- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.421
evet akıntım varegzersiz yaparken kayganlaştırıcı yerine anestol veya bepanten mi kullanayım? anestol biraz yakıyor
bende ayaklarımı çok üşütüyorum enfeksiyon olabilirim. bu yüzden acı çekmek istemem. anestol veya bepanten i enfeksiyon için mi kullanayım?
ıntım jel i bir araştırayım ilk defa duyuyorum.
anestol bıraz ykar ama cok deıl ve o yanma hıssı 5 snıye sonra gecer eger enfeksıyon varsa evet anestolu surdugunde yanma hıssın hemen gecmez dayanılmıycak bısı deıl.bana aparatı dr yerlestırmıstı ve ılk gıttıgımde enfksıyon oldugunu aparat yerlestırırse bıraz yanma olur dedı bende bısı olurmu dedım.bişi olmaz ama zaten vajnusmussun dedı bu sefer bu yanmayı duyunca zannedıceksın hep yanma olcak bı hafta sonra gel enfeksıyonun gecsın ole dedı ve bı hafta sonra cuk dıe gırdı.he bu arada ben ebnfeksıyona ragmen aparatı yerlestırın dedım ama acı oldu bıraz kadında bıraktı dedıgım gıbı ıkıncı denemede acı yanma olmadan oldu.buyuk bı ıhtımal sende de enfeksıyon olmus olabılır.bepantenının ıcerıyede dısarıyada bı zararı yok tahrısı ve enfeksıyonu gecırıo.ben bepanten kullandım onuda gırıse dısarya suruosun once sonra serce parmagına nohut kadar sur gırıısın ıcınede kullan akıntın gecene kadar bepantene devam et ama sakın usutme bunada dıkkat etkı enfeksıyon hemen gecsın.anestolude egzersız sırasında kullan.anestol uyusturmuo bılıosun.oradakı gerılmeyı kasılmayı alıo gevseklık verıo.afedersın s..şirken bıle bazen orada bı kasılma deılde vajınada bole deısık bı hısler oluo ya kasılma deıl ama kasılma gıbı işte anestol kullanınca orası gevsek oluo rahat oluo.anestoluda soyle kullanman gerekır.once vajınaya suruosun hatta popoya dogru cunku popomuzunda rahat olması lazım sonra dudakların arasına ve son olarakda bı nohutdan daha az ıc kısma 3 dakıka sonra tmm egzersız yapıosan bole tabı tahrıs olmasın dıe yıne bepanten suruosun ıc kısma az bısı sonnra ıster jel kullan ıster kullanma ama bepantenın kayganlastırıcı etkısı varmıs zaten sonra aparartı bırden sokmuoruz gırıse dayıyosun aparatın ucunu nefeslerıne dıkkat edıosun nefes alıp verıosun karnını ve poponu sıkmak yok bacaklarıda sıkmak yok farkettıgın anda kendını telkın et ve rahatlat nefes al ver yaparken o aparat oraya dayanmıs ya bı bakıosun ıcerı dogru kayıyo kendı kendını.kaydı kaydı bı yere gelınce hıssedıosun ama acı yok hıssettgın anda dur bekle hıssın gecmesını ve nefeslerını kontrol et kendını sıkmak yok ama sonra sen rahatladıkca o kendı kendıne kayar kaymazsa yon deıstır devamı gelır