- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.861
ben yeni başladim, kac gunumu alacak merak ediyorum. :26:
Merhaba bu senin azmine bağlı ne kadar sıkı çalışırsan o kadar kısa sürede kurtulursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi kegel egzersizlerini calisiyorum sadece, ama daha once bu kadar acik oldugunu gormemistim . bir de parmak egzersizlerinde kizlik zari yirtilmiyor mu o kadar parmak falan girince.
kendime bi hedef koydum hastalığım bittikten sonra 5gün içinde bu iş tamamen bitmiştir benim içinnnazimliyim karralıyım vede sabırlıı
simdi kegel egzersizlerini calisiyorum sadece, ama daha once bu kadar acik oldugunu gormemistim . bir de parmak egzersizlerinde kizlik zari yirtilmiyor mu o kadar parmak falan girince.
Kızlar Bi kaç gündür bende Giremedimm. Tatile geldik memlekete. 10 gün tatil yapıcazz. O yüzden giremiyorum internete. Egzersizcilerr Süper gidiyosunuzz devammmm edin. İnş Ekim bitmedenn. Dahaa Çok gelin Çıkarr. Kendinizee Dikkat edinn.
egzersize nerden başlamak gerekiyor? kulak çöpünyle mi öncesinde bişey gerekiyomu
benim kızlık zarı poblemim yoktu.. ama buradan öğrendiğim kadarıyla sana anlatayım.. orası esnek bir yapıya sahip.. egzersizler sayesinde esniyor... çoğu kişiden kırmızı gelmedi.. bir kaç kişiden pembemsi geldi... ama korkulacak bir şey yok.. çünkü esnediği için acımıyor.. rahat rahat egzersiz yapabilirsin...
Egzersiz yapın diyorsunuz fakat parmağımı sokabilsem ben zaten çoktan yapmıştım nasıl sokuyorsunuz ben cesaret edemiyorum asla çok üzgünüm![]()
Egzersiz yapın diyorsunuz fakat parmağımı sokabilsem ben zaten çoktan yapmıştım nasıl sokuyorsunuz ben cesaret edemiyorum asla çok üzgünüm![]()
merhaba.. ben dokunamıyordum ... hatta doktor fitil verdi mantar içi sokamadım... küçücük düşünsene.. parmağımı sokmadım ben .. şimdi sok desen gene sokamam.. p... yaparım daha iyi diyordum.. bir tane kulak çöpüne pamuk sardım streçledim.. jelledim.. bir kerede yaptım ayna yardımıyla girişe yerleştirdim.. sonra hiç bakmadım.. doğru yönde ittim.. o zaten gidiyor.. bir kerede yapabilirsin... müsaitmisin kalk hemen dene.. bekliyorum... olacak göreceksin... olmaz dedim bende yapamam dedim ama oluyor[/QUO
Siz bunu söyleyince bile stres oldum ben, gerçekten yapamam gibi geliyor. Ben sanırım en ağır vakayım...
merhaba.. ben dokunamıyordum ... hatta doktor fitil verdi mantar içi sokamadım... küçücük düşünsene.. parmağımı sokmadım ben .. şimdi sok desen gene sokamam.. p... yaparım daha iyi diyordum.. bir tane kulak çöpüne pamuk sardım streçledim.. jelledim.. bir kerede yaptım ayna yardımıyla girişe yerleştirdim.. sonra hiç bakmadım.. doğru yönde ittim.. o zaten gidiyor.. bir kerede yapabilirsin... müsaitmisin kalk hemen dene.. bekliyorum... olacak göreceksin... olmaz dedim bende yapamam dedim ama oluyor[/QUO
Siz bunu söyleyince bile stres oldum ben, gerçekten yapamam gibi geliyor. Ben sanırım en ağır vakayım...
sen ağır vaka filen değilsin... hepimiz ağır vakayız o zaman ... çoğumuz dokunamıyorduk bile başladığımızda.. lütfen kalkıp dener misin?? yapamam dersen yapamazsın zaten...
sen en başındasın sadece okadar.....yani kulak çöpünü felan at kenara.....senin ilk işin kegel egzersiyle birlikte kendini tanıman....
kegel wc de çişini yaparken kesik kesik yapmak yani yaparken tut burak tut bırak öylee ve bu işlemi otururken yatarken her aşamada yap...aynı zamandada bi aynayı bi yerre koy sende geç karşısına önce hiç dokunma aç bacaklarını açabildüğün kadar deeriiiiinn nefes alll ve verirken ıkınnnn göreceksin deliği orası ıkındıkça açılıo kızlık zarı denen şey o işte...evlenmeden önce sölenenleri unut...bakmaya alışınca dokun bişey sokma dokunmayı öğren...onun da senden bi parça olduğuna inan dokunmakla hiç bişey olmaz bunu kendine kanıtlamış ol yaniii...sonra kulak çöpüne geçeriz anlaştıkmı..ama ertelemek yokkk haydii hemen şimdi al bi ayna ve dediklerimi yap haberlerini beklicem)))
egzersize nerden başlamak gerekiyor? kulak çöpünyle mi öncesinde bişey gerekiyomu
sen ağır vaka filen değilsin... hepimiz ağır vakayız o zaman ... çoğumuz dokunamıyorduk bile başladığımızda.. lütfen kalkıp dener misin?? yapamam dersen yapamazsın zaten...
biraz cesaret.. hem ne bekliyorsun?? kendiliğinde düzelmeyi mi?? bu olmuyor maalesef.. çözüm yolu tek.. biraz cesaretli olmalısın.. hiç acı yok.. deneyince göreceksin.. sadece biraz basınç o kadar ...dayanamayacağın bir şey yok ortada.. peki çözüm yolu olarak ne düşünüyorsun???