• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[ı]ben de kayganlaştırıcı jel kullanmıştım canım:31: Krem kullanmadım[/ı]
muffin ben emla dediler diye aldım......... Anam ağladı.... Birde prez....siz kullandık eşim berbat hale geldi.... Tavsiye etmem... Illa alacaksan okeyin veya durexin jelini almanızı tavsiye ederim....

bu reçete nasıl bi reçete anlayamadım

tecrübelerini paylaşırmısın arkadaşım,hangi egzerszleri yaptın hangi pozisyon filan........

reçeteden bahseden ben değilim , ben orada ki ifadelerle ilgili rahatsız olduğum noktayı belirttim.. benim tek tecrübem egzersiz.. onu da daha önce sana forumdan da özel mesajla da yazmıştım..başarı hikayelerinin linkini paylaşıyorum oradan da faydalanabilirsin.. egzersiz konusunda sonuna kadar destek olabilirim.. ama reçete gibi şeyler konusunda bilgim yok..

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-23.html

yarın utana sıkıla eczaneden krem alcamda arastıra arastıra kadın eczacı buldum sonuçta, anestol mu alayım başka kremmi

krem kullanmadım bilgim yok, medikalden ultrason jeli alabilirsin.. kullanıyorum ve memnunum.. hem utanmana da gerek yok.. ne için kullanacağını anlamazlar

Son düzenleme:
pakizeg hayırlı olsun:) bacım
aynı sezonda yendik artık hamilede kalırmışız:) varmı öyle bir istek sende
kaç yıllık evliydinizzz siz

yarın utana sıkıla eczaneden krem alcamda arastıra arastıra kadın eczacı buldum sonuçta, anestol mu alayım başka kremmi

bence hiç krem falan alma.ben sadece bebe yağı kullanmıştım.önce kendi tek ve iki parmağımla sonra eşimin tek ve çift parmagıyla egzersiz yaptık.apaat bile kullanmadım.bence tek parmagınızı bile sokabiliyorsanız her sey tamamdır.dun gece olduğunu bile anlamadım.kan geldiğini de sadece gördüm.hisstmedim bile kızlık zarımın kanadığını.

pakizeg hayırlı olsun:) bacım
aynı sezonda yendik artık hamilede kalırmışız:) varmı öyle bir istek sende
kaç yıllık evliydinizzz siz

sağol canım seninde hayırlı olsun.evet ben cok istiyorum bebek sahibi olmayı.dün gece yendik ve hemen çalışmalara başladık:)benim 1,5 sene oldu evleneli.inşallah ikimizde aynı dönem hamile kalır takip ederiz birbirimizi.:)sen kaç senedir evliisn?

bence hiç krem falan alma.ben sadece bebe yağı kullanmıştım.önce kendi tek ve iki parmağımla sonra eşimin tek ve çift parmagıyla egzersiz yaptık.apaat bile kullanmadım.bence tek parmagınızı bile sokabiliyorsanız her sey tamamdır.dun gece olduğunu bile anlamadım.kan geldiğini de sadece gördüm.hisstmedim bile kızlık zarımın kanadığını.

iki arkadaşımızda hangi pozisyonda başardılar

merhaba.. bahsettiğin reçeteyi burada uygulayan arkadaşlar oldu ama pek sonuç alamadılar..sonuç alan mutlaka vardır ama bu herkes için geçerli değil.. egzersiz ise yüzde yüz sonuç veren bir uygulama.. yardımcı olmak istiyorsunuz belki faydalanacak arkadaşlar da vardır.. kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama yani kullandığınız ifadeler felaket senaryosu gibi..( içinize kaçacak,bozdurucan bekaretini..) biz zaten bu senaryolar nedeniyle bu sorunu yaşadık.. aklımıza takılan tek bir cümle belkide bu sorunla uğraşmamıza sebep oldu..söz konusu olan psikolojik bir rahatsızlık sonuçta..burada arkadaşlar sağolsunlar tek bir kişiyi ezgersize başlatmak için ne diller döküyorlar.. bu sözler onların gerilemesine sebep olabilir..nacizane benim fikrim bu..

aynen hayatım katılıyorum sana bu felaket senaryoları yüzünden değil mi yıllarca çektiğimiz.

sağol canım seninde hayırlı olsun.evet ben cok istiyorum bebek sahibi olmayı.dün gece yendik ve hemen çalışmalara başladık:)benim 1,5 sene oldu evleneli.inşallah ikimizde aynı dönem hamile kalır takip ederiz birbirimizi.:)sen kaç senedir evliisn?

benimde resmen 2yıl olcak evleneli ama işte :) yeni sayılırrr:) evet bende istiyorum ama bir okadarda korkuyorum.... hattaa ekim ayı regl döneminden sonra yendim vajiyi ve o yenme olayından sonra başladık acaba hamilemiyimdir diyede düşünüyorummmm:) inanılmaz midem bulanıyor eşim dalga geçyorrr.... :) evet komik bencede...
yaa benim 1 hafta oldu ilk 3 gün cildime bişey oldu pakize sende nasıl durum yüzüm döktü 1 haftadır acaba normalmi yoksa haftaya doktora gitcem

iki arkadaşımızda hangi pozisyonda başardılar

arkadaşlar ben kısmen egzersiz yaptım.... yer yer yapmadım bıraktım erteledim yine....

sonra nasılki ayna karşısında aparatlar yada parmakla bakarak anüs yönünde sokuluyor ya işte o durumu bacakalrmı açıp yastıkalrı altıma koyup eşim öne doğru gelerek yarı yaslanmış halde deneme ile ve kontrolü bende olmak şartıyla yendimmmm....

cidden eşe güvenmek sevmek şart....
yoksa yaaaa ne gerek var aman diyor insan öyleki ailesel bişey bile olsa psikolojikmen amannnnn ne yapcam bunu diyecek ruha bürünmüş oluyor kadın ruhu...

mufim canım ne kremi alacaksın tam anlamadım ama eğer jel alacaksan su bazlı bir jel alabilirsin okey,durex gibi.bunun dışında medikallerden ultrason jeli alabiirsin.anestol anestezik bir krem...bir de emla lafı çok geçiyor ama emla hem çok pahallı hem de çok yakıyor.anestezik krem kullanmamanı tavsiye etmekle birlikte illaki kullanıcam diyorsan anestolü önerebilirim.yalnız kullanacağın zaman eşin prez.kullanırsa iyi olur aksi taktirde o da uyuşur.hadi bakalım canım gayretini takdir ediyorum inşallah kurtulacaksın az kaldı

merhaba.. bahsettiğin reçeteyi burada uygulayan arkadaşlar oldu ama pek sonuç alamadılar..sonuç alan mutlaka vardır ama bu herkes için geçerli değil.. egzersiz ise yüzde yüz sonuç veren bir uygulama.. yardımcı olmak istiyorsunuz belki faydalanacak arkadaşlar da vardır.. kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama yani kullandığınız ifadeler felaket senaryosu gibi..( içinize kaçacak,bozdurucan bekaretini..) biz zaten bu senaryolar nedeniyle bu sorunu yaşadık.. aklımıza takılan tek bir cümle belkide bu sorunla uğraşmamıza sebep oldu..söz konusu olan psikolojik bir rahatsızlık sonuçta..burada arkadaşlar sağolsunlar tek bir kişiyi ezgersize başlatmak için ne diller döküyorlar.. bu sözler onların gerilemesine sebep olabilir..nacizane benim fikrim bu..

sabah begeye ben de cevap yazdım reçeteyle olacak iş değil vs.... ama o hala bildiğini okumaya devam ediyor.sonra doktora kurcalatmak falan...insanları iyice korkutur bu tür şeyler.Arkadaşlar anestezik kremler reçeteler çözüm değil!!!çözüm sizsiniz.

merhaba arkadaşlar,yeni üye olan arkadaşlarımızın sayısı arttı.konular karışmış olabilir.yanlış anlaşılmalara yer vermemek için egzersiz sırasında kullandıklarımızı toparlamak istedim:
kayganlaştırıcı jel
-su bazlı! kayganlaştırıcı jeller(okey,durex vb.) süper marketlerde ve eczanelerde,hiç olmadı internetten elde edebilirsiniz
-ultrason jeli,su bazlı jel olup yine kayganlaştırıcı olarak kullanılabilir medikallerden ltsini 4-5 liraya alabilirsiniz.

Kremler ve özellikleri
-bepanten krem(mavi) eğer bebek düşünmüyorsanız egzersiz sırasında oluşacak tahrişi önlemek amacıyla kullanılabilir ama zaten kayganlaştırıcı jeller var.
-anestol pomad ve emla eczaneden alabileceğiniz anestezik etkili kremlerdir,her nekadar kullanılmasını doğru bulmasak da illaki kullanmak isteyenler için söylüyorum:emla etki süresi daha uzun olan ve ücret olarak biraz pahallı bir krem ayrıca çok yakıyor
:52:anestol ise emlaya göre daha az yakmasına rağmen etki etme süresi daha kısa ve fiyat olarak daha ucuz.

bebeyağı-kullanıldığında mantara sebebiyet verebileceğinden tavsiye edilmiyor.

dipnot:egzersiz sırasında enfeksiyonlara sebebiyet vermemek için prezervatif kullanmanız yararınıza olacaktır

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,yeni üye olan arkadaşlarımızın sayısı arttı.konular karışmış olabilir.yanlış anlaşılmalara yer vermemek için egzersiz sırasında kullandıklarımızı toparlamak istedim:
kayganlaştırıcı jel
-su bazlı! kayganlaştırıcı jeller(okey,durex vb.) süper marketlerde ve eczanelerde,hiç olmadı internetten elde edebilirsiniz
-ultrason jeli,su bazlı jel olup yine kayganlaştırıcı olarak kullanılabilir medikallerden ltsini 4-5 liraya alabilirsiniz.

Kremler ve özellikleri
-bepanten krem(mavi) eğer bebek düşünmüyorsanız egzersiz sırasında oluşacak tahrişi önlemek amacıyla kullanılabilir ama zaten kayganlaştırıcı jeller var.
-anestol pomad ve emla eczaneden alabileceğiniz anestezik etkili kremlerdir,her nekadar kullanılmasını doğru bulmasak da illaki kullanmak isteyenler için söylüyorum:emla etki süresi daha uzun olan ve ücret olarak biraz pahallı bir krem ayrıca çok yakıyor
:52:anestol ise emlaya göre daha az yakmasına rağmen etki etme süresi daha kısa ve fiyat olarak daha ucuz.

bebeyağı-kullanıldığında mantara sebebiyet verebileceğinden tavsiye edilmiyor.

dipnot:egzersiz sırasında enfeksiyonlara sebebiyet vermemek için prezervatif kullanmanız yararınıza olacaktır

ne guzel anlatmıssın canım hepsini bir çırpıda ellerine sağlık :16:

Back
X