- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #128.721
şuan 2 parmaktayım o zaman az kaldı diyebilir miyiz![]()
Evet Diyebiliriz canım. Ben işaret parmağımı orta ve yüzük parmağımı dümdüz sokmuştum yani küs şeklinde yaparak değil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan 2 parmaktayım o zaman az kaldı diyebilir miyiz![]()
Evet Diyebiliriz canım. Ben işaret parmağımı orta ve yüzük parmağımı dümdüz sokmuştum yani küs şeklinde yaparak değil..
Tatlım egzersizleree devam etmen lazımm. Yılmadan Usanmandan. Eşinee egzersiz yaptırıyo musun bakalımm ?? Mutlakaa yaptır. Onun Faydasını Göreceksin. Penis denemesindee üst pozisyondaa denemeni öneriyorum. Yüzün Eşinee Dönük olsun. Bolcaa Jel sürr hem kendinee hem eşinee. Kaysınn Gitsin diyee. Penisi Vajinana Yerleştir. Ve Yavaş nefes alıp vere vere oturmaya başla canının yandığı yerdee durr beklee çekme kendini geriyee bir kaç saniyee beklee yanması gidicektir. Sonraa devam et oturmaya baktın yinemi ağrınn var dur beklee yinee ağrın geçene kadar geçtimi tekrar devam et. Sonraa Bir bakıcaksınn hepsii cupppppppp diye girivermiş. Yani demem oki canının yandığı yerde pes edip geri çekme kendini beklee o andaa içindee. zaten bir kaç saniye içindee geçicek o. Bu şekilde yaparsann Kolaykıklaa olur. Bide kafana koyman lazımm ben bunu yapıcam diyee anlaştık mı ??![]()
Plaisirs Secret Geisha Kegel Egzersiz toplarını kullanıyorum ben. vajinismuz problemim yok allaha şükür ama eminim ileri seviyelere geldiğinizde bunu kuallanmanızın faydası olacaktır.
canım cvp yazmıştım ama yayınlanmadı. denemeden önce eşimin parmağını aldım hatta gitgel bile yaptı hiç sıkıntı omadı ama iş penise gilince takıldık. hemen pes etmedim nefes aldım rahatlattım kendimi zorlaya zorlaya azcık ucunu alabildim ama çok zor oldu eşim çok az girdi diyor ondan sonra ne kadar denediysek olmadı. dediğiniz hepşeyi yaptım nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum. ben sırtüstü pozisyondaydım hep. dediğin pozisyonu denicem, inşaallah berayy çok teşekkür ederim
2, 3 aydır çok isteksizdim ama bugün birden kalktım ve önce serçe parmak sonra işaret, orta sonra da işaret ve orta... ama aparat kullanamıyorum sen hiç aparat kullanmış mıydın cnm
Hayır Canım Ben Hiç aparat kullanmadım. Sadece Parmak egzersizi yaparak yendim vajinismusu..
çok içim rahatladı canım benimm bu destekle en kısa zamanda aşamaları aşacağım inş.. :)
bunları okuyunca sunu düşünüyorum sanırım erkekler birbirine gerçekten benziyor bak canım şu an senin kadar o da sıkıntılı ve erkekler kadınlara benzemez sert önlemler alırlar su an düşünüyorum benim eşimde arkdşlarıyla cıkardı aksam mac ızlemeye gıderdı nargıleye gıderdı ben öyle üzülürdüm ki içimden birşey de gelemzdi egzersizide bırakırdım onun olmadığı gün...bu süreç malesef sıkıntılı sana tavsiyem haklıda olsan su surecte yine kendini cezaLANDIRMA egzersizi bırakarak bir an önce yen o zaman hersey daha farklı olucak inan bana
ya ama egzersiz yapamam sanmıyorum ben direk eşimle yenmeye çalışıyorum böyle yenen kimse yok mu acaba
Anladım Canımmböylee Bir durumdaa Tabi ki haklısınn. Ben olsam benimdee içimden gelmez. İnş Bir an önce Atlatırsınız Bu Kötü Günleri. Eşinin sana bu şekildee davranmasının sebebide biliyosunki Vajinismus.
![]()
Sağol canım ya valla içim rahatlıyo böyle olumlu yazılanları okurken...erkekler gerçekten çok benzer tavırlar sergiliyorlar...bakalım işte biz sadece şimdilik uç aşamasındayız...aparatımı biraz kalınlaştırayım da...en son 6 cm. aparat denedim ama ittiremedim bi yerden sonra...takıldı kaldı...anlamadım...onun bir cm. dar olanı rahatça girdi...ama işte bakalım tekrar denicem...
Canım çok tebrik ederim çok sevindim...darısı başımıza artık...anlatsana nasıl oldu...
kız tampon mu Allah iyiliğini versin