- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.781
off bak biri daha benim gözlerimi doldurdu ya çok sevindim canım helal olsun be darısı başımıza galibası falan yok artık girmiş işte sonuna kadar daha ne olsun :) hadi canım asla ucunu bırakmayın alıştırın iyice of bende yüreklendim bak ya şu bayram sonrası gelsede bizde denesek hakketen şu konuda burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun bu siteyi bulup onların bilgilerini okumamış olsaydım ben nerden bilicektim popoya doğruymuş yok ıkınmakmış yok egzersizmiş doktora dunya kadar para vericektim birde bileziklerimi gözden cıkarmıştım okadar diyorum ama burası varken ne doktoru ya doktorda neymiş hiç gerek yok biraz uzun sürebilir ama olsun benim moralim çok iyi oluyo burayı okuyunca hiç umutsuz değilim inşallah başarmış bir şekilde bende birgün vaji bilgilendirmesini yapıcam inşallah:)
canım inanki gözümüzde büyüttüğümz gibi değilmiş ben oraya bişey gireceğine dahi inanmıyordum aynayla baktım küçücük bi yer Allahım nasıl yapıcam orası küçücük diye ağlıycaktım nerdeyse..egzersizde yapamadım çünkü vajiye dokunmak bile bişeyin oraya temaz etmesi bile çok zordu...sonra dedim bunu yapsa yapsa eşim yapar :) sadece bir kere eş parmağıyla deneme yaptık...hala zevk yok biraz wc baskısı gibi garip bi duygu var bazen popoya girdi sanıyorum o yüzden afedersn