- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.881
cnm nbr nasılsın nabıosun sen ne durumdasın tamamen bıttı mı bu sıkıntı senın ıcın bn henuz rahatlamıs degılım tabı bunada sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm bırde tecrubelı arkadaslarıma sorum olcak cevaplarsanız sevınırım.henuz 7 defa ılıskıye gırebıldım tabi anestol ve jelle bunları kullanmadan denemedım daha yavas yavas bırakıcam bıraz alısıyım ılıskıye.ıkıncısı zevk almıorum henuz normal mı bu.bıde benden ılk baslardakınde kırmızı gelmedı 6ıncı denememde kırmızı geldı sonra aradan bı dort gun gectı yedıncı denemeyı yaptık yedıncı denemede de kırmızı geldı kırmızı sorun deıl farketmıorum bıle acımıo gelırken hıssedılmıo bıle ama neden geldıgını anlamadım cok kasmadım da kendımı sadece yedıncısınde esıme bıraz sinirliydim ıstemeyerek yptım acaba ondan mı geldı kırmızı bılmıorum anlamadım yanı normal mı bunu sormak ıstedım ıcerde bı sorun yoktur demı. zevkı gectımde su anestol ve jelı bıraksam daha da rahatlıyck kafam
kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn![]()
tebrikler.. halay başı ben olayım o zaman..![]()
ben pek iyi değilim ya mafoldumben
egzersiz yaparken çok rahatsız oluyorum önceden dayanabiliyordum ama artık dayanamıyorum
mumu çıkarırken çok tuhaf oluyorum acı gibi değil acı olsa yine iyi ama çok tuhaf ya anlatamıyorum ki ne yapıcam biliyorum mafoldumben
kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn![]()
sude06 yardıma ihtiyacım var
canım daha çnce yapamadığın ve denediğin her kalınlığın her aşaması ilerlemedir tabiikii..eşine güven ve senin istemediği herhangi bi harekette bulunmaması gerektiğini söyle...ve eşinle yaparkende gerekirse eşinin elini tutupsen yönlendir...artık olayı çözdünüz yönü önemli şu aşamadan sonra yönünü kavradınmı herşey girer :)))kolay gelsin
Tebrik ederim canımmmm benim çok mutlu oldum darısı bizim başımıza inşallahkızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn![]()
Kızlarrrr bu arada ben zor da olsa rimeli aldım hem de hepsini aldım :))) rimeli bol peçete ile sardım prezervatif geçirdim bol jelledim önce zorlandım yönünü tutturunca gitti zaten ancak affedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir his ve baskı hissettim bu sebepten dolayı uzun süre orada tutamadım çıkardım o şekilde gezemedim yani. bu his neden oluyor normal mi? Bi de ben şimdi hangi aşamaya geçeyim? Dediğinizi harfiyen günü gününe uyguluyorum kızlar iyi ki varsınız))
kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende gggggeeeeelllliiinnniiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkk halaylar bana gelsinnnn![]()
kızlarrrr bu arada ben zor da olsa rimeli aldım hem de hepsini aldım :))) rimeli bol peçete ile sardım prezervatif geçirdim bol jelledim önce zorlandım yönünü tutturunca gitti zaten ancak affedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir his ve baskı hissettim bu sebepten dolayı uzun süre orada tutamadım çıkardım o şekilde gezemedim yani. Bu his neden oluyor normal mi? Bi de ben şimdi hangi aşamaya geçeyim? Dediğinizi harfiyen günü gününe uyguluyorum kızlar iyi ki varsınız))
merhabalar ben daha yeni üye oldum ama 1 aydır ziyaretçi olarak takip ediyorum bende vajinismusumnasıl tek başıma yeneceğim hiç bilmiyorum. Burada ben ve benim gibileri gördüm aynı şeyleri yaşadığım için kendimi artık tek ve yalnız hissetmiyorum.
ağrılarım ve acılarım var
lütfen bana yardım edin..