canim ayrintili anlatimin icin tesekkür ederim cok...biz nisanlilik döneminde de cinsel olarak cok yakindik,vücudumuz birbirini tanirdi yani, ve cok istekliydim. ilk denedigimiz zaman evliligimizin 3.gecesiydi. öyle bir aci hissettim ki afedersin isirgan otu atilmisti sanki iceriye. ben sandim tamami girdi ama giren sadece basiydi. sonraki denemelerimizde de basini alabildim. ama aci duymadim. aci olacak düsüncesiyle hep geri ittim. simdi basini dahi alamiyorum. en basa döndüm yani

cok üzülüyorum. ön se...meden o kadar haz, zevk aliyorum ama sonu hüsran.
o dedigin yemekleri falan hep yaptim. ama odalari süslemedim. düsündüm aslinda sarap,mum,güzel bir gecelik. ama sonu yine hüsran olursa kocami umutlandirmis gibi olmaktan korkuyorum. napcami bilmiyorum artik.
kocamda dedi nolur bu hafta halledelim diye. o da bunu daha cok benim icin istiyor. erteledigimi görüyor. hep bir bahane bunu biliyor.
carsamba günü sart koydu :) tabi olmazsa yine bisey demiycek buyuk ihtimalle, cogumuzun kocalari da burda anlayisli allahtan. ama daha cok benim icin istiyor bunu.
ters köpek pozisyonunu nette arastiracagim. bende üstüme gelirken korkuyorum.görmemek daha iyi olur herhalde.
tesekkür ederim tekrar.