Tam ben sana "Canım aynı şeyleri hiç bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazıyorsun,harikasın, başkası olsa uğraşmaz" diyecektim ki böyle bir diyalog vuku bulmuş...burada herkes iyi niyetli...kimse kimseye üstünlük,ukalalık taslamaya çalışmıyor...ben yendiği halde halen buralara girip, daha yolun en başında panik ve umutsuzluk içerisinde olanlara aynı şeyleri tekrar tekrar, sabırla anlatan arkadaşlarıma o kadar minnettarım ki...yani evet aslında tüm sorular, sorunlar neredeyse aynı, cevaplar standart ama nedense insanlar birkaç sayfa geriyi okumaya üşeniyor...ya da ne bileyim, ben mesela 1,5 aydır okuyorum okuyorum ama gene de sorma ihtiyacı duyuyorum bazı şeyleri...oluyor işte böyle şeyler...sen üzme tatlı canını...diğerlerini bilmem ama benim sana ve senin gibi yenen arkadaşların telkinlerine ihtiyacım var...çalıştığımdan dolayı çok sık katılamasam da muhabbetlere, zaman zaman yoğun olmayan günlerimde katılmaya çalışıyorum...sizlerin yardımlarına halen çok ihtiyacım var...kumtanesi de zaten sonra uygun bir dille anlatmış...özellikle yenemeyenlerde bir stres durumu hakim...artık yenenler yenemeyenleri anlıyorlar zaten, onlarda yaşadı öyle günleri...