• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O batma yanlış istikameti anlatıyor yoksa batmaz:45:

Aşağı doğru dene :34:

Bekliyoruzzzz:46::46::46:

yok yok bende bir sorun mu var bukadar hızlı olabilir mi 3 kulak çöpünü streçledim jelledim dörtte üçünü içeri sokabildim kızlar ben inanamıyorum şuan ne acı ne ağrı hiçbirşey yok :32:

yok yok bende bir sorun mu var bukadar hızlı olabilir mi 3 kulak çöpünü streçledim jelledim dörtte üçünü içeri sokabildim kızlar ben inanamıyorum şuan ne acı ne ağrı hiçbirşey yok :32:

Sende bir sorun yok:46::46: Ben de hızlı ilerliyordum ve yanlış sanıyordum ama gayet güzel :46::46::46: Aynen devammmmm devammmmm:46::46::46::46:

Son düzenleme:
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız, ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 10 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL :D...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen :64: Bakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı:20:

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var :D link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:
mufim canım ne kremi alacaksın tam anlamadım ama eğer jel alacaksan su bazlı bir jel alabilirsin okey,durex gibi.bunun dışında medikallerden ultrason jeli alabiirsin.anestol anestezik bir krem...bir de emla lafı çok geçiyor ama emla hem çok pahallı hem de çok yakıyor.anestezik krem kullanmamanı tavsiye etmekle birlikte illaki kullanıcam diyorsan anestolü önerebilirim.yalnız kullanacağın zaman eşin prez.kullanırsa iyi olur aksi taktirde o da uyuşur.hadi bakalım canım gayretini takdir ediyorum inşallah kurtulacaksın az kaldı

althea;"hadi bakalım canım gayretini takdir ediyorum inşallah kurtulacaksın az kaldı " sözun bıle benı çok mutlu etti çok sagolasın

eczanelerde satılıyomu peki gerçi almaya utanırımda ben ama yapacak bişey yok bayan olan bi yerden isterim artık bi ara okurken medikallerde satılan ultrasyon jelide kullanılıyomuş hangisi daha iyi sence valla sırf bu iş için işten izin alcam 1 hafta çözmem lazım

diyar bende kremı alma konusunda utangaclığım yuznden uzun bır arastırma yaptım sonuna bayan bır eczacı bulmustum dun burdan arkadasların fıkrını aldıgımda medıkallerde satılan ultrasyon jelının daha ıyı olduğnu söyledıler bene bugunbayan medıkalcı aradım veee buldum sankı bakkaldan ekmek alır gıbı normal bır sekılde gırıp ultrasyon jelı varmı dıye sordum oda va dedı calısan kısı bugun işe gırmış ve fıyatını bılmıyormus jelin bna bıraz beklermısını fıyatı öğreneyım dedi :) tamam dedım oturdum beklerken telefonla sordu ve 5 tl ye 1 lt jl alıp sakın bır sekılde cıktım çekınme sakın sende :)

arkadaslar herkeze merhabalar.bende vajiyi kendı kendıne yenemeyenlerdenım bu yuzden dr yardımıyla yendım dr dan geldıgım gun hemen oldu evet tabı sonra araya bayram ve esımın yıllık ızını gırınce bız esımın aılesının yanına gıttık ve oradakı sartlar bıze uymayınca deneme yapamadık gercı ıkı defa denedık bırınde basarısz olduk sonra basarılı olduk derken bıraktık denemeyı eve gelınce denerız dedık 15 gun fılan kaldık orada yazıkkı donerken de ben reglı oldum araya bı 8 gunde ole gırdı sonra tekrar randevu alıp kontrol seansına gıttık dr bıraz basa dondugumu soyledı ama bnmle tekrar ılgılendi ve tekrar umutlandım ve tekrar eve geldık ve denedık oldu hatta bu sefer dıerlerınden daha hıssedılır bı sekılde oldu aradan yarım saat gectı tekrar denedık bu sefer gitgelide yaptık oldu acı yok da baskı hıssi var bi de giriş bnı korkutuo hıc acı olmamasına ragmen sonra p..s cıktktan sonra kasıklarıma yakın bı yerde sol tarafımda ufak ufak agrı oldu bu hafıf agrı normal mı gece uyandıgımda da vardı ama sabah gectı bunu merak ettım bn.he bıde sımdı tekrar denıycez tabi eşim uyuuyo ama uyandırcam bn onu aslında korkmuorum da yapamassam die kusku gelıo ya içime of halbukı bu dördüncü oldu artık

Back
X