- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.201
ben hala aprmak egzersizine geçemedim , kendime dokunmakla ilgili bir sorunum yok ama bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur yardım edin bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi sizle bide bi arkadaşımla paylaştım sağolsun oda bana destek oluyo hatta trankasbuskas almıştı bana ama işe yaramadı başkada kimseye söyleyemem sanırım
Kızlar egzersizleri eşinizin yanında yapın. Ve ilerleme kaydettiğinizde "oleyyy" "yuppiii" "kendime inanamıyorum bak bunu da aldım" " harika ya bunu alabileceğimi hiç sanmıyordum bunu da aldım" "böyle giderse penisi de alırım" "bunu yaptıysam onu da yaparım" mutlaka bugün denemeliyiz tarzında yanında konuşun egzersiz yaparken. Bu onların psikolojisini etkiler. Neyi başardığınızı yanınızda görünce size inancı artacaktır
Canım ben sırtımı koltuğa yaslıyordum, bacaklarımı iki yana açıyordum , altıma minder falan hiçbir şey koymuyordum direk bu pozisyonda alıyorum![]()
ben hala aprmak egzersizine geçemedim , kendime dokunmakla ilgili bir sorunum yok ama bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur yardım edin bana![]()
![]()
![]()
Boşver
Çok kişiye söylersen benim gibi pişman olursunSürekli "eee cadıkedi daha yapamadın mı? " "bugün sende bi güzellik var yoksa kadın mı oldun" tarzında sorulara ve şakalara maruz kalıyorsun
![]()
işte bende o pozisyonda denedim neyse sabah olsun bakalım jel bulabilirsem denicem hatta dediğin gibi yarın eşimin yanında yapcam ii fikir bu kocam eve gelsin artık
Madem kendine dokunmakla ilgili bir problemin yok o zaman neden ilk adımı atmıyorsun?
Ben liflenirken bile elimi vajinama götüremezdimKendime dokunamazdım
Ben bile buna cesaret etmişken senin bahanen ne
Eğer gerçekten bu illetten kurtulmak istiyorsan bu işin cesaret, azim ve inattan geçtiğini bilmelisin
O yüzden ertelemeHemen şimdi ilk denemeye başla
Göreceksin, denediğinde ve başardığında ertelediğin her dakika için kendine kızacaksın![]()
biliyorum ama bir haftadır erteliyorum nefes ve kegel egzersizlerini hep yapıyorum ama buna bir türlü başlayamadım. nedeninide anlayabilmiş değilim![]()
hele bide annemle paylaşsam acaba napardı kendisi azcık panik ataktırda damat kızımı boşayacak diye çok korkardı hergün arar sorardı yaptınmı diye
Çünkü sen de "erteleme hastalığı"nın bir ferdisin!
Sürekli kaçıyorsun. Ne kadar geç başlarsan, ne kadar ertelersen o kadar iyi sanıyorsun
Oysaki sadece psikolojine ve gelecekte yaşanacak güzel günlere zarar veriyorsun
Şimdi vaktin varsa egzersiz için ilk adımı at ve bize rapor ver. Belki bize rapor vermek seni gaza getirir
Tabii senin şu anda vaktin de olsa ertelemek için bize bir bahane bulursun gibi geliyoryapma
![]()
valla ben anneme söyledim ve pişman oldum yaptın mı niye yapmadın yapmıyosun anlamadı benibende yaptım anne dedim yalan söyledim. cadıkedi egzersiz de yapamıyorum kulak çubuğunda kaldım öylece
![]()
ah cadikedi şuan müsaitim ve deneyeceğim söz veriyorum hemende yazacağım size :)
ah cadikedi şuan müsaitim ve deneyeceğim söz veriyorum hemende yazacağım size :)
best arkadaşım bende dokunamıyorum artık bakamıyodum bile svd85 arkadasım beni öyle gaza getirdi ki kulak çubuğuna 2 kat pamuk sarıp streçladim ve denedim yaptım yapıncaya kadar evin içinde dondum durdum sekilden sekle girdim o açılan delik açılmadı bile :) ama yaptım ve onunla kaldım bi daa yapamadım denemedim daa doğrusu![]()
bir parmak bir boğum tamam arkadaşlar :)
Bak, hem de bu kadar çabuk
Tebrik ediyor ikinci ve üçüncü boğumları sabırsızlıkla bekliyorum
Bu arada hangi parmak?:44:
işaret parmağı cadikedi . jel olduğu için cuk diye gidiyor zaten![]()
![]()