- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #128.921
eşin tamemen uzandığında da oluyor önemli olan senin pozisyonun.10 cmde daha önce rahat mıydın yeni mi geçtin?jeli bolca sür,ben tek hamlede ya da iki nefeste itiyordum tamamı giriyordu.batma gibi bir şey hissedersen yönü yanlıştır ama onun dışında ileri geri yaparakyavaş yavaş ilerlet bu şekilde tamamı giriyor.başka bir alternatif daha 10 cmden önce çalıştığın aparatı içinde beklet sonra 10cmin tamamını dene.artık aparatın p..s boyutuna yaklaştığı için basınç da hissetmeye başlarsınve diğerlerine göre biraz daha zor ilerler.
canım kafan rahat olunca gerçekten nasıl olduğunu anlayamıycaksın.ben eş denemem öncesinde egzersiz falan da yapmamıstım.eş denemesini birkaçgün sonra yapıcaz dıye konusrken gel pozısyon deneyelim dedim öyle miydi böylemiydi derken bir baktım olup bitmiş inanamadım.hiç acı olmadı neden çünkü kafamda eş denemsi yoktu rahattım aniden oldu ve kendimi kasmadım.sonraki denemede haberim olduğu için ilkindeki kadar kolay olmadı.bu da demek ki kendimizi sıkmazsak canımız acımıyor oldu bittiye geliyor
althea aynen öyle kafa rahat olmalı ama gelde rahatla ya o olacak düşüncesiyle insan ön sevişmeden bile zevk alamıyo aklım hep sonrasına takıldığı için ama inş bu gece yenerim