• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bnm bırde tecrubelı arkadaslarıma sorum olcak cevaplarsanız sevınırım.henuz 7 defa ılıskıye gırebıldım tabi anestol ve jelle bunları kullanmadan denemedım daha yavas yavas bırakıcam bıraz alısıyım ılıskıye.ıkıncısı zevk almıorum henuz normal mı bu.bıde benden ılk baslardakınde kırmızı gelmedı 6ıncı denememde kırmızı geldı sonra aradan bı dort gun gectı yedıncı denemeyı yaptık yedıncı denemede de kırmızı geldı kırmızı sorun deıl farketmıorum bıle acımıo gelırken hıssedılmıo bıle ama neden geldıgını anlamadım cok kasmadım da kendımı sadece yedıncısınde esıme bıraz sinirliydim ıstemeyerek yptım acaba ondan mı geldı kırmızı bılmıorum anlamadım yanı normal mı bunu sormak ıstedım ıcerde bı sorun yoktur demı. zevkı gectımde su anestol ve jelı bıraksam daha da rahatlıyck kafam

merhaba.. alışma süresi kişiden kişiye değişebiliyor..ben 5 ayın sonunda bırakabildim o da hala tam olarak bırakmış değilim.. o da tamamen psikolojik.. biz o an bir sürü şey düşündüğümüz için jele mahkumuz malesef.. halbuki rahat olsak çok daha kolay oluyor emin ol.. zevk meselesi de aynı.. acele etme..zamana ihtiyacın var demek ki daha..ne kadar sık deneme yaparsanız alışma süresi kısalır.. kırmızı bir kaç denemeden sonra olabiliyor.. bu da kişiden kişiye değişiyor.. bir iki denemeden sonra hala devam ediyorsa bir doktora görünürsün..hıı bu arada jeli bıraksam gibi bir kaygı yaşayınca jeli bırakman zorlaşıyor.. yani bende öyle olmuştu.. acaba jelsiz olucak mı vs.. derken olmuyordu.. yeteri kadar rahat olunca zaten ister istemez bırakıyorsun gerek kalmıyor.. zamanla ..

kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrikler.. halay başı ben olayım o zaman.. :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben pek iyi değilim ya mafoldumben
egzersiz yaparken çok rahatsız oluyorum önceden dayanabiliyordum ama artık dayanamıyorum
mumu çıkarırken çok tuhaf oluyorum acı gibi değil acı olsa yine iyi ama çok tuhaf ya anlatamıyorum ki ne yapıcam biliyorum mafoldumben

canım huylanmak sennkı.cok normal.zamanla alısıyo ınsan.yavas yavas cıkarmayı dene

tebrikler canım kısa bır surede başardın halaylar sana:64::64::64::64::64::64::64::64:

canım tebrikler çok sevindim:) benden hızlı çıktın:) Allah bi daha yaşatmasın tatlım dua t bizler için ve nasıl olduğunu anlat olur mu:) halaylar sana gelsin darısı da bize olsun inşaallah :64: :64: :64: :64: :64:

ebrikler canım kısa bır surede başardın halaylar sana

canım daha çnce yapamadığın ve denediğin her kalınlığın her aşaması ilerlemedir tabiikii..eşine güven ve senin istemediği herhangi bi harekette bulunmaması gerektiğini söyle...ve eşinle yaparkende gerekirse eşinin elini tutupsen yönlendir...artık olayı çözdünüz yönü önemli şu aşamadan sonra yönünü kavradınmı herşey girer :)))kolay gelsin

canım ben yaparken zaten her aşamada yavaş yavaş başlamıştım.önce bir boğum sonraiki boğum sonra tamamı .böyle daha kolya oluyordu.egzersiz boyunca hiç acı duymadım.

Tebrik ederim canımmmm benim çok mutlu oldum darısı bizim başımıza inşallah ;))))

Kızlarrrr bu arada ben zor da olsa rimeli aldım hem de hepsini aldım :))) rimeli bol peçete ile sardım prezervatif geçirdim bol jelledim önce zorlandım yönünü tutturunca gitti zaten ancak affedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir his ve baskı hissettim bu sebepten dolayı uzun süre orada tutamadım çıkardım o şekilde gezemedim yani. bu his neden oluyor normal mi? Bi de ben şimdi hangi aşamaya geçeyim? Dediğinizi harfiyen günü gününe uyguluyorum kızlar iyi ki varsınız ;)))

Kızlarrrr bu arada ben zor da olsa rimeli aldım hem de hepsini aldım :))) rimeli bol peçete ile sardım prezervatif geçirdim bol jelledim önce zorlandım yönünü tutturunca gitti zaten ancak affedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir his ve baskı hissettim bu sebepten dolayı uzun süre orada tutamadım çıkardım o şekilde gezemedim yani. bu his neden oluyor normal mi? Bi de ben şimdi hangi aşamaya geçeyim? Dediğinizi harfiyen günü gününe uyguluyorum kızlar iyi ki varsınız ;)))

merhaba .. öncelikle tebrikler. başaracaksın emin ol. bundan sonrası çok kolay. rimelin çevresi kaç cm di?? şimdi onu peçete ya da pamukla biraz kalınlaştır.. öyle dene.. ama onu denemeden önce bir 10 dakika bir önceki aparatla çalış..

kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende gggggeeeeelllliiinnniiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkk halaylar bana gelsinnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tetaeebbbrrriiikkklleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr taze geliiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn halaylar sana ve diğer yenen arkadaşlara hoppaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::644::64::64::64::64::64:

merhabalar ben daha yeni üye oldum ama 1 aydır ziyaretçi olarak takip ediyorum bende VAJİNİSMUSUM :( nasıl tek başıma yeneceğim hiç bilmiyorum. burada ben ve benim gibileri gördüm aynı şeyleri yaşadığım için kendimi artık tek ve yalnız hissetmiyorum. :( ağrılarım ve acılarım var :( lütfen bana yardım edin..

kızlarrrr bu arada ben zor da olsa rimeli aldım hem de hepsini aldım :))) rimeli bol peçete ile sardım prezervatif geçirdim bol jelledim önce zorlandım yönünü tutturunca gitti zaten ancak affedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir his ve baskı hissettim bu sebepten dolayı uzun süre orada tutamadım çıkardım o şekilde gezemedim yani. Bu his neden oluyor normal mi? Bi de ben şimdi hangi aşamaya geçeyim? Dediğinizi harfiyen günü gününe uyguluyorum kızlar iyi ki varsınız ;)))

tatlım süpersinnn böyle güzel haberlerle bu sayfayı görmek müthişşş...ilerlemen müthişşşş...şimdi tatlım beyaz bakkal mumu varya ondan al onu da aynı şekilde dene ve onu kalınlaştırarak devam et rimeli havlu peçete sarmışsınya aynen mumu da öyle yaparak artık sona yaklaş mumda hedef 10 cm tatlım 1cm kalınlığa ulaşınca jübileni yaparsın....o baskı oluyo canım normal merak etme...bekletmeyi unutma veeeeeeee yine güzel haberlerle dönnn:))))

merhabalar ben daha yeni üye oldum ama 1 aydır ziyaretçi olarak takip ediyorum bende vajinismusum :( nasıl tek başıma yeneceğim hiç bilmiyorum. Burada ben ve benim gibileri gördüm aynı şeyleri yaşadığım için kendimi artık tek ve yalnız hissetmiyorum. :( ağrılarım ve acılarım var :( lütfen bana yardım edin..

ağrılae acılar nasıl tatlım doktora gittinmi öncelikle fiziksel bi sorunun olup olmadığını öğrendinmi??eğer bunlar tamam sa egzersizlere başlaya bilirsin..elimizden geldardiğince yardımcı oluruz

cvp verdiğin için saol cnm doktora gittim ama canımı acıtıcak diye bakamadı :) benim sorunum tamamen psikolojik ya biliyorum :( parmak egzersizlerini sanki doğum yapacak gibi bir heyecan bir kasılmayla yapıyorum resmen sırtımdan ter boşalıyor :( ama orta parmağımın hepsini içime canım acısa da sokabiliyorum ama işte terler boşalıyor sırtımdan ağlıcak gibi oluyorum kasılmaktan sence durumum nasıl hiç bilmiyorum :(

Back
X