• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba althea cok güzel yazıyorsun okudukca rahatlıyo insan. bende inş. yenecegım bu illeti. cok az kaldı bunu biliyorum artık bacaklarımı açabilliyorum eşim bile şaşırdı doktora gidecekken vazgectim ben yapacağım dedim ilerleme var bakalım kasım gelini olurum belkii:)

merhaba canım.bu hastalık gereçketen psikolojik ben böyle olacağımı biliyordum çünkü abuk subuk hikayelere inanıp beynimi doldurmuştum.sevgiyle olan herşey güzel olur.siz eşinle birbirinizi sevdikten sonra ne sen ona zarar verebilirsin ne de o sana.doktora da gitsen forumu da okusan hiç biey yapsan bile herşey senin elinde.sen yapacağına inanıyorsan hiçbirşey elinden kurutulamaz.asıl zor olan egzersize başlamak.benim gerçek vajiyi yenmem meğer ılk egzersizimmiş,sonrası hep aynı olup gidiyor.bacaklarını açabilemn çok güzel bir başlangıç korkunu yenmişsin eee daha ne olsun:46:

althea canım çok teşekkürler yazdıklarını okumak sanırım telkin gibi geldi bana, eşimin yanına gittim ve dün kaç saat olmayan şey 2 dk oldu. penisin birazını alabildim :) bu bile bana mutluluk verdi umut ışığı oldu. ben de hissettim biraz girdiğini, biraz daha rahat olmam lazım galiba. burası nasıl bi yerki insana çooook iyi geliyo. aslında sizinde bildiğiniz şeyleri başkasından duymak nasıl da rahatlatıyo anlamıyorum.

althea canım çok teşekkürler yazdıklarını okumak sanırım telkin gibi geldi bana, eşimin yanına gittim ve dün kaç saat olmayan şey 2 dk oldu. penisin birazını alabildim :) bu bile bana mutluluk verdi umut ışığı oldu. ben de hissettim biraz girdiğini, biraz daha rahat olmam lazım galiba. burası nasıl bi yerki insana çooook iyi geliyo. aslında sizinde bildiğiniz şeyleri başkasından duymak nasıl da rahatlatıyo anlamıyorum.

ben ne yaptım ki...bu çok güzel bir haber çok sevindim gerçekten:16:şimdi birazı oldu ya bir sonrakinde kendini daha güçlü hissedeceksiin ve daha rahat olacaksın:34:p...sin başı girdikten sonra gerisini hissetmiyorsun o yolunu buluyor.çok az kaldı gelin olmana böyle devam et canım ayyyy çok mutlu oldum anlatamam:16:

kızlar ya bşey dicem böle samimi olduklarımız yani hergün girip konustuklarımız facede felan arkadas olabiliriz belki aynı sehirden aynı semtten olup gercektede konusabiliriz

bende bir an önce gelin olmak istiyorum ama daha hiçbirşeye başlayamadan regl oldum ve canım çok sıkkın yarın 5. ayımız bitiyo 6 ya giriyoz ama ben halen ne haldeyim bi yol katedemedim gerçi bu siteyi geç buldum erken bulsaydım belki çoktan yenmiştim

ben ne yaptım ki...bu çok güzel bir haber çok sevindim gerçekten:16:şimdi birazı oldu ya bir sonrakinde kendini daha güçlü hissedeceksiin ve daha rahat olacaksın:34:p...sin başı girdikten sonra gerisini hissetmiyorsun o yolunu buluyor.çok az kaldı gelin olmana böyle devam et canım ayyyy çok mutlu oldum anlatamam:16:

canım yaa böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum:) sizinde sevincimize ortak olmanız daha da mutlu ediyor. olacağına inanmak istiyorum hem de çok. ayın 1 gibi regl dönemim o zamana bitsin istiyorum araya zaman girmesin. gerçekten dediğin gibi olacak dimi?

kızlar ya bşey dicem böle samimi olduklarımız yani hergün girip konustuklarımız facede felan arkadas olabiliriz belki aynı sehirden aynı semtten olup gercektede konusabiliriz

aynı şeyi bende düşünmüştüm hatta herkesin yaşadığı yere bakıyom belki aynı şehirde oluruz diye

canım yaa böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum:) sizinde sevincimize ortak olmanız daha da mutlu ediyor. olacağına inanmak istiyorum hem de çok. ayın 1 gibi regl dönemim o zamana bitsin istiyorum araya zaman girmesin. gerçekten dediğin gibi olacak dimi?

olcağına inan ama olduğunda inanamıyorsun o da ayrı bi konu:9:böyle gidersen olmaması için hiç bir sebep yok,belki yarın belki yarından da yakın:10:

merhaba canım.bu hastalık gereçketen psikolojik ben böyle olacağımı biliyordum çünkü abuk subuk hikayelere inanıp beynimi doldurmuştum.sevgiyle olan herşey güzel olur.siz eşinle birbirinizi sevdikten sonra ne sen ona zarar verebilirsin ne de o sana.doktora da gitsen forumu da okusan hiç biey yapsan bile herşey senin elinde.sen yapacağına inanıyorsan hiçbirşey elinden kurutulamaz.asıl zor olan egzersize başlamak.benim gerçek vajiyi yenmem meğer ılk egzersizimmiş,sonrası hep aynı olup gidiyor.bacaklarını açabilemn çok güzel bir başlangıç korkunu yenmişsin eee daha ne olsun:46:

haklısın canım internet arada alıyorum yoğun çalıştığım için. hergün girebilsem şimdiye yenerdim:) zaten burada yazılanlardan cesaret geldi. bazen kırılıyo insanın cesareti ama herşey elimizde gerçekten. ben egzersiz yapamıyorum. direk eş denemesine geçtim ilk denemede adetimin bittiği günün ertesiydi.romantik bi ortam hazırladım ve kocamın doğum günüydü. ogece hiç yapamadığım şeyi yaptım ve üste çıkarak bacağımı açtım kocam şaşırdı zaten hiç beklemiyordu biraz girdi ama o direnemedi:) .içime boşaldı bunu hissettim.sonra başka birgün yine denedik artık bacaklarımı kasmıyorum bunu yapabilmek bile şahane birşey. 2-3 gündür görüşemiyoruz vardıyalı çalışıyoruz. nasipse bugün yine deneyeceğiz. inş. bende yeneceğim ve yapacağım artık kadere bırakmak yok. benide bekleyin yanınıza 16 ay boşa gitmiş diyeceğim bende

Back
X