• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyleyse Parmak egzersizinden başlıcaz. İlk başta İşaret parmağınla Başlaa. Aynanın karşısına geç bacaklarını baya ayırr. Sonra Vajinanı aç bolcaa Ikınnn Ikındığında deliği görüceksinn. Parmağınaa Bolcaa Jel Sür. Daha sonraa Deliğe doğru yavaş yavaş ittir. Başı girdimi devamı gelirr. Gerisi Uzay boşluğu gibi kayıp gider. Bu Şekilde yap. Daha sonraa orta parmağa geçicez. Daha sonrada 2 parmak ve en sonda 3 parmağa kadar ilerlicez.. ❤ ❤:16::16:

tamam denicemm KASIM ayına adımı yazdırıcam :) ne jeli kullanıyosun peki?

tamam o zaman canım ne yapıcaksın iştee. Eşindirr o seninn boşverr bunları. Belkideee sevmiyodur öyle doğum günü şeylerini. Aslında bende kendi doğum günümü kutlamayı sevmem. Başkalarınınkini kutlamayada bayılırımm ❤ ❤ ❤:16::16::16:

ya bende sevmiyorum kutlamayı oda diyo belki sen bu yasına kadar doğum günü kutlamıındır diye ama ben hiç kutlamadım sadee özel günlerde hatırlanmayı ve hatırlatmayı seviyorum ben her özel günde hediye alıyorum ona yada normal günlerde hediye almasın istemiyorum ama yinede insan güzel bişey istiyo o gün sadece kutlasın yeter ama belkide ben mi üstüne gittim yada canım gercekte onamı sıkkındı bilmiyorum yani doğum günün gayet huzursuz gecti neyse reglim gönlünü alırım onun

tamam denicemm KASIM ayına adımı yazdırıcam :) ne jeli kullanıyosun peki?

Canım Jel Çok Önemli. Kesinlikle Kullanmalısın hem tahrişi önler hem canını acıtmaz. Penis Denemesindede mutlaka jel kullan. Eczanelerden yada Büyük Marketlerden Bulabilirsin. Markası OKEY Yada Durex 'in Bir Çok Jelleri var. Birinden Birini Al. Ve Egzersizleree başlaa tatlım. İnş KASIM AYINA ADINI Yazdırırsınnn ❤ ❤:16::16:

canım jel çok önemli. Kesinlikle kullanmalısın hem tahrişi önler hem canını acıtmaz. Penis denemesindede mutlaka jel kullan. Eczanelerden yada büyük marketlerden bulabilirsin. Markası okey yada durex 'in bir çok jelleri var. Birinden birini al. Ve egzersizleree başlaa tatlım. Inş kasım ayına adını yazdırırsınnn ❤ ❤:16::16:

kasıma bende adımı yazdırcam inşallah inşallah suan bu sitede vajili olan herkes kasım gelini olur cıkar bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul eyle yarabbi

ya ben hiç egzersiz yapmadım sadece dün bi serçe parmağımı aldım öyle oda denemek için yani gerçekten oluyo mu diye baktım oluyomuş sonra eşimle denedim olmadı işte moralim bozuldu egzersiz hep uzak geliyo bakalım ne olcak ayrıca her pozisyonuda denedim sonu hüsrandı

kiz dövücem seni ha, daha serce parmak alir almaz ne deneme yapiyorsun? bende senin gibiydim, her parmaktan sonra deneme...ama ne oldu hüsranla sonuclandi. kendime sart koymustum 2 parmak sonra deneme. ama onun yetmedigini farkettim. 3 parmak koydum önüme hedef olarak bide es denemesi bence cok önemli! cunku o sekilde esinin de yön buldugunu görebilirsin ona güvenin artar. biz dün esimin sercesini denedik cok iyi geldi bana resmen yük kalkti sanki üstümden. sen egzersizlere ski ski saril!

kasıma bende adımı yazdırcam inşallah inşallah suan bu sitede vajili olan herkes kasım gelini olur cıkar bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul eyle yarabbi

inş canım sen hangi evredesin? hiç birleşme yaşayamadınmı?

yok eşim sorun çıkarmaz 9 yıllık beraberlikten sonra evlendik 5 aylık evliyiz çok şükür zara falan takanlardan değil ben daha çok takıyorum :) konuşacam zaten onun desteği olmadan yapamam ya gel sen 9 yıl sev sonra hayatının belkide en güzel anını yaşayama ne illet bir hastalık bu

elab bende dün gece başarıcam dedim ama olmadı.çok üzüldüm ama vazgeçmek yok üzerine gidicez.bizde eşimle 9uncu yılımıza girdik tanıştığımız.5buçuk ay oldu evleneli. bunca yıldır tanıdığım sevdiğim adamla bunu yaşayamamak benide çok sinir ediyor.köyden görücü usulüyle evlenenleri düşünüyorum nasıl oluyor ilk gecede.bizim daha rahat olmamız gerekmezmi.çok garip bi illet bu ya.inş kurtuluruz en yakın zamanda

canım ben iki parmaktan kalın aparatla calısıyodum ramazan grince ara verdim dahada deneyemedim reglim suan bitince baslıcam inşallah ilk gece cok az oldu dahda olmadı ayın 29 unda 3 sene olacak

ayyy kıyamam ya :( bari onu atlatsaydınız bak şimdi bende 6 aylık evlıyım ilk 15 gün yapamdım bende psikitri, psikolog, jinekolok kadın doğcular vs. vs. hespine 2 şer 3 er kere gittim hiç birinin önemi yokk sen benim dediğimi uygula bak oluyor bende öyle becerdim. Yatagın kenar kısmına uzan belinin altına yastık koy, derin derin nefes al nefes egzersiylerini uygula ve eğer yine korkuyosan gözlerini kapa (ben yüzümü yaztıkla kapadım) :D sonra kendini eşine bırak oda seni telkin etsin bacaklarını kasıyosan eşinin beline dola bu şekilde kendini geride çekemiyosun ve bi anda oluyor sonra.. bu ilk evre tabi parmak egzesizlerinede devam.. benim durumumda kasılma :( bacaklarımı kasıyorum ama penisi yarısına kadar alabiliyorum. benimde kesılm a olayını çözmem lazım o nedenle bende egzersizlere başlıcam umarım düzelir.

elab bende dün gece başarıcam dedim ama olmadı.çok üzüldüm ama vazgeçmek yok üzerine gidicez.bizde eşimle 9uncu yılımıza girdik tanıştığımız.5buçuk ay oldu evleneli. bunca yıldır tanıdığım sevdiğim adamla bunu yaşayamamak benide çok sinir ediyor.köyden görücü usulüyle evlenenleri düşünüyorum nasıl oluyor ilk gecede.bizim daha rahat olmamız gerekmezmi.çok garip bi illet bu ya.inş kurtuluruz en yakın zamanda

haklsın ama su ibareyi düzeltmen gerekir bence her görücü usulu evlenen köyden değil

ayyy kıyamam ya :( bari onu atlatsaydınız bak şimdi bende 6 aylık evlıyım ilk 15 gün yapamdım bende psikitri, psikolog, jinekolok kadın doğcular vs. vs. hespine 2 şer 3 er kere gittim hiç birinin önemi yokk sen benim dediğimi uygula bak oluyor bende öyle becerdim. Yatagın kenar kısmına uzan belinin altına yastık koy, derin derin nefes al nefes egzersiylerini uygula ve eğer yine korkuyosan gözlerini kapa (ben yüzümü yaztıkla kapadım) :D sonra kendini eşine bırak oda seni telkin etsin bacaklarını kasıyosan eşinin beline dola bu şekilde kendini geride çekemiyosun ve bi anda oluyor sonra.. bu ilk evre tabi parmak egzesizlerinede devam.. benim durumumda kasılma :( bacaklarımı kasıyorum ama penisi yarısına kadar alabiliyorum. benimde kesılm a olayını çözmem lazım o nedenle bende egzersizlere başlıcam umarım düzelir.

ataga değilde ben oturarak yarı belime yarı popya oturarrak belime yastık koyup yapıyorum egzersizleri o dediğini penis asamasına gectiğimde nerim artık sağol canım tavsiyelerin için inşallah kasım ayı herkese ugurlu gelir herkes sıkıntısıdan kurtulur

kiz dövücem seni ha, daha serce parmak alir almaz ne deneme yapiyorsun? bende senin gibiydim, her parmaktan sonra deneme...ama ne oldu hüsranla sonuclandi. kendime sart koymustum 2 parmak sonra deneme. ama onun yetmedigini farkettim. 3 parmak koydum önüme hedef olarak bide es denemesi bence cok önemli! cunku o sekilde esinin de yön buldugunu görebilirsin ona güvenin artar. biz dün esimin sercesini denedik cok iyi geldi bana resmen yük kalkti sanki üstümden. sen egzersizlere ski ski saril!

döv beni döv :)) ne yapim heyacanlandım güvenim geldi kendime hemen yapayım bitsin bu iş dedim ama olmadı 3 parmağı birden mi koyuyosunuz amann ne zor işler bunlarr

demek sende bendensin canım bende aynen öyle diyorum bunca yıllık sevdiğim adama bu yapılır mı diye sen egzersiz yapıyo musun yapıyosan ne aşamadasın ben daha başlamadım bile inş yeneriz

cadii34 bende bu pozisyonu denedim ama yine olmadı hep geriye kaçıyorum demek bacakları dolamak lazım bunuda öğrendik

demek sende bendensin canım bende aynen öyle diyorum bunca yıllık sevdiğim adama bu yapılır mı diye sen egzersiz yapıyo musun yapıyosan ne aşamadasın ben daha başlamadım bile inş yeneriz

ben egzersiz yapmaya çalışıyorum ama tek parmağımı yarısına kadar giriyor ancak ilerleyemiyorum.sen doktora gittinmi canım?

inşallah canım sizlerle bende yenerim deneyecem bunları bakalım ama ben ilersinde zarı bozarım diye korkuyom zara bi zarar geliyomu ansıl oluyo gerçi zaten bunlarda hep bu korku yüzünden gelmedimi başımıza

canım zarrı düşünecek olursan yapamazsın ki madem korkuyosun eşinin yanında yap egzersizi

ben egzersiz yapmaya çalışıyorum ama tek parmağımı yarısına kadar giriyor ancak ilerleyemiyorum.sen doktora gittinmi canım?

evet gittim baktı bişey yok yani olsaydı söylerdi normal dedi ama bir çubukla vajina boyunu ölçecekti ona izin vermedim korktum :) egzersizde bana çok uzak geldi yapamam diye ama dün serçe parmağımı denedimde sanki yarıya kadar girdi ama devamını yapabilir miyim bilmiyom

canım zarrı düşünecek olursan yapamazsın ki madem korkuyosun eşinin yanında yap egzersizi

ya eşimin aklına bişey gelir yada o tepki gösterir diye değil o pek önem vermez sonuçta 9 yıldır tanışıyoz ama 5 aylık evliyiz ben takılıyom zara o hiç takılmaz hatta biz bunun için evlenmedik birbirimizi sevdiğimiz için evlendik olmasada olur diyo ama olması lazım böyle anlayışlı bir eşim var bende bunu başarmalıyım

Back
X