- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.381
azra kendını uzmemeye calıs ne dıyebılırımkı cok zor seyler yasamıssın vajınusmusun yanı sıra.burada kımse kımseyı tanımıor ne yaşadıgını bılemes demıssın ya cnm evet haklısın kımse kımseyı tanımıor ne yasadıgını bılemesede anlar burada bulunan arkadaslar seni.hatta bazıları varkı bı bakmıssın kardesınden yakın olmus sana senin ıcın gulmus uzulmus ve en yakın arkadaslarından yakın olmus. dertten başın donunce ona kosarsın yanı ona yazarsın cunku anlar benzerlerını yasamıstır sorunun kökü aynı vajınusmus.cok uzatmk istemem ama böle dusunme lütfen ben yazdıklarını okudum ve senın ıcın gercekten uzuldum.bende bır bucuk yıllık evlıyım belki bu forum olmasaydı bnmde evlılıgım bıtmıstı kac kere bosanma arefelerıne denk geldım ben ama burası tuttu bnı okudum baktım herkezın esı aynı kavgalar aynı he bide yapanlar burada hep yazıolardı vaji bitti sorunlar da düzeldi die bende derdımkı ya ii anlasmak cinsellikle mi olurki bi erkek karısına böle davranırmı ama burada paylastıkca okudukca ve yenen ınsanlar aynılarını yasadıgını soyleyınce bıraktım kendımı hp yenıp yenmeme konusunda tereddutlerım vardı senın gıbı dıodum kı -ya eşim beni hakedıomuki bu adam için mi ugrascam hem ayrılırım ayrılırsam bakırelık bana kalsın- hesapları yapıodum aklımca sonra bu hessapları bıraktım ve bende yenıp bıde ole bakıcam evlılıgıme herkes duzelıo ilişkiden sonra die dusundum ve gercekten öleoldu sukurler olsunki şimdi iiz cok şükür.hatta öncesınde abartmıstık evde kıyamet kopuodu apartman yıkılıodu kavga dövüs o bana vuruodu ben ona.ama herseye ragmen son zaman yenmek ıstedım bunların bıtmesı artık durması ıcın.inşallah sende en yakın zamanda kurtulursun 3 yıl gecmıs geride kalmıs yenıden basla 5 yıl hatta 10 yıl bunu cekenler yenıp kurtuluo sende yaparsın.
dr. mevzusuna gelınce onunla da ılgılı bı kac bısı solemek istiorum sana ve dıer arkadaslarımıza.bak çözüm yolu egzersız bu sart ister kendın ister dr la kişiden kişiye değişio bu.bende egzersizi kendım yapmayı denedım yaptıgımı zannettım ypamadım ve dr arayısına gırdım burayı bulmadan once pskologa gıdıodum sanırım bı on seans gıttım vajınusmus duzulmedı daha beter pskolojım bozuldu dr ufkumu actı esımden sogudum be o araburayı bulunca pskolgu bıraktım buradakı arkadaslar saolsun rahatlatıo ınsanı.uzun bi sure kendım denedım egzersızı ama yetersız kaldım kendıme.sonra ınternetten dr arastırdım bı dr a karar verdım olmadı vazgectım baska dr a karar verdım olmadı vazgectım derken buradan yesım yercoku duydum ve dıerlerıne gore ucret uygun geldı ve yesım hanıma gıttım Allah razı olsun onun yontemıyle bu iş bitti acısız bi sekılde.keske daha once bulup gıtseydım.biz nasıl bunalıma gırıosak erkeklerde ole gırıolar bu vajı yuzunden ben bunu gec anladım ben hep esım takmıo umrunda deıl sanıodum.ilişki olduktan sonra ertesı gun ısten geldıgınde yuzundekı ıfade bıle farklıydı sordum -cok mutluyum hem kurtulduk hemde kendımı kanıtlamıs hıssettım erkek oldugumu hıssettım dedi-sasırdımmalesef bızım gıbı onlarda ezılıolar vajınusmusn altında.sende oncelıkle kafanı rahatlat bi kafanı bosalt sonra ben bunu yenıcem de ve kendını dene belkı egzersızı kendın yapabılırsın bıraz zaman ver kendıne ıkı yada uc hafta ya ıkı ay o sana kalmıs hergun en az yarım saat ayır elını degdıremıosan orayı ıncele bı kac gun bunu yap sonra yavas yavas dokunmya basla dokunmalardan sonrra tekrar gel buraya yaz kulak cubugu yada parmakla yavas yavas gırıse dokunmaya ve ıcerı gırmeye baslarsın he olmadı son care dra gıdersın.kımsenın para vermesını ıstemem gonul ısterkı herkesin parası cebıne kalsın evde cozsun ama belli bi sure deneyıp egzersız yapamıosak eger ımkanı olan arkadaslar vakıt kaybetmeden daha fazla yıpranmadan dr yardımı alsın ama pskologdan deıl guvenılen bı jınekologdan
sinirlerim artık o kadar bozuldu ki bu yazdıklarını bile okurken ağlamaya başladım. eşimin hiç umrunda değil sanki ilişki olup olmaması ben bu forumu okurken herkesin mutlu olduğunu eşlerinin son derece destek olduğunu düşünüp daha da çok üzülüyordum. haziran anneleri forumunu okudukça bunalıma giriyordum benimde bebeğim olacaktı ama yapayalnızdım hiç bir hazırlık yapmamıştım. doğana kadar da yapamadım zaten eşimle hep tartışarak ayrılarak her gece ağlayarak geçti hamileliğim.kızım 8 aylık doğdu bi gece tartışmamız üzerine sancılarım başladı,doğuma gittiğimde şaşkın ördek gibiydim.ne hamileliğimi ne doğumumu anladım.nasıl geri gelecek o günler tekrar. zaten o kadar zor bir durumdu ki benim için düşünsene daha kendi organımı tanımıyorum hiçbir cinsellik yaşamamışım ve hamile kaldım fiziğim bozuldu bir de üstüne üstlük daha hiç birşey yaşamadan. zihnimdeki bütün kötü anıları silip yeniden başlamak zorundayım. kızım için bu yuvayı kurtarmak zorundayım. eşimde yaşattıkları için pişmanken düzelsin istiyorum herşey ama hala sanki bu durum umrunda değil. ben de senin gibi bakireliğim bana kalsın diyordum ve iyice uzaklaştım ondan düzelir mi bundan sonra herşey sıfırdan başlayabilir miyiz ki