsan eğer vajinaya parmak yada egzersizi yerleştirdikten sonra popoya eğimli şekilde ıkınarak ittirmen gerekio...eğer ilişki deniyosan p...s vajinaya girdikten sonra popoya doğru aynı şekilde derin nefes alıp ıkınarak ilerleyecek emin ol yönünü bulunca kayıp gidiyo...

hepimiz şunu düşündük ben yapamıyorum!!ama gördükki öyle değil gerçekten çok rahat kayıyo o noktada...

canim, girmesine izin veremiyorum ki, batma hissedince esimi durduruyorum ve cok korkuyorum o an. istem disi bacaklarimi kapatiyorum kacmaya basliyorum, aci falan umrumda degil yeter ki izin verebileyim :(

canım illa egzersizmi demişsin bide onuda cvplıyım bence egzersiz yap mutlaka çünkü yönünü de görüyonuz aklına yatıyooo..oraya incede olsa bişey girdiğini görüyosun ve inanıyosun...rahatlıyosun birazdaha..ve her kalınlaştığında dahada inanıyosun...ben 5 egzersiz günüyle yendimm..hemde daha dokunamazken vajiye...13 ayım boşuna acıyla korkuyla kasmayla geçmiş...

canim, girmesine izin veremiyorum ki, batma hissedince esimi durduruyorum ve cok korkuyorum o an. istem disi bacaklarimi kapatiyorum kacmaya basliyorum, aci falan umrumda degil yeter ki izin verebileyim :(

tamam tatlımm şimdik olduuu...bak şimdi önce yatağının başına aynayı koy sabit olsun yani....geç karşısına kendin aç bacaklarını aynaya karşı ve ve ıkın...orda ıkındıkça açılan deliği göreceksin ilk gün görene kadar devam et...bunda korkmana gerek yok kimse oraya dokunmayacağına göre kasmana gerek kalmayacak...aynada deliği gör...derin nefes al ıkın...delik ıkındıkça açılıyor..zaten kızlık zarı denen yapı öylee davul gibi kapalı bişi değil orası zaten delik..sadece hiç alışmadan bi anda p....s boyutu denendiği için zorlanma oluyo....ama sen evvela bi bacaklarını açıp ıkınıp deliği gör bak diğerleride olacakk...kendine güven yaaaa bunu yapabilirsin tuvaletini yaparkende çişini birden bırakma biraz bırak sonra tut bırak tut bırak...bunu otururkrn yatarken iş yaparken aklına geldikçe yap....hem zaten wc yaparken nasıl açıyosun bacaklarını öyleymiş farzet bacaklarını açarken...bağdaş kur otur ve ıkın tut ıkınn tut...tut bırak dediğim aslında ismi geçen kegel egzersizi yani vajinismusun ilk aşaması....önce bunları yap bunları rahat yaptığındada diğer egzersizlere geçeriz...tamammı...ama tembellik yok...egzersizleri aksatmak yokk:)))güze haberlerini bekliyorum

5 gün oldu benimde yeneli... 4 kez yaptık.. ama hala daha bir basınç var ve tek pozisyonda yapabiliyorum normal mi bu?? ne kadar sürer acaba bu durum??

bende bu soruyu çok sordum canım merak etme aynen normalmiş:))) rahat ol zaten çok yeniyiz daha hepimiz farklı pozisyon deneme bi süre git geller felan baya bi rahatlasın alışsın vaji.bu süre kişiden kişiye değişiyo canım sana bağlı ne zaman artık rahat yapabilirsen ozaman farklı denizlere yelken açarsınız tatlımm...:))

bende bu soruyu çok sordum canım merak etme aynen normalmiş:))) rahat ol zaten çok yeniyiz daha hepimiz farklı pozisyon deneme bi süre git geller felan baya bi rahatlasın alışsın vaji.bu süre kişiden kişiye değişiyo canım sana bağlı ne zaman artık rahat yapabilirsen ozaman farklı denizlere yelken açarsınız tatlımm...:))

çok teşekkür ederim... insan merak ediyor elinde olmadan ... gerçi bunada şükür ... ne haldeydim... bu duruma gelebildim... bu bile güzel.. ama işte daha iyi olsun istiyorum... acele etmeyede gerek yok aslında... aman neyse:)))

çok teşekkür ederim... insan merak ediyor elinde olmadan ... gerçi bunada şükür ... ne haldeydim... bu duruma gelebildim... bu bile güzel.. ama işte daha iyi olsun istiyorum... acele etmeyede gerek yok aslında... aman neyse:)))

aynen aceleye gerek yok...biz kafamızdaki en zor şeyi psikolojimizi alt üst eden şeyi başardık çok şükür....gerisi gelir:))

Back
X