• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yalnız dün gece acımıştı biraz şimdi ikinciye çekiniyorum. yapmadan önce egzersiz tekrarlamam lazım :) hiç egzersiz yapasım yok inşallah istemez bu akşam :P

valla canım benim eşim ilk zamanlarda kendince şakalar yaptı ben ne bilim senn bilerek yapmadığını falan dedi erkek yani düşünmez desende düşünüyo.. bacaklarımı acınca acyıp tıtrıyo ve kasılıyorum esim cekılıyo 5 dk sonra falan geciyi baktık olmuyo jınekologa gıttık gel sende duy dedıklarını falan dedım oyle deyınce utandı gırmedı dr bı sorun yok desede benım beynım bunu kabul etmıyo ıste sankı kumas gıbı yırtılacak vs seyler dusunuyorum ama reglim bitsin bitecek bu iş :1:
ark deneyimlerini okuyunca bilmediğim şeyleri öğrendim ve acayip gaza geldim :1:
ben üste cıkamıyorum korkuyorum onu yapamıyorum popomun altına yastık koyuyorum esım benım ustumdee oluyo yatar pozısyonda o benı bacaklarının arasına alıyo oyle yapıyo ve ucu gırıyo bende sakınlastıkce bacaklarımı acıyorum yavas yavas bırazda popomu kaldırıyorum oyle gırıyo şimdilik böyle yapıyoruz :1: ben ilk böyle aldım ve girince ağladım kalktıktan sonra şükür namazzı kıldım

Çok sıkıntı çekiyorum yani artık kendimi yetersiz sanıyorum. Bikere eşim zorladı çok ağladım çok canm yandı sonra o da uzuldu ve o gun anladı sen gerçekten hazır degılsın yapamıyosun askım dıye sanıokı cesaretımı kırabılır ama kıramadı . ben canm yanmasın ıstıyorum girerken ıkınıyorum ama sanki girmiyo canım yanıyo cok sıkıldım yenmek ıstıorm artık şimdi işyerindeym aglıcam ya. işyerinde de tek tük gireblyrm kmsyle knsamıorm cok ktym

yalnız dün gece acımıştı biraz şimdi ikinciye çekiniyorum. yapmadan önce egzersiz tekrarlamam lazım :) hiç egzersiz yapasım yok inşallah istemez bu akşam :P

Canıım o istemezse bile sen iste:34: Başarmışken üstüne gitmen alışman lazım:34: Egzersize ve çalışmalara devam:34:

Çok sıkıntı çekiyorum yani artık kendimi yetersiz sanıyorum. Bikere eşim zorladı çok ağladım çok canm yandı sonra o da uzuldu ve o gun anladı sen gerçekten hazır degılsın yapamıyosun askım dıye sanıokı cesaretımı kırabılır ama kıramadı . ben canm yanmasın ıstıyorum girerken ıkınıyorum ama sanki girmiyo canım yanıyo cok sıkıldım yenmek ıstıorm artık şimdi işyerindeym aglıcam ya. işyerinde de tek tük gireblyrm kmsyle knsamıorm cok ktym

Sen ve bu durumu yapamayanlar yetersiz değiller. Bu bir hastalık. Hasta olan herkes mi yetersiz? Tabiiki değil. Ama güzel yanı bu hastalığı sen tek başına yenebilirsin, başkasının yardımına ihtiyacın yok eşin dışında:34:

Canım yanacak, yanabilir diye düşünmemelisin. Öyle olursa canın yanar.

Kendini ve eşini egzersiz yapmaya ikna etmelisin:34: İnan egzersizlere başlayınca işin kolaylaşacak... Bunun can yakmayan bir şey olduğunu göreceksin:34:

Son düzenleme:

canım ben önceleri yatağa girmeye korkuyodum deneyelim der diye ama cok sükür dediğim gibi yaptım ve her zaman hissetmesem de giriyo
üzülme ben çok çok korkağım az uz değil yani çok fazla :)
ilk regli oldum da ölcem sanmıştım ağlaya ağlaya hasta olmuştum böyle olacağım belliydi :1:
ama kararlıyım sabızsızlıkla reglim bitsin diye bekliyorum :) FATİH SULTAN MEHMET NE DEMİŞ ; YA BEN İSTANBUL'U ALACAĞIM YADA İSTANBUL BENİ..
ya ben vajiyi yeneceğim yada yeneceğim yani başka çözüm yolu yok :)
ben hergün deneme yapalım istiyorum ya bitsin bu sıkıntı stres diye :)

Nasıl başardın bunu canım cok sevındım bu asamaya gelmen bıle harıka bence.. Nasıl rahat ettın buraya kadr nasıl geldın ?

Zaten ucu biraz giriyordu gerisi gelmiyordu haftasonu daha fazla girdi ben çok rahattım,istekliydim nasıl oldu anlamadım inş hep öyle olur da atlatırım biter bu işkence bu sorunu allah kimseye yaşatmasın

ne güzel ya ben girmeyeli 4-5 kişi yenmiş daim olsun inşaallah. çok çok tebrik ediyorum. çok sevindim hepiniz adına:))) darısı bizlerin başına inşaallah:))

bugün bende buraya oldu bitti artık yazarım diye ümitlenirken ki en son pazartesi benim halayımı çekeriz diyodum ama olmadı yine olmadı :((( egzersizler iyi gidiyo ama gerisi yalan yine yapamadım kasılıp kaldım :(( hiç bitmiycekmi bu yaaa

kızlaaarrrr bir saat kadar önce p...s ile deneyelim yavaş yavaş olmazsa egzersiz olur diye düşünerek denemeye başladık. aynı aparatta yaptığım gibi prezervatif geçirip jel sürdük. kendim yönlendirdim. veee tamamını almama 1-2 santim kalmıştı :)))))) olmadı gibi geldi bana yanma falan hissetmedim. sadece vajina ve rahim kenarlarının zorlandığını hissettim. olmadı sandım ama doğrulup baktığımızda tamamına yakınını aldığımı gördük :)) çok heyecanlıyım 2-3 güne çözecem inşallah. Allahım kasım gelini olmayı nasip et :)

yahu çözmüşsün, daha ne bekliyorsun, tamamını almışsın işte yenmişsin. halaylar sana gelsin, kasım gelinisin hobaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :nazar::nazar::nazar:

biz eşi,mle yine denedik ve sanırım oldu:) sanırım diyorum ne kadar ilerlemesi gerektiğini bilmiyorum. ne kadar ilerlemesi gerekiyor? eşime göre tamamiyle girdi ama ben öyle acı falan hissedemeyenice inanamıyorum tamamen girdiğine:) yani penisin nereye kadar ulaşması gerekiyor? ve nasıl bişey hiddetmeliyim

ooooh bir inanamayan şaşkın gelin daha :52::52::52::52: tebrikler, olmuş olmuş inan artık. acı sızı yok. en fazla basınç, karnın şiş gibi hissetmişsindir. hepimizde acı beklentisi var, ben de zor inanmıştım ama yendin işte hobaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

althea ben de öyle düşündüm hayret bir şey ıkınmayı beceremez mi insan :P ıkınmanın gücünden yararlanamadım ama nefes alıp vermek beni çok rahatlattı.

ıkınıcam derken kasmışsındır, aynı hata bende de var. aparatla çok rahat ıkınıp ilerletirken eşimle denemede ıkınma özürlüyüm, ıkınmak yerine kasıyorsun kesin :))) yeneli kaç zaman oldu hala bazen saçmalıyorum ıkınıcam derken, özellikle üstte deniyorsam ıkınmak yerine kasıyorum şaşkın ördek olarak :1::1::1::1:

merahaba arkadaslar bende maalesef vajinusmusum ve 3 yıılık evliyim inanın bu hastalıkmı dıyım bılemedım benı bencıl sıkıntılı bır insan halıne getırdı.ne kotu kı bu sayfayı cuma akamı rastgele görunce mesajlarıda okuyunca yalnız olmadıgımı anladım lutfen kızmayın ama sadece benım sanıyordum,hatta ve cevreden gelen bebek beklenılerı benı ıyıce bunalttı.sadece 2-3 gundur mesajları okumam bıle bende umut kaynagı oldu.bende yeneceğim bu sıkıntıyı ve Allahım izin verırıse bebekle taçlandıracağız mutlulugumuzu. esımın anlayısı bıle artık bende utanc duygusuna donusuyordu.cok sey yazmak ıstıyorum ama ınananın bır taraftanda ne yazacağımı bılmıyorum bugune kadar kımseyle konusamadıgımm bır konuda fıkır bırlığı yapabıleceğim bırılerıyle karsılasmak benı çokkkkk rahatlattı ve ıananın cuma gununden berı bu konuyu çok rahat atlatabıleceğim gibi geliyor allah herkesın yardımcısı olsun bunu cekmeyen bılemez.....

Son düzenleme:
arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))

Back
X