- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.801
acı felan umrumda değil diyosun inan benim o bile umrumdaydı:))buna rağmen başardım sende yapacaksın ama önce şu olumsuzlukları at kafandan...ilaç tedavisi gibi düşün ve yılmadan yap...kegel egzersiziyle başla başardınmı hemen kulak çöpü varya al onu geçir prez..i bolca kayganlaştırıcı sür (ben bebek yağı kullandım)ve onu deliğe yerleştir deriiiin nefes al verirken ıkın ıkınınca açılıyo zaten ve deliğe yerleştir ama çekme bekle nefes al tekrar ve popo yönüne doğru ittir inan kayıyo ve gidiyo anlamıyosun bile o öyle bi yaratılmışki 12 cm şey oraya rahatca girebilecek kadar kaldıki kulak çöpü incecik...ama yönünü öğren popoya doğru eğimi tamammı..dene mutlaka ve başarana kadar...ben ilk kulak çöpü yaptım ve gördümkii kayıp gidiyo gördükçe gaza geldim inandım vede...hızımı alamadım ilk denemede( korkak ve dokunamazken:)))rimel kalınlığına kadar oldu dahada olurdu ama ben denemedim...sonraki gün denedim daha kalınını..demekki oluyo...sende yaparsın önce cesur ol karar ver ve egzersizleri yap:))
kegel egzersizini yapıyorum kulak çöpüde çok az oluyo ama parmak hiç ilerlemiyo bi engel var gibi geliyor ama devam edicem egzersize.yani bunu ilk günden başaranlara hayretle bakar oldum sanki dağları devirmişler gibi :) başarıcam ama yılmak zor olmak zorunda