Allah razı olsun arkadaşalr darısı herkese...
ben de kegel egzersizleri ile başladım... öyleki anestezik kremler bile aldım hemencecik yeneyim diye sonra facia oldu ... kimseye anestezik kremler önermem ki sonra jinekologda özellikle erkek p...için zararlı olduğunu söyledi....
sonra artık tamamen doğal olarak ilerlemek istedim her nekadara kulakçöpü ile başlayıp ayna karşısında çeşitli çalışmalar yapa yapa ilerledi... o kadar ki boşanma davası bile açtım eşime başka tutum ve davranışlarından dolayı.... yani ben ne vercem ona hak etmiyor derken onun cidden sevdiğini ve evet eşim ve vazgeçemeyeceğim olduğunu kavradım ve kavradı.... sonraaa daha fazla egzersiz yaptım.... aparatlar kulakçöpüallık fırçası ve mum ve kalınlaşarak gitti..... sonra kayganlaştırıcı jel aldımmm kendi kendime etkilenme olmadığından jel şarttk arkadaşlar okey veya durexin jeli çünkü ultrason jelleri su bazlı ve derken bir noktadan sonra kayma hissi yok bu dediklerim kozmetiklerde eczanelerde ve hatta marketlerde bile var ulaşmanız daha kolay... sonraaaa eşle deneme aşaması derkennnnnnn cidden ilk seferden sonra 2.gün yapamazsam korkusu sonra 3.gün derken tahriş oluyor vücut ama inanın ara vermek istemiyor insan yaaaaaaaaaa yarın yapaamazsam diyeeee.... korkuyor... ancak 2 gün aradan sonrada yapınca artık kesin yendim diyerek yazmak istedim burayaaaaa...cidden bu sosyal ortam bana çokçok yardımcı oldu iyiki buraya girmişim iyiki açık açık yazmışım ,iyiki kabul etmişim kendimi ve daha fazla ertelememişim... darısı tüm vajililereeeeeeeeeeeeeeeeeeee