- 15 Temmuz 2012
- 47
- 10
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.541
bebeği olan arkadaşalr adına çok mutlu oldum:))alalh herkese nasip etsin..ama önce bizede başka şeyleri nasip etsin sonrada çocuğu..şuan okadar zor geliyorki bana çocuk felan..hem çok isitiyorum hemde imkansız geliyor..bizim bu gece yine deneme bir iki üç var:))))artık ti ye alıyorum kendimi.resmen halime acıyorum ya..gülüyümmü ağlaymmı bilmiyorum.geçen hafta kuzenim evelndi ve daha 19 yaşında.küt ilk gün yapmış.bide böle örnekelri duyunca insnaın yine morali bozuluyor.ama pesss etmek yokkkkkkk.hernekdar benim daha yeni olsada ben biliorumki çözüm almazsam en az 2 -3 sene daha uğraşırım bu problemle..dün gece yine denedik.canım istememe rağmen yapcaktım eşim istiyor diye..ama o an ne olsa beğenirsiniz..ucuna kadar geldik tam zorluyordu ki buseferde o boşaldı..herzman bi sorun çıkıyor hep ama hep...tabi ben biraz çıkıştım ona nie boşaldın felan diye.busferde o bana çıkıştı..şimdi tek suçlusu ben mi oldum bu işin yani diye...burayı aylardır takipteyim.ama her kafadan bir ses çıkıyor kimisi kesinlikle egzersiz tavsiye etmiyor kimisi ediyor..o konuda biraz kararsızım açıkcası.ama artık harekete geçmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm