• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet Diyebiliriz canım. Ben işaret parmağımı orta ve yüzük parmağımı dümdüz sokmuştum yani küs şeklinde yaparak değil..

2, 3 aydır çok isteksizdim ama bugün birden kalktım ve önce serçe parmak sonra işaret, orta sonra da işaret ve orta... ama aparat kullanamıyorum sen hiç aparat kullanmış mıydın cnm

Plaisirs Secret Geisha Kegel Egzersiz toplarını kullanıyorum ben. vajinismuz problemim yok allaha şükür ama eminim ileri seviyelere geldiğinizde bunu kuallanmanızın faydası olacaktır.

Tatlım egzersizleree devam etmen lazımm. Yılmadan Usanmandan. Eşinee egzersiz yaptırıyo musun bakalımm ?? Mutlakaa yaptır. Onun Faydasını Göreceksin. Penis denemesindee üst pozisyondaa denemeni öneriyorum. Yüzün Eşinee Dönük olsun. Bolcaa Jel sürr hem kendinee hem eşinee. Kaysınn Gitsin diyee. Penisi Vajinana Yerleştir. Ve Yavaş nefes alıp vere vere oturmaya başla canının yandığı yerdee durr beklee çekme kendini geriyee bir kaç saniyee beklee yanması gidicektir. Sonraa devam et oturmaya baktın yinemi ağrınn var dur beklee yinee ağrın geçene kadar geçtimi tekrar devam et. Sonraa Bir bakıcaksınn hepsii cupppppppp diye girivermiş. Yani demem oki canının yandığı yerde pes edip geri çekme kendini beklee o andaa içindee. zaten bir kaç saniye içindee geçicek o. Bu şekilde yaparsann Kolaykıklaa olur. Bide kafana koyman lazımm ben bunu yapıcam diyee anlaştık mı ??:16::16:

canım cvp yazmıştım ama yayınlanmadı. denemeden önce eşimin parmağını aldım hatta gitgel bile yaptı hiç sıkıntı omadı ama iş penise gilince takıldık. hemen pes etmedim nefes aldım rahatlattım kendimi zorlaya zorlaya azcık ucunu alabildim ama çok zor oldu eşim çok az girdi diyor ondan sonra ne kadar denediysek olmadı. dediğiniz hepşeyi yaptım nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum. ben sırtüstü pozisyondaydım hep. dediğin pozisyonu denicem, inşaallah berayy çok teşekkür ederim

canım cvp yazmıştım ama yayınlanmadı. denemeden önce eşimin parmağını aldım hatta gitgel bile yaptı hiç sıkıntı omadı ama iş penise gilince takıldık. hemen pes etmedim nefes aldım rahatlattım kendimi zorlaya zorlaya azcık ucunu alabildim ama çok zor oldu eşim çok az girdi diyor ondan sonra ne kadar denediysek olmadı. dediğiniz hepşeyi yaptım nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum. ben sırtüstü pozisyondaydım hep. dediğin pozisyonu denicem, inşaallah berayy çok teşekkür ederim

Evet Canım Üst Pozisyondaa Bu dediğimi Mutlaka uygulaa tatlımm..:16::16:

2, 3 aydır çok isteksizdim ama bugün birden kalktım ve önce serçe parmak sonra işaret, orta sonra da işaret ve orta... ama aparat kullanamıyorum sen hiç aparat kullanmış mıydın cnm

Hayır Canım Ben Hiç aparat kullanmadım. Sadece Parmak egzersizi yaparak yendim vajinismusu..

bunları okuyunca sunu düşünüyorum sanırım erkekler birbirine gerçekten benziyor bak canım şu an senin kadar o da sıkıntılı ve erkekler kadınlara benzemez sert önlemler alırlar su an düşünüyorum benim eşimde arkdşlarıyla cıkardı aksam mac ızlemeye gıderdı nargıleye gıderdı ben öyle üzülürdüm ki içimden birşey de gelemzdi egzersizide bırakırdım onun olmadığı gün...bu süreç malesef sıkıntılı sana tavsiyem haklıda olsan su surecte yine kendini cezaLANDIRMA egzersizi bırakarak bir an önce yen o zaman hersey daha farklı olucak inan bana

Sağol canım ya valla içim rahatlıyo böyle olumlu yazılanları okurken:29:...erkekler gerçekten çok benzer tavırlar sergiliyorlar...bakalım işte biz sadece şimdilik uç aşamasındayız...aparatımı biraz kalınlaştırayım da...en son 6 cm. aparat denedim ama ittiremedim bi yerden sonra...takıldı kaldı...anlamadım...onun bir cm. dar olanı rahatça girdi...ama işte bakalım tekrar denicem...

ya ama egzersiz yapamam sanmıyorum ben direk eşimle yenmeye çalışıyorum böyle yenen kimse yok mu acaba

cnm bende senin gibi egzersiz yapamıyacagımı düşündüm ve 3.5 sene geçti gitti yapamadım bence erteleme inan ben yaptıysam herkes yapar cnm çok azdır ama acı yokki zaten boşa zamanını harcama daha az olmuş evkleneli 3.5 sene dile kolay

Anladım Canımm:14: böylee Bir durumdaa Tabi ki haklısınn. Ben olsam benimdee içimden gelmez. İnş Bir an önce Atlatırsınız Bu Kötü Günleri. Eşinin sana bu şekildee davranmasının sebebide biliyosunki Vajinismus. :47::47:

Evet şekerim aynen farkındayım...Bir kısır döngü halinde herşey: vaji-kavga-vaji-kavga...öyle sürüp gidiyo...

Sağol canım ya valla içim rahatlıyo böyle olumlu yazılanları okurken:29:...erkekler gerçekten çok benzer tavırlar sergiliyorlar...bakalım işte biz sadece şimdilik uç aşamasındayız...aparatımı biraz kalınlaştırayım da...en son 6 cm. aparat denedim ama ittiremedim bi yerden sonra...takıldı kaldı...anlamadım...onun bir cm. dar olanı rahatça girdi...ama işte bakalım tekrar denicem...

canım sana bir tavsiye once 5 cm lik aparatı al içine onu biraz beklettikten sonra hemen ardından 6 cm lik aparatını al. boyle yaparak vajiyi esnetiyosun bir sonraki aparatı da sorun olmadan alabiliosun.

Canım çok tebrik ederim çok sevindim...darısı başımıza artık...anlatsana nasıl oldu:1:...

cnm bak ben sana baştan anlatıyım ben 3.5 sened,ir evliyim ilk 1 sene vajinismus oldugumu kabul etmedim eşim hep destek verdi korkm yaparız dedi ve böle geçti 1 sene kendimiz yaparız sandık ama olmadı tabi her ilişki esnasında korkuyodum hatta ilk zamanlar akşam olcak isticek die korkuyodum daha sonr alıştık yapamamaya sürtünerek ilişki oluyodu(açık anlatıyorum faydası olsun die)sonra 2. senemizde doguda görev yaptıgımı için hiç bişi yapamadaık daha sonra ben kimseye anlatamamıştım ama orda bi ablama cesaret buldum anlattım dedim böle böle çok şaşırdı ama çok yardım cı oldu onun destegi ile hastaneye gittik doktor baktı ve vajinismussun dedi sonra ben kadınlar kulübünü buldum okudum ama egzersiz yapamam die es geçtim sadece yenenleri okudum bu kadar ben kesinlikle yapamam diyodum sonra bu sene batıya geldik tabi herkes soruyo çocuk yoku neden olmuyo die bende çok istiyorum eşimde çok üzülüyordum yANİ DÜŞÜNSENE O KADAR ÇOK İSTİYORUM BEBEK AMA ONUN İÇİN 2 DAK DİŞİMİ SIKKAMIYODUM EŞİM SIK DİŞİNİ 2 DAKKA DİYODU ben daha ucu girmeden üstümden itiyodum olmuyodu daha sonrasında kayınvalidem tanıdıgım bi doktor va r çok ii dedi beni zorla oraya götürdü dedim eyvah ne yapıcam alttan bakarsa vajinisms oldugumu anlar kaynanam da yanımd a allah tan doktor üstten baktı sadece geçti nese ben daha sonra karar verdim doktora gitmeye kaç lira olursa olsn dedim kafayı yicem artık kimsyede anlatamyıyodumm sonra bigün böle araştırma yaparken yine kadınlar külübünü buldum ve tekrar üye oldum ben burda okuduk ça cesaret geldi dedim kalk deneyelim bi hani egzersiz itici geliyo yapmam dedim eş deemesi yaptık tabi yine olmadı sonra agladım tuvalaete girmiştim elimdede bi kulak çöpü aldım tuvalete oturur pozisyonda kulak çöpü girdi sonuna kadr şok oldum hemen 2. kulak çöpü 3. kulak çpünü aldım dedim bu giriyos herşey girer daha sonra aparat hazırladım ve ayna karşısında ıkınmaya çalıştım ama gördükçe orayı kasıyodum kendimi yapamadım daha sonra eşimle yin e denedik olmadı bende yatakdaydım daha afedersiniz ama (boşaldıgı için)kaygandı zaten eldiven istedim parmagımı deneyim dedim ve bi baktı cupp die girdi serçe parmagım sırasıyl a hepsi girdi 2 tane parmak aldım en son ve (kesinlikle parmak la yapmam diyodum) ama bence parmagın etkiisi çok var orayı hissediyosun resman oda gibi sag sol yapınca hem geniş hem uzun parmagım sonuna kadar girdi ve daha uzun olsa gircek gibiydi ve şuda çok önemli popo yönüne dohru aldım parmagı dümdüz sokarsanız olmuyo biyere çarpıyo orda bi ayrım var aşagı dogru popoya dogru ilerleyince gidiyo sonra ertesi gün ben eşimin üstünde aynı parnagımı sokar gibi p.... denedim tabi hemn olmadı ugraştık baya sonra yarısını aldı m sonra ilerletemedim bıraktım daha sonra ertesi gün tekrar denedik ve oldu :46: :46: :46: çok raaht oluyo ve ben sadece bebe yagı kullandım oda fazla degil manttar yapıyo çünkü ....nese çok uzun oldu ve diyecegim o ki kesinkikle ertelemey,innnnnnn biyerlerden başlayın sonuçta ordan bebe çıkıyo öle düşünün kızlar eger aman yapamam deseydim hala vajinismustum belki daha uzun süre aşlayın biyerlerden başlama işin yarısıdır başlayın bakın nasıl ilerliyeceksiniz

heeeyyyyyyyyyyyy bugun parmak disinda tampon kullandim! mini tamponlardan aldim önce parmakla denedim sonra tamponu yerlestirdim yönünü bulamkta zorlandim ama ikininca kaydi gitti, ucunda ip sallaniyordu biraz beklettim geri cektim ;)))))) cok sevindim ben cunku cisim kullanamiyordum

Back
X