Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi bakalım İnş Canım. Bendee İnan Bir zamanlar senin gibiydim kafamda büyüttükçe Büyütürdüm. İşin İçinden Çıkamazdım. Amaa inat ettim. Yapıcam başarıcam dedim. Ve Bütün cesaretimlee Yaptım. İnandım çünkü. Olaacak dedim. Ve Korktuğum gibi Bişeyin olmadığını gördüm. Üzüldüm bunun içinmi evliliğimi,huzurumu,mutluluğumu almışım dedim. Değmezmiş çünkü. Bu kadar Basit bişey İçin Ömrümü Tüketmişim dedim. Ve Vajinismusu tamamen hayatımdan çıkardım. Sendee Öyle olacaksın bak. Bunun İçin mi ? Diyeceksin sinirleneceksin:47::47:

2 gündür aşkoşş gıdı gıdı yapalım derken bi tuhaf oldum valla :1:
şansımı bugünde denicem :)
eminim canım bunun için mi korktum bu kadr büyüttüm 1 sene bekledim diyeceğime ama inşallah olduktan sonra şimdikinden daha da mutlu olcaz :) artık takmıyorum bile gülüyorum artık vajıye buda artık onu beynimde bitirdiğimin kanıtı bence dua edin arkadaşlar :)

2 gündür aşkoşş gıdı gıdı yapalım derken bi tuhaf oldum valla :1:
şansımı bugünde denicem :)
eminim canım bunun için mi korktum bu kadr büyüttüm 1 sene bekledim diyeceğime ama inşallah olduktan sonra şimdikinden daha da mutlu olcaz :) artık takmıyorum bile gülüyorum artık vajıye buda artık onu beynimde bitirdiğimin kanıtı bence dua edin arkadaşlar :)

Dualarım seninlee canım benim ❤ İnş Gelinnnnnn oldummm ben diyee yazarsınn. Seni Bekliyoruzzz:16::16::nazar::nazar:

Canlarım benim bugün biraz moralim bozuk. Pek bir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Şimdi listeyi yenileyeceğim ama unuttuklarım varsa lütfen hatırlatsınlar pek geriye dönüp bakasım yok bugün :50:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildim :1: bu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım :( daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım:( hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???

kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildim :1: bu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım :( daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım:( hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???

Canım bazen olabilir böyle şeyler. Bir gün iyi yaptığını ertesi gün yapamayabilirsin, umutsuzluğa kapılma. Sen daha önce başardın yine başaracaksın:34: O beyaz sıvı normal, benden de geldi, çoğu kişiden gelmiştir sanırım. Ne olduğunu tam bilmesem de vajinaya bir şey yerleştirdiğin için vajina uyarılıyor olabilir:34: Bugün tekrar dene yapacaksın, hemen umutsuzluğa kapılma, bugün olmazsa yarın olur:34:

neyin var canım senin :( elimden gelen bişey olabilir mi acaba? sana yakışmıyo bu cümleler :)

Hayırdır İnşallah canım. Ne Oldu ?? Neden Canın sıkkın ??:44:

Canlarım. Vajinismus topiğini kendi sorunlarımla şişirmek istemem. Ama öğrenmek isteyenler "bir derdim var" bölümüne girip "ben mi yanlış düşünüyorum sizce de yanlış mı?" konusuna girip öğrenebilirler. Ya da profilime tıklayıp yazdığım konulara tıklayıp oradan da bulabilirsiniz.

Canım O sıvının gelmesi normal. Vajina o sıvıyı üretit. Bu genelde hemen hemen bütün bayanlarda gelir Akıntı şeklinde. Belli ki aparatla yapamıyosun o zaman parmak egzersizi yap. İlla aparatla yapacaksın diye bişey yok. Bak ben parmak sadece parmak egzersizi yaparak yenmiştim. Arada Olabilir böyle aksilikler. Bazen bendede oluyodu. Bir Gün çok güzel yapıyodum. Öteki gün Yapamıyodum delleniyodum:41::41: Amaa Sonraa Bıkmadan devam ettim yinee. O zaman olmuştu. Canını sıkmaa yaşadıkların gayet normal ve geçici. Bu arada eş denemesi yapmana çok sevindim. Emin ol sana çok yararı olacak. Eşine egzersiz yaptırmaya devam et sen. Bak görr yenmenee Çok az kaldı. Güvenn Kız kendinee. Bitti bitecek bu iş:45::45::16::16:

canlarım 2nizede çok tşkkr ederim, böyle olunca canım sıkıldı eşim çok üstünde durdun belki bilmeden sıkmışındır kendini bugün rahat bırak kendini dinlen dedi ( çok seviyorum onu ben o benim bitanem :)) belki de dedim bende ondan olabilir ama inşaallah söylediğiniz gibi olur inşaallah bu anlık bişeydir.

canlarım 2nizede çok tşkkr ederim, böyle olunca canım sıkıldı eşim çok üstünde durdun belki bilmeden sıkmışındır kendini bugün rahat bırak kendini dinlen dedi ( çok seviyorum onu ben o benim bitanem :)) belki de dedim bende ondan olabilir ama inşaallah söylediğiniz gibi olur inşaallah bu anlık bişeydir.bu arada hava kötü burda elektrik gidebilir. bişey yazamazsam :)

canlarım 2nizede çok tşkkr ederim, böyle olunca canım sıkıldı eşim çok üstünde durdun belki bilmeden sıkmışındır kendini bugün rahat bırak kendini dinlen dedi ( çok seviyorum onu ben o benim bitanem :)) belki de dedim bende ondan olabilir ama inşaallah söylediğiniz gibi olur inşaallah bu anlık bişeydir.bu arada hava kötü burda elektrik gidebilir. bişey yazamazsam :)

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

Canımm nerelerdesin. Girmez Oldun artık siteyee. Gel arada Bir rapor Ver. Nasıl gidiyor ilişki ?? Rahat yapabiliyo musunn ??

berayy cım şu sıra çok sık giremiyorum siteye özledim siteyi..benim git geller hala aynı..düzelmesini bekliyorum artık.. bayram,regl dönemi derken aralarda verildi...inş. normale dönerim kısa sürede..

Back
X