moral bozmak yok başa dönmek diye bişey hiç yok.daha önce de yazdım eski arkadaşlar bıkmıştır belki senin için yine yazayım,ben 7cm mumla çalışırken gün geldi vajinin yerini bulamadım,şekilden şekile girdim yok ne yaptıysam olmadı.en son eşim acıdı halime yoruldun uğraşma artık dedi bıraktırdı.ama ertesi gün 3 cm birden ilerledim.diyeceğim şu ki bir gün olamadı diye olmayacak diye bişey yok.3 mumla çalış.bütün mumların uçlarını yuvarla.mumu kalınlaştırmak için kağıt havlu kullan ve streçle sabitle canım.prezervatif ve bol jel kullanmayı da unutma.diyelim ki normalde 7cmle çalışıyorsun bu 2 numaralı mumun olsun.1 nolu 6cm 3 nolu da 8 cm olsun.yani çalıştığın cm in 1 cm altı ve 1 cm üstü toplam 3 mum.egzersize herzaman 1. mumla başla ki güvenin gelsin.sonra zaten çalışmakta olduğun 2 numarılıyla devam et 15-20dak kadar içinde beklet onu çıkartır çıkartmaz 3 nolu mumu yolla gitsin

okadar kolay oluyor ki şaşırıyorsun.popnun altında yastık olursa yönü bulman daha kolay oluyor.bacaklarını iyice aç ıkın ve nefes verirken yavaş yavaş mumu içeri gönder.mumun yönü popoya doğru yani biraz eğimli olacak.eğer gitmiyorsa ya da acıdığını hissedersen yönünde sorun var demektir.baktın yine olmadı parmak çalıştıktan sonra hemen mumu dene ve mutlaka içinde beklet.baya uzun yazadım umarım okurken sıkılmazsın.aklına takılan en ufak şeyi bile sor canım çekinme