• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[QUOTE=cilan_21;27171066]yok yapmıyorum eşim bi gelsin denicemm mutlaka bakalım nasıl olacak çünkü bi senden sonra ilk yakınlaşmamızda içime boşaldı ama penisin ucu girdi sonra ben biraz uzanıp kalktığımda akıntım oldu acaba peniz tam girdikten sonra boşalınca sonra akıntı oluyor mu ? bide reglden hemen sonra oldu bu olay hamile kalma riskim var mı :44::44::44::44:bişey daha sorcam yaa ben ilişki sırasında tam penisin ucu girmişti eşimde boşalmak üzereydi ben ıkınınca peniz dışarı çıktı:1::1: nedn öyle oldu ki

çok sordum biliyorum ama bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorum hepinizden cevap bekliyorum şimdii
[/QUOTE]

vajiyi yenelı 15 gun oluyo taze gelınım bılıyorsunuz 3 sefer eşimle deneme yaptık gayet rahat oldu anestolle bırlıkte ama regl donemı, eşımın egıtım ıcın sehır dışına gıtmesı derken dun aksam tekrar deneyelım dedık olmadı:((( dedım fazla zorlamayım bıraktım bu aksam olucak dedım yıne denedım olmadı:((( sızdede oldumu ne yapmalıyım bırde anestolu ne zaman bırakmamı onerırsınız ekım ayında vajıyı yenenlere soruyorum hala uyusturmak ıcın krem kullanıyomusunz ????

Tatlım bir kere olmadı diye umutsuzluğa kapılma. Ben de olduktan sonraki gün olmuyor sanmıştım, egzersiz yaptım tekrar denedim oldu:34: Ben hiç anestol kullanmadım sadece kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. Sen de anestolu bırak artık, başardın bu işi:34: Kayganlaştırıcı jelle devam et:34:

bugüne kadar bir şey yazmadım, sadece okudum ama bu bile bana çok iyi geldi. eskiden vajinama dokunamıyordum hiçbir şekilde ve hatta egzersizin fotoğrafı var aldığım kitapta ona bile bakınca ağlıyordum istem dışı. önce kitap sayesinde parmakla egzersiz denemelerine başladım, bir iki denemede olmadı ama sonra tek parmak sokmayı başarabildim, ikinciyi denedim olmadı :/ sonra uzun bi süre ara vermek durumunda kaldım. daha sonra burayı buldum ve sizden aldığım gazla mum kullanarak egzersizlere devam ettim ve neredeyse penis boyutu ve kalınlığındaki mumu kullanabiliyorum artık.ama ne kadar kullanmak sayılır bilemiyorum çünkü içine girince canım yanıyor biraz. bir yere kadar hiçbir şey yok sonrasında sanki darmış gibi bir ağrı. penis denemesinde de biraz giriyor ama sonra canım mı yanıyor niyeyse sokamıyorum daha fazla. bunu yaşayan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz? yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..

Canım eğer girişte rahat yerleştiriyorsan sonrasında acı hissediyorsan yanlış istikamette ilerliyorsundur. Aşağı doğru itmeyi dene:34:

arkadaşlar bişey danışıcam. perşembe akşam eşimle hamama gidicez özel aile odası tuttuk. sizce bu işin orda olma olasılığı nasıl :) umudum artık perşembe gecesi :) sıcak bi banyo vücut gevşicek ... öfff yaaa :(

Sıcak su vücudun gevşemesi kendini kasmaman açısından belki iyi olur ama hijyene çok dikkat et, öyle yerlerde mikrop kapabilirsin, vajina çok hassas ve mikrop kapmaya çok elverişli bir bölge :34: Sen hamam diyince benim de canım istedi yahuuu şöyleee sıcacık bir kaplıca suyu geldi gözümün önüneee oyyyyyyyy:24::24:

[QUOTE=cilan_21;27171066]yok yapmıyorum eşim bi gelsin denicemm mutlaka bakalım nasıl olacak çünkü bi senden sonra ilk yakınlaşmamızda içime boşaldı ama penisin ucu girdi sonra ben biraz uzanıp kalktığımda akıntım oldu acaba peniz tam girdikten sonra boşalınca sonra akıntı oluyor mu ? bide reglden hemen sonra oldu bu olay hamile kalma riskim var mı :44::44::44::44:bişey daha sorcam yaa ben ilişki sırasında tam penisin ucu girmişti eşimde boşalmak üzereydi ben ıkınınca peniz dışarı çıktı:1::1: nedn öyle oldu ki

çok sordum biliyorum ama bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorum hepinizden cevap bekliyorum şimdii
[/QUOTE]

* Tatlım dışarı boşalmayla bile hamile kalınabiliyor hem de reglden sonraki dönem olmuş, hamile kalabilirsin sanırım ama kesin konuşamam çok fazla bir bilgim yok:50:
* Penis tam girdikten sonra boşalınca kalktığında akıntın olur:34:
* Bence yanlış ıkınıyorsun. Çünkü bu ıkınma olayını ben de yapamıyorum. Küçük tuvaletin geldiğinde ıkındığın gibi ıkınacaksın, büyük tuvaletteki gibi değil. Ben de ıkındığımda penis dışarı çıkar hala :1:
* Bunun için kegeli iyice yap, gerçek ıkınmayı o zaman çözebilirsin:ssz: Ben yaptım mı hayır yapmadım huehue:1:

canlarrrrrr anestol nedir ne işe yarar???

Tatlım anestol uyuşturucu bir pomat. Krem yani. Ama sürdüğün anda çok yanma yapıyor biraz bekleyince uyuşturuyor. Bunun için bir yazım vardı şimdi tekrar yazayım, geçmişi okumayan siz tembeller için tekrar tekrar yazıyorum:27::33::33::33:

merhaba arkadaşlar yeni üyeleri tanımıyorum kısaca bir göz attım birkaç öneri sunucam inş yardımcı olur egzersiz olayını artık hepiniz biliyorsunuz bu işi bitirdiğinizde bedenen ve ruhen hazır hşissettiğinizde ön sevişmeyi uzatarak ve bol jel kullnarak el yardımı ıle egzersızde oldugu gıbı p...i yerlestırebılırsınız sonrasında ıse nefes verın ıkınarak popoya egımlı dogru alıcaksınız boyle anlatınca cok mesakkatlı bı ısmıs gıbı gelıyor herkes boyle mı ugrasıyor bu nedir diyebilirsiniz yön bulma sorunu vajinusmus olmayan birindede baslarda oalbılıyor inanın bu zamanla oturucak zaten vajinusmusa en büyük desteği veren de yön bulunmaması bu yüzdende canınız olması gerekenden fazla yanıyor...BOL JEL KULLANIN ALIRKEN NEFES VERIN ve o ılk asama duvar denılen kısım orada asagı egımle ıttrsenız ınanın akıp gıdıcek sonrası cok kolay acı yok ..Geçenlerde eşimle aramda geçen bir diyalogu aktarıyım ben yeneli 8 ay gibi bir süre oldu hala zaman zaman girşte kasıp onun hızını kesiyordum bana hala tam aşamadın nıye korkuyosun dedı sonra düşündüm ya dedim ben artık acı denilen şeyin gercek anlamda acı olmadığını canımın ne ölçüde yanıcağını biliyorum bedenimi tanıyorum bunu defalarca yaptım noluyo hakkaten dedim kend kendime sonrasında yapılan ilk denemede cok basarılıydım arkadaşlar lütfen ön yargılarınızdan sıyrılın ve egzersize baslamayan kadın doguma gıdıp once muayene oslun yuzeysel muayene (canınız yanmayacak) sonrasında engel bır durum yoksa jel ıle egzersıze baslasın ben 3 parmakta yendım 3 hafta gıbı bı surede biliyorum bazılarınız geçmişi okumaya üşeniyor son sayfaya göz atanlara ışık olur umarım bunlar

Ahhh ahhh biraz geçmişe dönüp okusanız tüm sorularınıza cevap bulacağınız bir yazı yazdım ama tembelsiniz yahuuuu :33::33::33::33::33:

SIKÇA SORULAN SORULAR:27:

1. PARMAK EGZERSİZLERİ YA DA PENİS EGZERSİZLERİ SIRASINDA HANGİ JELLERİ KULLANMAMIZI ÖNERİRSİNİZ?

Ultrason jelleri, okey ve durexin kayganlaştırıcı jelleri, eczanelerde satılan kayganlaştırıcı jeller. Bunlar vajinanın ph dengesini koruduğu için hem de zevk suyu ile aynı kıvama yakın oldukları için kullanılması zamanında bize önerilen bizlerin de sizlere önerdiği jellerdir. Maddi durumu elvermeyenler sırasıyla yazdığım yolu takip edebilirler. Bu listede en ucuzu ultrason jeli.

Internetten alıntıdır;
Vajinismus Tedavisi İçin Kayganlaştırıcı (lubrikan) Kremler ve Jeller
Yine pek çok hekim tarafından evliliklerinde cinsel ilişkiye giremeyen çiftlere ilk etapta vaginal kayganlaştırıcı kremler veya kayganlaştırıcı jeller verilmektedir.
Kayganlaştırıcı “lubrikan”, vajinal kayganlaştırıcı ise “vajinal lubrikan” (veya lubrikant) olarak da geçer. Lubrikanlar İngilizceden “lubricant” kelimesinden gelmektedir.
Vajinismus hastalarının pek çoğunda ön sevişmede uyarılma vardır, bu nedenle vajinanın ıslanma ve sulanma problemi yoktur. Bu nedenle vajinismus hastalarında tek başına vajinal kayganlaştırıcı (lubrikan, lubrikant) kullanımının önemi yoktur ve çözümü sağlamaz.
Vaginal lubrikantlar daha sıklıkla cinsel terapilerde hastaya destek amaçlı verilebilir. Yine disparoni yani “cinsel birleşmede ağrı” problemi olan hastalarda da vajinal lubrikanlar verilebilir.
Vajinal lubrikantlar krem, jel, ovül, aplikatör (çubuk) şeklinde olabilir. Hemen hepsinin ortak amacı vajinanın kayganlaşmasını sağlamak ve penisin içerideki mekanik etkisini kolaylaştırmaktır. Vajinal lubrikan seçiminde hastaların vajina PH’ı ile uyumlu, su bazlı lubrikantları seçmesi önemlidir.

2. BEPATHENE, ANESTOL, EMLA GİBİ KREMLERİ KULLANABİLİR MİYİM? HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?

Kullananlar elbette var. Ama iyi bir kayganlık için jel kullanmanız daha yararınıza olacaktır. BEPATHENE tahrişi önlemek amaçlı kullanılıyor, anestol uyuşturucu bir pomattır, ilk sürüldüğü sırada yanma yapar.

(Internetten alıntıdır;)
Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !..
Vajinismus tedavisinde hastalara verilen bazı ilaç tedavileri yalnızca cinsel tedaviyi kolaylaştırmak ve sonuca ulaşmayı hızlandırmak içindir. Aksi takdirde hiç bir ilaç vajinismus tedavisi için kesin çözüm sağlamaz.
Maalesef piyasada cinsel tedavi veya vajinismus tedavisi için satılan pek çok ilaç da kesin çözüm sağlamamaktadır. Bir takım ilaç tedavileri yalnızca hastaların tedavilerine destek olmak içindir.

Vajinismus ve Emla Krem
Vajinismus ve disparoni (ağrılı cinsel birleşme) tedavilerinde cinsel tedaviye destek için verilen emla krem lokal anestezik (bölgesel uyuşturucu) etkiye bir sahiptir.
Emla krem aynı zamanda kişilerin vajina mukozasında yanma hissi, alerjik etkiler ve ödem (şişlik) yapabilir.
Cinsel ilişkide sorun yaşayan veya vajinismus sorunu olan hastalarda vajinal bölgede zaten acıya hassasiyet daha fazladır. Bu nedenle vajinismus tedavisinde ve cinsel ilişkide sorun yaşayanlara pek çok hekim tarafından emla krem önerilse de tek başına tedavi için yeterli olmamaktadır. Yani, vajinismus hastaları tarafından emla krem cazip görünmemektedir.
Diğer taraftan emla krem vajinada yanma şikayeti yapmaktadır.

Vajinismus ve Anestol Krem
Anestol krem de emla krem gibi lokal anestezik etkilere sahip bir kremdir. Vajina gibi mukozal yapılara uygulandığında yakıcı bir etki oluşturur. Tek başına vajinismus tedavisinde etkinliği yoktur.

Vajinismus ve Xylocaine Pump Sprey
Vajinismus ve cinsel terapiler için hastalara pek çok kişi tarafından önerilen Xylocaine Pump Sprey de Emla krem gibi uyuşturucu etkiye sahiptir.
Bir bilinçaltı ve istemsiz kas kasılmaları ile karakterize vajinismus hastalığında işe yaramaz. Xylocaine Pump Sprey özellikle ağız içinde olduğu gibi mukozal dokularda uyuşturucu etkiye sahiptir. Bu nedenle özellikle kulak burun boğaz (KBB) ve diş hekimleri tarafından ağız içini uyuşturmak için daha sıklıkla kullanılabilmektedir.
Xylocaine sprey vajinal bölgede yanma ve kaşıntı gibi şikayetler oluşturabilmektedir.

3. VAJİNİSMUS TEDAVİSİ İÇİN ANTİDEPRESAN KULLANSAM YARARI OLUR MU?

Depresyon (içe çökkünlük) tedavisinde kullanılan ilaçlara “antidepresan ilaçlar” veya “antidepresanlar” adı verilir.
Maalesef antidepressan ilaçlar günümüzde tüm dünyada kullanılan ilaçlar arasında ilk sırada yer almaktadır. Son yıllarda geliştirilen antidepressanların yan etkileri eskiye oranla daha azaltılmıştır. Bununla birlikte pek çok antidepressan ilaç kişilerde cinsel isteği azaltıp cinsel isteksizlik problemi de yapabilir.
Diğer taraftan vajinismus gibi cinsel sorunlar kişide depresyona zemin hazırlayabilir. Bu durumda vajinismus probleminin çözülmesi depresyonun da ortadan kalkmasına neden olacaktır. Tam tersi şekilde ağır depresyon da kişilerde vajinismus hastalığının tetiklenmesine neden olabilir.
Vajinismus veya diğer cinsel problemler nedeni ile tedaviye başlanacak kişilerde depresyon sorunu varsa antidepressan ilaçlar kullanılabilmektedir. Vajinismus problemi tedavisinde depresyon problemi olmayan kişilerde ise antidepressanların kullanılmasına gerek yoktur.

4. BEN PARMAK EGZERSİZİ YAPACAĞIM AMA SANKİ ORADA DUVAR VAR GİBİ GELİYOR, AYNAYA BAKTIĞIMDA DUVARDAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMÜYORUM, BENDE Mİ BİR PROBLEM VAR?

Hayır. Eğer jinekolojik muayeneden geçtiyseniz ve doktorunuz size "herhangi bir problemin yok" dediyse siz sağlıklısınız, vajinanızda herhangi bir problem yok. Vajinada duvar yok. Sadece pelvik kaslarınızı çok sıktığınız için orayı kapalıymış gibi görüyorsunuz. Parmak egzersizlerine casaret edip başlarsanız aslında oranın nasıl açıldığını görürsünüz. Aynaya bakıp ıkınırsanız da açılan bir yerin olduğunu göreceksiniz:34: Bakın burada ilk resimde kegel egzersizi yapılmadan kasların nasıl kasıldığını ve vajina girişinin nasıl dar olduğunu görünüyor. İkinci resimde ise kegelle biraz rahatlatılan kaslardan sonra, parmak egzersiziyle içeriyi nasıl genişlettiği görülüyor:34:
$kegel exercises.gif

5. EŞ EGZERSİZLERİ SIRASINDA HANGİ POZİSYONDA OLMALIYIM?

Belinizin altına yastık koyup poponuzu hafifçe yukarı kaldırırsanız eşinizin işini kolaylaştırmış olursunuz. Bu fotoğrafta görüldüğü gibi vajina yolu aşağı doğru, popoya doğru yani. O yüzden penisi düz yerleştirirken de , parmağı da düz yerleştirirken parmak ya da penis duvara çarpıyor, zaten kaslarla sıkılan duvar iyice daralıyor ve canınız yanıyor. Eğer egzersizler sırasında yönü popoya doğru bulursanız canınız acımayacak:34:

$gspot-2.webp

6. PENİS EGZERSİZLERİ SIRASINDA UYGUN POZİSYONLAR HANGİLERİ?

Bu kişiden kişiye değişiyor. Ben üstte ve eşime sırtım dönük şekilde yendim, birçok arkadaş da bahsettiğim bu pozisyonda yendi;

$f0upg.webp

Ama bu pozisyonda da yenenler var, hatta egzersiz yapar gibi belinin altında yastık koyup, altta kalmayı tercih ederek de yenen arkadaşlarımız var. Ama o bahsettiğim son pozisyonun fotoğrafını bulamadım :1:

$f0unf.webp

7. BEBE YAĞI KULLANABİLİR MİYİM?

Bebe yağı çoğu kişide mantar yapıyor. Bende de yaptı. O yüzden yanlış yönlendirmek istemeyiz ;)

KIZLAR, VAJİNANIZA VAJİNA DEMEKTEN, PENİSE DE PENİS DEMEKTEN ÇEKİNMEYİN. BUNLAR ZATEN BU ORGANLARA VERİLEN BİLİMSEL İSİMLER. UTANMAYIN. :20:

Cevabını yanlış yazdığımı düşündüğünüz, rahatsız olduğunuz ya da eklememi istediğiniz şeyler varsa lütfen beni uyarınız:34:

HAYDİ PAMUK ELLER VAJİLEREEEEE:34::33:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenorecuervo[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR:34:

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL :1:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenorecuervo[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR:34:

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL :1:

bende başlıcam egzersizlere inşallah geçen hafta sonu zorda olsa ıkındığımda deliği gördüm ama cesaretimi toplayıp yapamadım sadece kulak çöpünün çok az kısmını sokabildim bugün bi ilaç aldım tranka-buskas diye kullanmalımıyım bilmiyorum ama çalıştığım içinde akşamlarıda deneyemiyorum hafta sonunu bekl,cem artık bitsin artık bu süreç:((

* Tatlım dışarı boşalmayla bile hamile kalınabiliyor hem de reglden sonraki dönem olmuş, hamile kalabilirsin sanırım ama kesin konuşamam çok fazla bir bilgim yok:50:
* Penis tam girdikten sonra boşalınca kalktığında akıntın olur:34:
* Bence yanlış ıkınıyorsun. Çünkü bu ıkınma olayını ben de yapamıyorum. Küçük tuvaletin geldiğinde ıkındığın gibi ıkınacaksın, büyük tuvaletteki gibi değil. Ben de ıkındığımda penis dışarı çıkar hala :1:
* Bunun için kegeli iyice yap, gerçek ıkınmayı o zaman çözebilirsin:ssz: Ben yaptım mı hayır yapmadım huehue:1:
[/QUOTE]

saol canım allah razı olsun olacak olacak inşallah çok istiyorum çünkü çooooooooooooooook kremlerle alakalı yazıniçinde teşekkürlerrr

Canım eğer girişte rahat yerleştiriyorsan sonrasında acı hissediyorsan yanlış istikamette ilerliyorsundur. Aşağı doğru itmeyi dene:34:
penis denemesini zaten pek yapmadım, onla denerken yönü pek iyi ayarlayamamış olabilirim :1: yönü biliyorum evet, zaten aparat rahatça giriyor, içerideyken ağrı yapıyor. :/

penis denemesini zaten pek yapmadım, onla denerken yönü pek iyi ayarlayamamış olabilirim :1: yönü biliyorum evet, zaten aparat rahatça giriyor, içerideyken ağrı yapıyor. :/

İşte ben de onu diyorum. İçeride ağrı yapmaması lazım. Çünkü vajina yolunun gerisi uyuşuk bir bölge. Orası hissiz. Orada ağrı yapmamalı. Ya tam ilerleyemiyorsun o bölgeye ulaşamıyorsun, ya yönünü yanlış ayarlıyorsun ya da disparoni (ağrılı cinsel ilişki) sorunun olabilir. Korkutmak istemiyorum ama gerçekten o bölgeye geçtiğinde ağrı hissetmemen lazım:50:

merhabalar. bende gizli saklı okuyup sonrasında üye oldum bir kerede konuşmalara katıldım. burda herkes yalnız olmadığımı hissettirdi ama ama ben egzersizleri yapamadım hemde hiç. sen ne güzel dokunabilmişsin deneyebilmişsin. bence sen yapacaksın. ben artık kendimden ümidi kestim. inşallah sen başar. ben doktora gitmeye karar verdim ama şimdide ücreti düşündürüyo:(

kesme ümidini, inan başta ben de çok ümitsizdim ama adım adım ilerliyorum işte. bence hepimiz yenebiliriz, ama işte yılmadan devam etmek lazım :8:

bende başlıcam egzersizlere inşallah geçen hafta sonu zorda olsa ıkındığımda deliği gördüm ama cesaretimi toplayıp yapamadım sadece kulak çöpünün çok az kısmını sokabildim bugün bi ilaç aldım tranka-buskas diye kullanmalımıyım bilmiyorum ama çalıştığım içinde akşamlarıda deneyemiyorum hafta sonunu bekl,cem artık bitsin artık bu süreç:((

Canım tranka buskas kendini iyi hissetmeni sağlar sadece. Zararı olmaz ama çok yarar sağlayacağını da düşünüyorum. Sen kulak çöpünün hepsini almaya gayret et ;) onu alınca da bana söyle seni listeye ekleyeyim :34:

İşte ben de onu diyorum. İçeride ağrı yapmaması lazım. Çünkü vajina yolunun gerisi uyuşuk bir bölge. Orası hissiz. Orada ağrı yapmamalı. Ya tam ilerleyemiyorsun o bölgeye ulaşamıyorsun, ya yönünü yanlış ayarlıyorsun ya da disparoni (ağrılı cinsel ilişki) sorunun olabilir. Korkutmak istemiyorum ama gerçekten o bölgeye geçtiğinde ağrı hissetmemen lazım:50:

aparatın boyu 10 küsur cm uzunluk olarak doğru yere girmiş olması lazım, o kadar uzunluğun gireceği bir boyutta değildir yanlış olan yol diye tahmin ediyorum,sonuçta sadece duvara kadar, ne bileyim :/ ağrı derken çok bi şey değil de işte baskı gibi bi ağrı, ıslandıkça azalan, neredeyse hiç olmayan bi ağrı. yeni başladığım için mi böyle acaba? zamanla geçer mi?

Back
X