• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

normalde acı değil de çok az bir yanma ve basınç oluyor ama bende aylardır batmadan bahsedıyorum ya o yüzden sordum.bende vajınada yırtık ya da yara olabılırmıs.senı de korkutmak ıstemıyorum ama umarım yönden kaynaklı bıseydır.birkaç defa daha tekrarlarsa doktora git lütfen.benım doktor fobım var ben gıdemıyorum ama ımkanın varsa sen git lütfen.alttan muayne olmasan bıle derdını anlat en azından.

yanma hemen geçiyo acıda öyle de işte girdi gerisi gelmedi yapamadım..
dr gidicem nasip olursa çünkü et parçası gibi bişi görüyorum aklıma takıldı muayene olcam oda korka korka

yanma hemen geçiyo acıda öyle de işte girdi gerisi gelmedi yapamadım..
dr gidicem nasip olursa çünkü et parçası gibi bişi görüyorum aklıma takıldı muayene olcam oda korka korka

et parçası tanımını genelde hepimiz yapmışızdır,normal gibi görünüyor içini ferah tut.yanma hemen geçiyor zaten başı olduktan sonra yanma falan da yok sadece basınç oluyor popoya doğru.korkma lütfen.eğer acı olsaydı yenenler oldu mu oldu mu dıye defalarca sormazdı.acıya odaklandığımız için canımız yanacak sanıyoruz fakat öyle bişey yok.çok büyük adımlar attın artık bu kabus bitti bitecek.bu saatten sonra artık gelin haberlerini bekliyoruz:16:

et parçası tanımını genelde hepimiz yapmışızdır,normal gibi görünüyor içini ferah tut.yanma hemen geçiyor zaten başı olduktan sonra yanma falan da yok sadece basınç oluyor popoya doğru.korkma lütfen.eğer acı olsaydı yenenler oldu mu oldu mu dıye defalarca sormazdı.acıya odaklandığımız için canımız yanacak sanıyoruz fakat öyle bişey yok.çok büyük adımlar attın artık bu kabus bitti bitecek.bu saatten sonra artık gelin haberlerini bekliyoruz:16:

bitsin artık bunaldım iyice bitmeli cesaretimi topladım aldım dediğim gibi ilk defa girdiğini hissettim ama olmadı ya yapamadım inşallah olur bende kurtulur arkadaşlarıma yardımcı olurum.. aklıma takılıyo et parçası da sanki var ıkınınca çıkacak gibi oluyo başka sorun mu var ondan olmuyo bilmiyorum.. akşam eşim baktı et parçası gibi bişi var dedi ağlamamak için zor durdumm

bitsin artık bunaldım iyice bitmeli cesaretimi topladım aldım dediğim gibi ilk defa girdiğini hissettim ama olmadı ya yapamadım inşallah olur bende kurtulur arkadaşlarıma yardımcı olurum.. aklıma takılıyo et parçası da sanki var ıkınınca çıkacak gibi oluyo başka sorun mu var ondan olmuyo bilmiyorum.. akşam eşim baktı et parçası gibi bişi var dedi ağlamamak için zor durdumm

Canım aklındaki bu şüpheden kurtulmadan başarılı olamazsın. Çünkü acı cektiğin an bende et parçası mı var diye düşüneceksin:50: O yüzden önce bir doktora git ve aklındaki bu sorundan kurtul:34:

merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü :(((

Merhabaa Canımm. Lütfen Bu Şekildee Umutsuzca Konuşma. Hemen egzersizlere başlarsın eğer azim ve inat edersen kısa bir sürede yenebilirsin. İnan Bana egzersizdee Korkulacak hiç birşey Yok!! Canın yanmıcak. ACI Diye bişey zaten Yok. O sana beyninin yaptığı bir oyun.. Kulak Çöpüyle İlk başta bir dene bakalım. Deliğine doğru ittir. Deliğinin nerde olduğunu biliyo musun ?? Gördünmü hiç ?? :16::16:

herzaman dediğim gibi iyi düşün iyi olsun.o et parçası vaji girişinde mi?içinin rahat etmesi açısından doktor çok doğru bir karar.Girdiğini hisettiğine göre geriye hiçbişey kalmamış bundan sonrası senın ıcın daha kolay,sen zoru basardın zaten...

Canım aklındaki bu şüpheden kurtulmadan başarılı olamazsın. Çünkü acı cektiğin an bende et parçası mı var diye düşüneceksin:50: O yüzden önce bir doktora git ve aklındaki bu sorundan kurtul:34:

bana doktor şart oldu artık vaji bitti sürekli acaba et mi var ki diye düşünmeye başladım ve aynaya da bakmıyorum artık et falan görürüm diye. inşallah et falan yoktur varsa ne yapcam şimdi de o takıldı :(

herzaman dediğim gibi iyi düşün iyi olsun.o et parçası vaji girişinde mi?içinin rahat etmesi açısından doktor çok doğru bir karar.Girdiğini hisettiğine göre geriye hiçbişey kalmamış bundan sonrası senın ıcın daha kolay,sen zoru basardın zaten...

vajınanın içinde üstte ıkınınca çıkacak gibi oluyo 1 2 hafta önce gördüm daa çnce görmemiştim. girdi hissettim ama gerisi gelmedi işte :1:

bana doktor şart oldu artık vaji bitti sürekli acaba et mi var ki diye düşünmeye başladım ve aynaya da bakmıyorum artık et falan görürüm diye. inşallah et falan yoktur varsa ne yapcam şimdi de o takıldı :(

Varsa bile bir şey olmaz tatlım, doktorlar bir yolunu bulur onun. Sen deneme yapmadan önce bir doktora görün için rahat olsun:34:

vajınanın içinde üstte ıkınınca çıkacak gibi oluyo 1 2 hafta önce gördüm daa çnce görmemiştim. girdi hissettim ama gerisi gelmedi işte :1:

ilk egzersize başalayacağım zamanlar aynı soruyu ben de soruyordum İncelemediğim vaji resmi kalmadı ve sonradan anladım ki normalmiş:D

merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü :(((

azra_nur bende senin gibiydim egzersizlere başlayamamıştım bir türlü cesaretim yoktu, dün akşam bu sorunumu dile getirdim ve cadikedi sayesinde birden cesaret geldi denedim parmakla yapabildiğimi gördüğümde inanamadım bir daha denedim , azmettiğinde gerçekten oluyor ve buna sen bile şaşırıyorsun. herkesin dediği gibi sakın erteleme hemen egzersizlere başla ne kadar kolay olacağını göreceksin :34:

Ben geldiiiiiiiiiiiim misafir abimin dugunu anca evime ve kendimr geldim kizlar hala gelin olmadim amaaaa:(( ya ama cok yogundum inanin 15 gundur evde yokum zaten ondan onceki 15 de misafir falan kendimi unutmustum artik egzersizlerimde hic sorum yok 12 cmlik maketimle aramiz iyi ama es denemesi yapmadik hala neyse iste boyle artik bu ise bi son vermeye geldi sira bana geldi offf nasilda uzadi yaa neyse kizlar eski kizlar yok pek ne kadar cokyeni kiz gelmis hosgelmisler de ne.kadar uzucu bu kadar cok kisi bu sorunla ugrasio rabbim yardim et herkese althea cileklim facar kizlar aldim msj larinizi cok saolun;) yaa bse duydum zeale gitmis bakin buna uzuldum gercekten bence buyuk kayip neyse herkese merhaba ben geldim ;) kimler yendi acaba yaa;)

merhaba .. hoşgeldin.. doktora gittin mi? fiziksel bir sorunun yok değil mi? yapabilirsin. senin bizden hiç bir eksik tarafın yok. biraz cesaret et.. her şeyin düzeldiğini göreceksin. ben şimdi sana kulağına kulak çöpünü değdir.. sonra ileriye it desem yapamaz mısın?? işte kulağımız nasıl bizim organımızsa vajimizde bizim bir organımız.. önce bunu anlamalısın.. bir an önce egzersizlere başla.. ara vermeden.. göreceksin yeneceksin.. zaten egzersizlerin nasıl yapılacağını biliyorsundur.. hadi kalk .. yapmaya başla hemen hem kendini hem eşini bu eziyetten kurtar.. tekrarlıyorum başaracaksın... burayada başardığını yazacaksın..

turguazz cok sevindim yenmene ama nerlerdesin sen görüşemiyoruz uzun zamandır kurtuldun artık sonunda

saol cnm bnm darısı tum bu dertle ugrasan arkadaslarımızın basına inşallah herks kurtulur.aslında bu ara cok gelemedım ama arada bı gelıp gıdıorum onda da senınle denk gelmıoruz sanırım ama takip edıorum okuyoorum senı masalla baya yol katetmıssın 8 cm di dmi en son senın inşallah en yakın zamanda sende kurtulursun cnm bnm

slm yenmene sevındım hangi doktora gıttın psikologmu?

yok ttlım pskolog degıl jınekologa gıttım sanırım dogru adrese gıttımkı sorun cozuldu yani ii para aldı ama sonuna kadar helal olsun demek ıstedıgım su her jınekolog bu konuda adam akıllı yardımcı olmuo olamıo kımıde oluo ama ii para alıo ama bu stresten kurtulunca ınsan acımıo da gıdene bı bucuk sene zor gectı boyle

BACIM bizimde 7-8 olyor denememiz çok şükür yendik yenmesinede benimde sol iç kısmım acıyor acaba nedir ya bu durum... sende sol tarafım ağrıyor diyince sorayım dedim...

oncelıkle tebrıkler yenmene cok sevındım.bnm sol taraf derken kasıklar varya oraya hafıf bı agrı gelıo ama yle cok kotu deıl bn merak ettım ama bılmıorum neden ha bak belkı o gun ole olmus olabılr ben bugun ıkı kere daha denedım bırıncıde olmadı agrı fılan hatta ıkıncıde de olmadı agrı yanı bnm toplam altıncı kez yapmıs oldum ve bugunku son denememde kan geldı az bıse farketmedım bıle kanı sonradan gordum kandan bıle korkmaya gerek yokmus bnde ıyy kan gelırse nasıl gelır acaba acırmı die dusundugum cok oldu ama anlamadım bıle ki bu seferkınde agrı fılanda olmadı cok uzattım lafı:)gelelım sana cok tecrubelı deılım net bılene sorsan ii olur ama suradan yola cıkarsak senın ıcerıde sol kısım da acı varsa ya kendını kasıyorsundur o da sonrasında azda olsa acı verıodur ya enfeksıyonun vardır ayaklarına dıkkat et ayaklar usuyuncede oluo cunku enfeksıyon enfeksıyon oluncada ıcerde yanma yapıo basıma geldı oradan bılıorum bunun ıcındee kendıne bı sure dıkkat et kasılmamaya vede ayakları usutmemeye baktın gecmıo bı jınekolaga gorun bazen ufak bı yarada olabılıo ıcerde ama o da sorun deıl ılacla melhemle gecıomus sen yınde tecrubelı bacılara sor tabı ben kendı fıkırlerımı yazdım

Ben geldiiiiiiiiiiiim misafir abimin dugunu anca evime ve kendimr geldim kizlar hala gelin olmadim amaaaa:(( ya ama cok yogundum inanin 15 gundur evde yokum zaten ondan onceki 15 de misafir falan kendimi unutmustum artik egzersizlerimde hic sorum yok 12 cmlik maketimle aramiz iyi ama es denemesi yapmadik hala neyse iste boyle artik bu ise bi son vermeye geldi sira bana geldi offf nasilda uzadi yaa neyse kizlar eski kizlar yok pek ne kadar cokyeni kiz gelmis hosgelmisler de ne.kadar uzucu bu kadar cok kisi bu sorunla ugrasio rabbim yardim et herkese althea cileklim facar kizlar aldim msj larinizi cok saolun;) yaa bse duydum zeale gitmis bakin buna uzuldum gercekten bence buyuk kayip neyse herkese merhaba ben geldim ;) kimler yendi acaba yaa;)

Canimmm nerelerdesn ozledik merak ettikk surekli sorduk birbirimize umutt nerde napti yendi mi die.canm uzatma artk bitirr su isi :))

Back
X