- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #127.881
merhaba arkadaşlar yeni üyeleri tanımıyorum kısaca bir göz attım birkaç öneri sunucam inş yardımcı olur egzersiz olayını artık hepiniz biliyorsunuz bu işi bitirdiğinizde bedenen ve ruhen hazır hşissettiğinizde ön sevişmeyi uzatarak ve bol jel kullnarak el yardımı ıle egzersızde oldugu gıbı p...i yerlestırebılırsınız sonrasında ıse nefes verın ıkınarak popoya egımlı dogru alıcaksınız boyle anlatınca cok mesakkatlı bı ısmıs gıbı gelıyor herkes boyle mı ugrasıyor bu nedir diyebilirsiniz yön bulma sorunu vajinusmus olmayan birindede baslarda oalbılıyor inanın bu zamanla oturucak zaten vajinusmusa en büyük desteği veren de yön bulunmaması bu yüzdende canınız olması gerekenden fazla yanıyor...BOL JEL KULLANIN ALIRKEN NEFES VERIN ve o ılk asama duvar denılen kısım orada asagı egımle ıttrsenız ınanın akıp gıdıcek sonrası cok kolay acı yok ..Geçenlerde eşimle aramda geçen bir diyalogu aktarıyım ben yeneli 8 ay gibi bir süre oldu hala zaman zaman girşte kasıp onun hızını kesiyordum bana hala tam aşamadın nıye korkuyosun dedı sonra düşündüm ya dedim ben artık acı denilen şeyin gercek anlamda acı olmadığını canımın ne ölçüde yanıcağını biliyorum bedenimi tanıyorum bunu defalarca yaptım noluyo hakkaten dedim kend kendime sonrasında yapılan ilk denemede cok basarılıydım arkadaşlar lütfen ön yargılarınızdan sıyrılın ve egzersize baslamayan kadın doguma gıdıp once muayene oslun yuzeysel muayene (canınız yanmayacak) sonrasında engel bır durum yoksa jel ıle egzersıze baslasın ben 3 parmakta yendım 3 hafta gıbı bı surede biliyorum bazılarınız geçmişi okumaya üşeniyor son sayfaya göz atanlara ışık olur umarım bunlar
ne kadarda aynı seylerı okusak ınsan yenı bır mesaj gelınce yıne okuma ihtıyacı duyuyor aslında hersey çok kolay gıbı görunuyor allahım hepimizin yardımcısı olsun bende 2 gundur parmak egzersızıne basladım ınsallah bende yenecegım yaramaz pisi ve diğer tüm arkadaslar bizleri cesaretlendırdığınız için çok teşekkürler inanın bu site sayesinde vajinusmusa bakış açım değişti yeneceğimmmmmmmmmmmmm......