• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnciiii. Nerelerdesin senn ? Ne yaptın bakim ?? Anlat Birazz Merak Ediyoruzz..

Berayyyyyy canm iyiyimm sukur.alidma surecine devam rdiyoruz bakaim:))boraz daha iyiyiz galibaa artik son iki iliskide icine bo...saglandi sukur ama yumurtlama taihinde olmadi olsnn onumuzdeki ayy artk ciddi ciddi asilicazz dualarinda unutmaa bir meleeeeeeekkk diliyorumm rabbimden.ama muayrne olamadm hrnuz korkuyorm regl 5kasim biter biymez cesaretimi toplayip gidicem ins..srn napion nasilsin..

aslında bu soru bütün vajiyi yenmişlere gelsin yaa eşinizin tavrı değiştimi size karşııı

Çok fark olmadı azıcık değişti sanki :44: kızlar biz var ya neredeyse 12-13 gündür ilişkiye girmiyoruz. Bayramdı, regliydi derken giremedik bir türlü. Egzersiz de yapamadım. 2 gün önce deniyorduk, hala ben eşimin penisini yönlendirdiğim için, beyefendinin canını çok yakmışım, çok sıkıyormuşum elimle:41: velhasıl öyle olunca onunki söndü pufffff:9:
Ben bana kızdığı için ona kızdım hevesim kaçtı, o denemeden bir sonuç alamadım :43: Sanırım tekrar egzersiz yapmam lazım ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü:14:

Çok fark olmadı azıcık değişti sanki :44: kızlar biz var ya neredeyse 12-13 gündür ilişkiye girmiyoruz. Bayramdı, regliydi derken giremedik bir türlü. Egzersiz de yapamadım. 2 gün önce deniyorduk, hala ben eşimin penisini yönlendirdiğim için, beyefendinin canını çok yakmışım, çok sıkıyormuşum elimle:41: velhasıl öyle olunca onunki söndü pufffff:9:
Ben bana kızdığı için ona kızdım hevesim kaçtı, o denemeden bir sonuç alamadım :43: Sanırım tekrar egzersiz yapmam lazım ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü:14:

Canım Sakın Yapamam Demee. :20:Yapamam Dersenn o zaman olmazz. Yinee Olacaktırr. Önemli Olan istemenn ❤ ❤ Bir an önce yapınn. Zaman kaybetmek hiç iyi bişey değil.. Alışman İçin Bu şartt !!

Tam ben sana "Canım aynı şeyleri hiç bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazıyorsun,harikasın, başkası olsa uğraşmaz" diyecektim ki böyle bir diyalog vuku bulmuş...burada herkes iyi niyetli...kimse kimseye üstünlük,ukalalık taslamaya çalışmıyor...ben yendiği halde halen buralara girip, daha yolun en başında panik ve umutsuzluk içerisinde olanlara aynı şeyleri tekrar tekrar, sabırla anlatan arkadaşlarıma o kadar minnettarım ki...yani evet aslında tüm sorular, sorunlar neredeyse aynı, cevaplar standart ama nedense insanlar birkaç sayfa geriyi okumaya üşeniyor...ya da ne bileyim, ben mesela 1,5 aydır okuyorum okuyorum ama gene de sorma ihtiyacı duyuyorum bazı şeyleri...oluyor işte böyle şeyler...sen üzme tatlı canını...diğerlerini bilmem ama benim sana ve senin gibi yenen arkadaşların telkinlerine ihtiyacım var...çalıştığımdan dolayı çok sık katılamasam da muhabbetlere, zaman zaman yoğun olmayan günlerimde katılmaya çalışıyorum...sizlerin yardımlarına halen çok ihtiyacım var...kumtanesi de zaten sonra uygun bir dille anlatmış...özellikle yenemeyenlerde bir stres durumu hakim...artık yenenler yenemeyenleri anlıyorlar zaten, onlarda yaşadı öyle günleri...

o arkadaşımız daha yeni olduğu için burdaki uslupların aslında onlar için tetikleyici olduğunu bilmiyordu ve yazdıklarımı tamamen üsütüne alındı oysa ben genel olarak ortaya yazdım.çünkü geçmişte hep aynı soruların sorulduğunu gördüm.geçmişte sorulanlar birdaha sorulmayacak mı?tabiiki sorulacak ama biz de vajili olduğumuz süreçte tüm topiği üşenmeden okuduk nerdeyse.bir iki sayfaya önceyi okumak zor olmasa gerek.neyse zaten sorun bence bu değil yanlış anlaşılma oldu.tatlı bir şekilde olayı kapattık.sadece arkadaşlardan ricam biz burda bişeyler yazıyorsak ukalalık olarak algılanmasın kimse doktor değil sadece tecrübelerimizden ve bilimsel odaklı bilgilerden bahsediyoruz.eee biz de susacaksak ozaman herkes bu konuyla ilgili makale okusun kimse bişey yazmasın.evet bu hastalık insanın tüm sinir sistemini alt üst ediyor bunu bildiğim için alttan alarak açıklamaya çalıştım.umarım herkes en kısa zamanda kurutulur kalbim sizlerle:16:

aslında bu soru bütün vajiyi yenmişlere gelsin yaa eşinizin tavrı değiştimi size karşııı

Allah razi olsun 1,5yil ugrastm esim gikini cikarmadi ama nekadar olursa olsn stress oluyodu suan daha az kavga edioz hatta etmiyoruz :)d(burada dilimi isiriyorum) kafan rahatlio canim oncedende biz ccok gezerdik ama kayif alamazdim hep aklimizda o is vardii egz yapilcak deneme yapilcak die simdi oyle bise yok..ikimizde rahatladk sukurins en kisa suredre sizlerde yeneceksinizz dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden suan acayip bebekkk istiyorummmm:((

O sorun bizdede var canm hala daha ben kendim yerlestiriyorum kontrol bende olmali o da zamanla gecek ins.moralini bozma vajiyi alt ettikten sonra onuda hallederiz.zaman zaman bende gunduz iyce esnesin die egz.yapiorum..

Canım Sakın Yapamam Demee. :20:Yapamam Dersenn o zaman olmazz. Yinee Olacaktırr. Önemli Olan istemenn ❤ ❤ Bir an önce yapınn. Zaman kaybetmek hiç iyi bişey değil.. Alışman İçin Bu şartt !!

Kimmmmmm bennnnnnn????? Ben mi yapamıcammmm:27: Ben de bu inat varken art arda yaparım :9::9::27::27: Araya zaman girince egzersizsiz işim zor olacak gibi geldiğinden öyle didim :1: Yoğsammmmm sürekli ben eşimin peşindeyim hadi bi daa bi daa die :9: Aparatımı atmadım zaten, böyle günler için saklıyorum ehuheue:9::9:

Canım Ne alakası varr ?? Biz Burda Kimseyi hor görmeyizz. Mutlakaa kimsee görmemiştir yazdığını. Anlat bakalımm ?? Seni dinliyorumm..:16::16:

cvplarınızı görünce çok sevindim valla ağladım ağlıcam. alıganlık değğilde ççok uğraş verdim üye olana kadar neyse duydunuz beni:) :)))) çok teşekkürler. tam msjı yazarken elektrikler gitti.şimdi yazabiliyorum

benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.daha çok soracak sorum var:)))

kızlar ben bi ra baya bi cesaretliydim egezersiz yapıyodum rimel falan eşimin penisini yarısına kadar almıştım ama sonra içine girdiği anki paniğim beni soğuttu epey bi ara verdim şimdi geri başlıcamm bide bizde erkn bşlma sorunu var oda demeuyi yarıda bırakıyo

O sorun bizdede var canm hala daha ben kendim yerlestiriyorum kontrol bende olmali o da zamanla gecek ins.moralini bozma vajiyi alt ettikten sonra onuda hallederiz.zaman zaman bende gunduz iyce esnesin die egz.yapiorum..

İlk denemelerde ben de egzersiz yapıp ardından denodum sonra egzersiz de olmaya başladı egzersizi bırakmıştım:10: Şimdi araya bu kadar uzun süre girince tekrar egzersize muhtaç olduğumu bilmek sinirimi bozdu sadece :27: Bi de neye canım sıkılıyor biliyor musunuz? Yahu biz evliliği de topla 7 yıldır birlikteyiz, e be adam 7 yıl sonra ilk kez ilişkiye girmişiz, biraz heyecan olur, istek olur di mi:15: yokkk sanki yıllardır yapıyoruz , adam o kadar heyecansız ki gıcık oluyorum... Biraz sıktım diye bana kızıyor canımı yakıyorsun diye! Ben sen mutlu olasın diye o kadar şeye katlanmışım ne var yani biraz dayansan... gıcık işte gıcıkkkkk:41::41:

cvplarınızı görünce çok sevindim valla ağladım ağlıcam. alıganlık değğilde ççok uğraş verdim üye olana kadar neyse duydunuz beni:) :)))) çok teşekkürler. tam msjı yazarken elektrikler gitti.şimdi yazabiliyorum

benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.daha çok soracak sorum var:)))

Ben sana cevap vermiştim amaaaa gözünden kaçmış:53:

Canım süper gidiyorsun, çok cesursun, bu çok güzel bir şey

Ben senin bu aşama biraz içimde bekletmiştim sonra da kendime bir aparat hazırlamıştım. Kulak çubuğunu aldım, üzerine birkaç kat peçete sardım, streç film sardım, ameliyat eldivenine geçirdim. Eldiveni yıkadım ve jelledim. Sonra da başladım egzersize, ve o aparatı aldığıma inanamadım

Sen de benim gibi olacaksın, kesin aparat yapacaksın ve aldığını görünce şok geçireceksin, aparat parmaktan da kolay aslında ama bana ilk çekici gelen parmaktı , içeriyi hissedebiliyordum

evet canım doğru hatırlıyosun yenmiştim ben.. o aparatı bir daha elime almak istemiyorum. aparatsız eşimle çalışıcam.. sen yendin mi bu arada ben bayadır yoktum burda..

Evet canm 25agustos 18:26da yendim:))))sukurler olsn.sen yendin ama bi daha yapamadinmi anlamadim simdi.ara verme bir kere yapinca devami gelio.

merhaba canım.benim eşim herzaman şevkatli ve sevgi doluydu zaten,bu dönemde de hep destek oldu sağolsun:16:vajiyi yendikten sonra ona da bir rahatlık geldi en azından bugece olacak mı nasıl olcak tedirginliği yoktu ikimizde ve inanır mısın yendikten sonra ilişki pek de aklımıza gelmedi çünkü sorunu çözmüştük. şimdiyse davranışlarında çok farklı bişey yok ama adamın gözleri bir başka parlıyor sanki.allah bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah:16:

Canım süper gidiyorsun, çok cesursun, bu çok güzel bir şey:34:

Ben senin bu aşama biraz içimde bekletmiştim sonra da kendime bir aparat hazırlamıştım. Kulak çubuğunu aldım, üzerine birkaç kat peçete sardım, streç film sardım, ameliyat eldivenine geçirdim. Eldiveni yıkadım ve jelledim. Sonra da başladım egzersize, ve o aparatı aldığıma inanamadım:51:

Sen de benim gibi olacaksın, kesin aparat yapacaksın ve aldığını görünce şok geçireceksin, aparat parmaktan da kolay aslında ama bana ilk çekici gelen parmaktı , içeriyi hissedebiliyordum:ssz:

cvp yazdığınızı görünce çok seviniyorum. yenince kenara çekilmemişsiniz çok onurlu bir davranış.
parat biraz soğuk geliyo bana ama denicem reglim bitince.kaç tane olcak kulak çubuğu :) gülmeyin lütfen :) mumlu falan denediğmizde kırılma falan olurmu? bi de ben sırtıüstü deniuyorum doğru mu pozisyonum.yanaklarım kızardı :)))

cvp yazdığınızı görünce çok seviniyorum. yenince kenara çekilmemişsiniz çok onurlu bir davranış.
parat biraz soğuk geliyo bana ama denicem reglim bitince.kaç tane olcak kulak çubuğu :) gülmeyin lütfen :) mumlu falan denediğmizde kırılma falan olurmu? bi de ben sırtıüstü deniuyorum doğru mu pozisyonum.yanaklarım kızardı :)))

İnsan bu problemi yenince yenemeyenlere destek olmayı daha çok istiyor:34: Ben bir tane kulak çubuğunu birkaç kat peçeteyle sardım, streç film geçirdim, ameliyat eldivenine geçirdim, eldiveni yıkayıp jelledim ve uyguladım. O senin cesaretine bağlı ki sen bayağı cesursun halledersin:34: Aparatın kalınlığı ve aparatı ne olarak seçeceğin sana kalmış. :34: Mumu sarıp sarmalayıp , streçleyeceğin için kırılsa bile bir şey olmaz merak etme:34:

Ayrıca tatlı hopefor, burada kimse sana gülmez merak etme:34: utanmadan, sıkılmadan rahatça her türlü sorabileceğin yer burası :34: hepimiz o yollardan geçtik, seni çok iyi anlıyoruz, zaten kimse seni görmüyor, adın belli değil neye utanıyorsun, utanma bakiim:34:

Son düzenleme:
kızlar ben bi ra baya bi cesaretliydim egezersiz yapıyodum rimel falan eşimin penisini yarısına kadar almıştım ama sonra içine girdiği anki paniğim beni soğuttu epey bi ara verdim şimdi geri başlıcamm bide bizde erkn bşlma sorunu var oda demeuyi yarıda bırakıyo

canım erken boşalma sorunu için bu bizim kullandığımız anestezik kremler kullanılıyormuş.anestolü araştırırken okumuştum.bunun dışında geçiktirici etkili prezervatifler var.bunlar da yardımcı olabilir size

merhaba canım.öncelikle tebrik ediyorum seni şu vajiyle savaşını burda bunları yazarak başlatmış bulunuyorsun:46:mumla çalışmak istersen bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.aklına takılan başka birşey olursa da biz hepimiz yine burdayız mutlaka birileri cevap verecektir.yazmaktan çekinme

Son düzenleme:

İnsan bu problemi yenince yenemeyenlere destek olmayı daha çok istiyor:34: Ben bir tane kulak çubuğunu birkaç kat peçeteyle sardım, streç film geçirdim, ameliyat eldivenine geçirdim, eldiveni yıkayıp jelledim ve uyguladım. O senin cesaretine bağlı ki sen bayağı cesursun halledersin:34: Aparatın kalınlığı ve aparatı ne olarak seçeceğin sana kalmış. :34: Mumu sarıp sarmalayıp , streçleyeceğin için kırılsa bile bir şey olmaz merak etme:34:

Ayrıca tatlı hopefor, burada kimse sana gülmez merak etme:34: utanmadan, sıkılmadan rahatça her türlü sorabileceğin yer burası :34: hepimiz o yollardan geçtik, seni çok iyi anlıyoruz, zaten kimse seni görmüyor, adın belli değil neye utanıyorsun, utanma bakiim:34:

çok tatlısın çok tşkkr ederim. eee çok oldun ama demezsen:) bi kaç sorum olcak. biraz kendime güvenim gelince eşimle deniyoruz ama alamıyorum çok umudum kırılıyor o zaman :( ben sırtüstündeyken oluyo daha uygun bi duruşu var mı? nasıl yapmalıyım? bi de bu ay bizim evlilik yıldönümümz 1-2 hafta içinde olur mu ki ben dr.muyum dicen ama hani mümkün mü diye soruyorum

Back
X