• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

azra kendını uzmemeye calıs ne dıyebılırımkı cok zor seyler yasamıssın vajınusmusun yanı sıra.burada kımse kımseyı tanımıor ne yaşadıgını bılemes demıssın ya cnm evet haklısın kımse kımseyı tanımıor ne yasadıgını bılemesede anlar burada bulunan arkadaslar seni.hatta bazıları varkı bı bakmıssın kardesınden yakın olmus sana senin ıcın gulmus uzulmus ve en yakın arkadaslarından yakın olmus. dertten başın donunce ona kosarsın yanı ona yazarsın cunku anlar benzerlerını yasamıstır sorunun kökü aynı vajınusmus.cok uzatmk istemem ama böle dusunme lütfen ben yazdıklarını okudum ve senın ıcın gercekten uzuldum.bende bır bucuk yıllık evlıyım belki bu forum olmasaydı bnmde evlılıgım bıtmıstı kac kere bosanma arefelerıne denk geldım ben ama burası tuttu bnı okudum baktım herkezın esı aynı kavgalar aynı he bide yapanlar burada hep yazıolardı vaji bitti sorunlar da düzeldi die bende derdımkı ya ii anlasmak cinsellikle mi olurki bi erkek karısına böle davranırmı ama burada paylastıkca okudukca ve yenen ınsanlar aynılarını yasadıgını soyleyınce bıraktım kendımı hp yenıp yenmeme konusunda tereddutlerım vardı senın gıbı dıodum kı -ya eşim beni hakedıomuki bu adam için mi ugrascam hem ayrılırım ayrılırsam bakırelık bana kalsın- hesapları yapıodum aklımca sonra bu hessapları bıraktım ve bende yenıp bıde ole bakıcam evlılıgıme herkes duzelıo ilişkiden sonra die dusundum ve gercekten öleoldu sukurler olsunki şimdi iiz cok şükür.hatta öncesınde abartmıstık evde kıyamet kopuodu apartman yıkılıodu kavga dövüs o bana vuruodu ben ona.ama herseye ragmen son zaman yenmek ıstedım bunların bıtmesı artık durması ıcın.inşallah sende en yakın zamanda kurtulursun 3 yıl gecmıs geride kalmıs yenıden basla 5 yıl hatta 10 yıl bunu cekenler yenıp kurtuluo sende yaparsın.

dr. mevzusuna gelınce onunla da ılgılı bı kac bısı solemek istiorum sana ve dıer arkadaslarımıza.bak çözüm yolu egzersız bu sart ister kendın ister dr la kişiden kişiye değişio bu.bende egzersizi kendım yapmayı denedım yaptıgımı zannettım ypamadım ve dr arayısına gırdım burayı bulmadan once pskologa gıdıodum sanırım bı on seans gıttım vajınusmus duzulmedı daha beter pskolojım bozuldu dr ufkumu actı esımden sogudum be o ara :D:D:D burayı bulunca pskolgu bıraktım buradakı arkadaslar saolsun rahatlatıo ınsanı.uzun bi sure kendım denedım egzersızı ama yetersız kaldım kendıme.sonra ınternetten dr arastırdım bı dr a karar verdım olmadı vazgectım baska dr a karar verdım olmadı vazgectım derken buradan yesım yercoku duydum ve dıerlerıne gore ucret uygun geldı ve yesım hanıma gıttım Allah razı olsun onun yontemıyle bu iş bitti acısız bi sekılde.keske daha once bulup gıtseydım.biz nasıl bunalıma gırıosak erkeklerde ole gırıolar bu vajı yuzunden ben bunu gec anladım ben hep esım takmıo umrunda deıl sanıodum.ilişki olduktan sonra ertesı gun ısten geldıgınde yuzundekı ıfade bıle farklıydı sordum -cok mutluyum hem kurtulduk hemde kendımı kanıtlamıs hıssettım erkek oldugumu hıssettım dedi-sasırdımmalesef bızım gıbı onlarda ezılıolar vajınusmusn altında.sende oncelıkle kafanı rahatlat bi kafanı bosalt sonra ben bunu yenıcem de ve kendını dene belkı egzersızı kendın yapabılırsın bıraz zaman ver kendıne ıkı yada uc hafta ya ıkı ay o sana kalmıs hergun en az yarım saat ayır elını degdıremıosan orayı ıncele bı kac gun bunu yap sonra yavas yavas dokunmya basla dokunmalardan sonrra tekrar gel buraya yaz kulak cubugu yada parmakla yavas yavas gırıse dokunmaya ve ıcerı gırmeye baslarsın he olmadı son care dra gıdersın.kımsenın para vermesını ıstemem gonul ısterkı herkesin parası cebıne kalsın evde cozsun ama belli bi sure deneyıp egzersız yapamıosak eger ımkanı olan arkadaslar vakıt kaybetmeden daha fazla yıpranmadan dr yardımı alsın ama pskologdan deıl guvenılen bı jınekologdan

sinirlerim artık o kadar bozuldu ki bu yazdıklarını bile okurken ağlamaya başladım. eşimin hiç umrunda değil sanki ilişki olup olmaması ben bu forumu okurken herkesin mutlu olduğunu eşlerinin son derece destek olduğunu düşünüp daha da çok üzülüyordum. haziran anneleri forumunu okudukça bunalıma giriyordum benimde bebeğim olacaktı ama yapayalnızdım hiç bir hazırlık yapmamıştım. doğana kadar da yapamadım zaten eşimle hep tartışarak ayrılarak her gece ağlayarak geçti hamileliğim.kızım 8 aylık doğdu bi gece tartışmamız üzerine sancılarım başladı,doğuma gittiğimde şaşkın ördek gibiydim.ne hamileliğimi ne doğumumu anladım.nasıl geri gelecek o günler tekrar. zaten o kadar zor bir durumdu ki benim için düşünsene daha kendi organımı tanımıyorum hiçbir cinsellik yaşamamışım ve hamile kaldım fiziğim bozuldu bir de üstüne üstlük daha hiç birşey yaşamadan. zihnimdeki bütün kötü anıları silip yeniden başlamak zorundayım. kızım için bu yuvayı kurtarmak zorundayım. eşimde yaşattıkları için pişmanken düzelsin istiyorum herşey ama hala sanki bu durum umrunda değil. ben de senin gibi bakireliğim bana kalsın diyordum ve iyice uzaklaştım ondan düzelir mi bundan sonra herşey sıfırdan başlayabilir miyiz ki :( ne olursa olsun başladım egzersizlere başarmak zorundayım söylediklerini uygulayacağım canım çok teşekkür ederim. inşallah ilerleme olur ve buraya yazarım.

Bişey sormak istiyorum bende haftasonu yaklaşık 6 cm lik aparat yaptım denedim içime alabildim ama hiç gelgit yapamadım sanki içimde sıkıştı kaldı kendimi kasmamaya dikkat ettim ama sadece vajiye yerleştirebildim. yerleştiri çıkarırken çok acı hissettim. sen nasıl yapıyorsun? 8 cm çok iyi bir genişlik. ekstar bişey mi yapıyorsun gelgit yapabiliyor musun? herkesin vaji genişliği faklı mı oluyor acaba? off çok mutsuzum daha fazlasını alamayacakmışım gibi geliyor :(

yok yok hıc umutsuzluga kapılma 6 cm ıcerı almıssın daha ne. bak acı hıssetmen normal neden cunku farkında olmadan kendını kasıosundur tmm gıt gel yapma ıcerı ıttıkten sonra acı hissi kaybolana kadar bekle.aslında acı yok o hıssı korktugumuz ıcın bıze beynımız yasatıo sanırım.bak bol jel kullan tmm sonra 6 cm ıttın ya ıcerı ole bekle gerekırse on dakıka kı o kadar surmez bıle o hıssın gecmesı ıcın.sonra hıs gectı dımı hafıf hafıf baskı yap cıkartırken de hıc bı acı yok nefes al ver zatennefes verırken kendı bıle rahat cıkıo sen 6 cm yaptıysan devamıda gelır emın ol sende sona yaklastın say kendını

sinirlerim artık o kadar bozuldu ki bu yazdıklarını bile okurken ağlamaya başladım. eşimin hiç umrunda değil sanki ilişki olup olmaması ben bu forumu okurken herkesin mutlu olduğunu eşlerinin son derece destek olduğunu düşünüp daha da çok üzülüyordum. haziran anneleri forumunu okudukça bunalıma giriyordum benimde bebeğim olacaktı ama yapayalnızdım hiç bir hazırlık yapmamıştım. doğana kadar da yapamadım zaten eşimle hep tartışarak ayrılarak her gece ağlayarak geçti hamileliğim.kızım 8 aylık doğdu bi gece tartışmamız üzerine sancılarım başladı,doğuma gittiğimde şaşkın ördek gibiydim.ne hamileliğimi ne doğumumu anladım.nasıl geri gelecek o günler tekrar. zaten o kadar zor bir durumdu ki benim için düşünsene daha kendi organımı tanımıyorum hiçbir cinsellik yaşamamışım ve hamile kaldım fiziğim bozuldu bir de üstüne üstlük daha hiç birşey yaşamadan. zihnimdeki bütün kötü anıları silip yeniden başlamak zorundayım. kızım için bu yuvayı kurtarmak zorundayım. eşimde yaşattıkları için pişmanken düzelsin istiyorum herşey ama hala sanki bu durum umrunda değil. ben de senin gibi bakireliğim bana kalsın diyordum ve iyice uzaklaştım ondan düzelir mi bundan sonra herşey sıfırdan başlayabilir miyiz ki :( ne olursa olsun başladım egzersizlere başarmak zorundayım söylediklerini uygulayacağım canım çok teşekkür ederim. inşallah ilerleme olur ve buraya yazarım.
canım benim seni cok ii anlıorum senın o cektıgın sıkıntıları okurken benımde gozlerım doldu.bende burada cok kısının hıkayesıne agladım yada okudum burdan kımının esı cok anlayıslı ınsan ıster ıstemez dusunuo bnm esım bole deıl anlayıssız umursamaz gıbı.bak cok acık konuscam ben sabah erken kalkar ısımı gucumu bıtırır ole otururum eşim geldıgınde evde olurum dısarda yada bırılerınde olmamaya dıkkat ederım bunları kendımı ovmek ıcın deıl durumu anlatmak ıcın soyluorum etrafında donuorum herseyı ayagına getırıorum ama hıc bıse faydasız hıc bırı gozune gelmıo bunu anladım oncelık bu iş bana bunu dr solemıstı esıne kızma dedı sen kendını suclu hıssedıosun ya o da ole senden beter hısseder dedı cunku o da kendı yapamadıgını zanneder ve ezıklık hısseder kendını bu ısı yapamamaktansa surungen olmayı tercıh eder demıstı dusunsene erkeklerde kendı derdıne dusuo.tabıkı sıfırlarsın karar vermıssın ılk adımı attın ya tmm artık bız buradayız he dakıkada cevap vermesekde ılla cevap verıcek bırılerını bulursun kendını yalnız fılan hıssetme sakın bak eşinde pişman ya sana daha bı cok destek olacaktır ve egzersızle ugrastıgını gorunce o da mutlu olcaktır hıc vakıt kaybetme ttlım sakında uzulme cok yakında bıtıcek cozumsuz deıl ya kendın ugrascksın olmadı dr biz yınede hamd edelım problemımız cozumsuz bı hastalık gıbı deıl pskolojık

eşinın umrundasındır ama o da bastırıodur dedım ya benm esım pc basından kalkmaz benden once uyurdu cou zaman uyanık oldugu zamanda kavgayla gecerdi ona sorarsan destek oluo ama gelde bana sor oona bakıodum bı de kendıme bakıodum onun hayatı aynı ama bn deısmıstım arkadaslarımdan koptum hayattan eve kımse gelsın gıtsın ıstemeyıp bı yerede gıtmek ıstemıodum calısıodum bu yuzden ısı bıraktım herhalde calısıorum esıme cok vakıt ayıramaıorum anlasamıoruz bu ıs de ondan olmuodur dıe dusunerek işden de oldum o her yere gıttı ama ne gezmeden gerı kaldı ne bıseyden o zamanlar cok kızıyordum ben bole bı sorun var ama umrunda deıl dıodum yani hangı bırını anlatabılırım burada kı bı cogu arkadasımız bunları yasamıstır belkı sen bunları unut kapa gozunu ben unuttum bıle esımle yasadıgım o krızlerı cunku bılıorumkı hepsı vajıdenmıs.ben brada kızlara egzersız yapıcam derdım yardımcı olmaya calısırlardı ben baslardım hemen anlatmaya esım bana şöyle yaptı beni deli etti ara veriorum onlar benım bu sozlerımı duymazlardı bıle egzersız yap bosver derlerdı sımdı anlıorum bende yakınmaya gerek yok bunu yenıp ole bakmak lazım evlılıklere nasıl bız yenınce oh be artık bennde kadın oldum dıosak onlarda oh cekıolar:D

eşinın umrundasındır ama o da bastırıodur dedım ya benm esım pc basından kalkmaz benden once uyurdu cou zaman uyanık oldugu zamanda kavgayla gecerdi ona sorarsan destek oluo ama gelde bana sor oona bakıodum bı de kendıme bakıodum onun hayatı aynı ama bn deısmıstım arkadaslarımdan koptum hayattan eve kımse gelsın gıtsın ıstemeyıp bı yerede gıtmek ıstemıodum calısıodum bu yuzden ısı bıraktım herhalde calısıorum esıme cok vakıt ayıramaıorum anlasamıoruz bu ıs de ondan olmuodur dıe dusunerek işden de oldum o her yere gıttı ama ne gezmeden gerı kaldı ne bıseyden o zamanlar cok kızıyordum ben bole bı sorun var ama umrunda deıl dıodum yani hangı bırını anlatabılırım burada kı bı cogu arkadasımız bunları yasamıstır belkı sen bunları unut kapa gozunu ben unuttum bıle esımle yasadıgım o krızlerı cunku bılıorumkı hepsı vajıdenmıs.ben brada kızlara egzersız yapıcam derdım yardımcı olmaya calısırlardı ben baslardım hemen anlatmaya esım bana şöyle yaptı beni deli etti ara veriorum onlar benım bu sozlerımı duymazlardı bıle egzersız yap bosver derlerdı sımdı anlıorum bende yakınmaya gerek yok bunu yenıp ole bakmak lazım evlılıklere nasıl bız yenınce oh be artık bennde kadın oldum dıosak onlarda oh cekıolar:D

yok yok hıc umutsuzluga kapılma 6 cm ıcerı almıssın daha ne. bak acı hıssetmen normal neden cunku farkında olmadan kendını kasıosundur tmm gıt gel yapma ıcerı ıttıkten sonra acı hissi kaybolana kadar bekle.aslında acı yok o hıssı korktugumuz ıcın bıze beynımız yasatıo sanırım.bak bol jel kullan tmm sonra 6 cm ıttın ya ıcerı ole bekle gerekırse on dakıka kı o kadar surmez bıle o hıssın gecmesı ıcın.sonra hıs gectı dımı hafıf hafıf baskı yap cıkartırken de hıc bı acı yok nefes al ver zatennefes verırken kendı bıle rahat cıkıo sen 6 cm yaptıysan devamıda gelır emın ol sende sona yaklastın say kendını

6 cm lik aparat sıkışıp kaldı sanki. bu akşam tekrar denicem ama kalınlığı azaltıp mı denesem yoksa aynı kalınlıkta devam mı edeyim? anlamadığım neden gelgit yaparken acı veriyor. ilişkiye girerkende böyle acı verecekse zevki nerde bunu bende bi anormallik mi var :(
sen vajiyi yenmiş miydin?

6 cm lik aparat sıkışıp kaldı sanki. bu akşam tekrar denicem ama kalınlığı azaltıp mı denesem yoksa aynı kalınlıkta devam mı edeyim? anlamadığım neden gelgit yaparken acı veriyor. ilişkiye girerkende böyle acı verecekse zevki nerde bunu bende bi anormallik mi var :(
sen vajiyi yenmiş miydin?[/QUOTE

evet bende cok tecrube sahıbı sayılmam yenı yenenlerden sayılırım.zevki mi nerede:D:D sende benm gıbı sabırsızsın he:D kızım bı dur bı yen sonra zevkı nerde bunun dıe dusunursun ole hemn zevk kısmına gecılmıomus zaten ben henuz 6 defa yapabıldım sadece bi tanesınde bıraz zevk alabıldım o da aman aman bi zevk deıl yani.tabi bu zamanla olcak bişi.o bılınıcımızın altındakı korkular tamamen sılıncek kaygılar gıdıcek ole zevk kısmı.bak 6 sında da hıc acımadı hemde hıç ama sımdı denıycek olsam yıne kaygım var yok deıl ki her denemem de vardı bunu bırden atmak bnm elımde deıl ama o kaygıya ragmen acımıo demekki bosa kaygım yavas yavas kayboluo da işte o korkularımızı kaygılarımızı atalım o zaman zevk olur he olmazsa onun da bi yolu vardır illa once yenmek olsun hedef.mesela beynımız oylekı hafıf agrım oluo acımadı der biri benim beynım ordan sadece agrı oluo bunu alır ama acımadı kısmını gormesdi bunlar hep beynın oyunları at gitsin desemde benm dememle deıl yasayınca farkedıo ınsan egzersızle farkedıceksın sende

kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. aparatı prezervatife geçirip üzerine jel sürüyorum.

tmm süper.oyleyse devam et 6 cm den kucukle basla aksam tekrar 6 ya kadar gel gıdebılırsen artırırsın cmleri kendini rahat bırak vucudunu sıkma totyu da gevsek bırakıosun zaten 6 cm aldıysan yonude bulmussundur aynı sekılde yerlestır acı yok ama oyle bı hıs gelırse bekle nefes al ver nefes al ver rahatlayana kadar sonra bıraz daha it hemen gıt gele baslama bıraz beklet kendını rahat hıssedınce gıt gel yap cnm

kızlar uzun aradan sonra tekrar egzersize baslıcam sizce kaldıgım yerdenmi yoksa en bastan mı başlayım zaten kaldıgım yerden zor olur ama en iyisi bastan başlamak

Son düzenleme:
Turquaz, tebrik ederim yenmişsin :46::46::46:, Umuutla sen dışarda da görüşüyordunuz, ne oldu, ne yapıyor? Özelden de yazabilirsin, çok merak ediyorum onu...

teşk ettim cnm bnm.cok sukur bıttı sonunda bende rahat bı nefes aldım.umuut ii yakında onunda guzel haberlerını alırız.ommm:27: hissedıorum cok yakınsen nasılsın ıyımısın gorusmeyelı:48:

kızlar uzun aradan sonra tekrar egzersize baslıcam sizce kaldıgım yerdenmi yoksa en bastan mı başlayım zaten kaldıgım yerden zor olur ama en iyisi bastan başlamak

:D:D:D en bastan basla ama oldugun yere kadar gel basladıgında hem en bastan yaparsan orası esnemeye devam eder hem kafanda rahat olur cunku ınsan her adımda rahatlıo adımlarını basa al ve adım atmaya devam et sona yaklastın bence

tebrikler canım.umutu bende merak ediyorum hiç gelmiyor yada bana deng gelmiyor artık.
oda benim gibi kendi egzersiz yapamamıştı dr gitmişti.sonra yapıyordu egzersizini benim gibi.bende daha egzersizden başka ileri gidemedim.

:D:D:D en bastan basla ama oldugun yere kadar gel basladıgında hem en bastan yaparsan orası esnemeye devam eder hem kafanda rahat olur cunku ınsan her adımda rahatlıo adımlarını basa al ve adım atmaya devam et sona yaklastın bence

bende öle düşünüyorum inşallah bugün akşam baya ilerlerim eşim sabh diyo işte bebek istiyorum regl de bitti bu akşam dişini sık diyo inşallah kasım ayı bana sans getirir normalde sanslıyım evlilik yıldönümüm ve doğum günüm bu ayda

tebrikler canım.umutu bende merak ediyorum hiç gelmiyor yada bana deng gelmiyor artık.
oda benim gibi kendi egzersiz yapamamıştı dr gitmişti.sonra yapıyordu egzersizini benim gibi.bende daha egzersizden başka ileri gidemedim.
saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sn

saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sn

bende öle düşünüyorum inşallah bugün akşam baya ilerlerim eşim sabh diyo işte bebek istiyorum regl de bitti bu akşam dişini sık diyo inşallah kasım ayı bana sans getirir normalde sanslıyım evlilik yıldönümüm ve doğum günüm bu ayda

vaoov ne guzel bu ay yenersen super olur ama belkı bugun yenersın hem reglıden sonra orası daha bi esnek oluomus daha rahat olabılırsın.bugun olmasa yarın.yarın olmassa obur gun:D:D uc vakte kadar tamamsın:D:D:d

son aşama canım .artık yapmam lazım ama beceremiyorum..aparatlarda sorun yok çok şükür.ama noluyosa o anda yine yapamıyorum.

Back
X