- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #128.201
canım günaydın olmadı yaayani hamamda olmaz bu iş zaten ortan felaket sıcak evet gevşiyosun ama bunalmış oluyosun . bide eşim çok sabırsızdı onada hak veriyorum ama aceleci olmasına anlam veremiyorum evet 13 aydır bekliyor ama bi 5 dakika daha bekleyemiyor. hemen sanıyorki yat aşağıya hemen sokayım olsun bitsin gözümü korkuttu cesaret edemedim bende yine hüsran yine hüsran
![]()
Aaa Canımm Sanada hak veriyorum tabiki kolay değil. Amaa eşinin aceleci davranmaması gerekiyo. Eşini Senin Yönlendirmen Gerekiyo. Anlatt durumu. Herşeyi sana bırakmasını söylee. Öncee Şu sorunu halledelim. Sonraa zevkee bakarızz diyee iyice anlat. İlla hamamda olcak diye bişey yok. Herkes evinde yendi. Sendee evindee yenebilirsin. Dediklerimi Aynen Uygulaa Yinee. Sakin Ol. Sen YAPICAKSIN. Ben inanıyorumm. Az önce Bir arkadaşımıza yazdım şimdi sanada yazim. Aynısını Yapp..
Canım Önceliklee eşinlee Güzel Bir Ön Şevişme yapın. Dahaa sonraa Bolcaa ön sevişmee. Eşineee Egzersiz Yaptırıyo musunn ?? Yaptırıyosan yine yaptırr. Sonraa Kendinee Ve eşinee bolcaa jel sür. Üst Pozisyona geçerek Yüzün eşine Dönük olsun. Pe.....s Vajinin Girişinee yerleştir. Vee Bolcaa nefes alıp vererek Yavaşçaa Oturmayaa başlaa. İstemen ve inanman lazım yalnızz yoksaa olmazzz. !! Yavaşçaa oturmayaa çalışş baktınn baskı oluyoo devam ett canın yanmıcakk !! Oldu ki yandı diyelim sen yinede devam ett. Çünkü Canının yandığı yerdee durmayıp devam edersenn Öylee Bir Giriyoki sen bile Şaşarsınn. Yanman olursaa dur beklee birazz yanman geçsinn sonraa birazz daha oturr bekleee sonraa birazcık daha oturr. Yavaş yavaş bekleye bekleyee oturr. Ve Bir Bakıcaksınn Hepsii İçerdeeee. Cuppppppppppp Kayıverecekk. Sonra Diceksinki İnanamıcaksınn girdimii bumuyduuu diyee. Evett İştee Sadecee bu kadar. Aynaaa olsun ki görr sendee girdiğini. Dediğimi Uygularsann yenmen gayat kolay olacaktırr Canımm