Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar, görüyorsunuz, burdaki en ağır vakalardan biriydi umut, o yendiyse herkes yener. Grerçi bu sözü hepimiz söyledik, ben yendiysem herkes yener, en zoru benim diye :1::1::1:,
SAdece egzersize ağırlık verin, stres yapmayın, gerisi çorap söküğü gibi geliyor :32::32::32::32:.

umut herkese umut olsun inşallah

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

durmak yok egzersize devammmmmmm bazılarıııı başlamamış mı ne egzersizeeeeeeeeeeeee hadiiiiii hadi hadiiii

:)

umut harikasınnnn şöyle birr ayları ve yazışmalarımızı düşününce evet benden bile vahim diyordum harikaaaaa oldu

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canım Vajinanın Çok esnemesini bekleme sonuçta parmak sokuyosun. Yani Öyle Beklediğin kadar esneme olmaz. Dediğim gibi sen parmağını çıkardığın anda eski haline geri döner. Oraya ne sokarsan sok onun şeklini alıyor zaten . Onun için 2 parmağa Geçebilirsin. Haber bekliyorum senden..:16::16::16:

öylemi canım ben biraz esneme bekliyordum yani parmağımı daha rahat alabilirim diye.öyleyse hemen 2 parmak denemesine geçiyorum.inşallah olur

Canım Sude06 Msn Adresini Buraya Yazdığı İçin Bence Banlandı. Çünkü Ben Gördüm Msn adresini Yazdığını. Uyarıcaktım YAZMA Diye amaa. Polemiğe girmek istemediğim için yazmadım..:ssz::ssz::ssz::ssz:

hım anladım ama yinede bu kadar hassas bir konuda buraya girip de insanlarla dalga geçenler Allahından bulsun gerizekalılar.

Ayy O sude'demi erkekmiş ?? Amaa Yok O msn adresini yazmıştı. Ondan Banlanmıştır.

Kızlar Kazen'in yazdığına dikkat ederseniz "arada sizlerden biri de kaynadı" demiş. Yani anladığım kadarıyla Sude06 sadece msn adresini verdiği için siteden uzaklaştırıldı. O erkek değil.

O değil arada benim facebook linki gitti :D Şimdi beğenenler olmayacak adresimi neyse buna şükür :D

valla benimde şüphelendiğim kişi sude06 olan kişiydi demek gerçekten varmış bişeyler bide profiline baktım öğrenci yazıyo bekar yazıyo ondan daha çok şüphelendim

Benim tahminimce Sude06 msn verdiği için araya kaynadı ama çok da emin değilim tabii...
Kazen'e mesajla sormak istedim ama mesaj atılmıyor...

kızlar ben de açıktan msn verince şüphelenmiştim.. bugün de banlandığını görünce o da erkek diye düşündüm.. ama emin değilim tabi.. şu an pişman oldum.. belkide değildi...

neyse özellikle yeni egzersizciler dikkatli olun..

Evet Canım Geç 2 parmağa rahat ve sakin ol. Parmaklarını bolca jellemeyi unutmaa. Hadi bakalım. Güzel haberlerle gel:16::16::16:

2 parmak 2 boğuma kadar alabildim:))))süper ya çok sevindim.kendimden hiç beklemediğim bi aşamaya geldim.ilk zamanlar egzersiz fikri o kadar itiyorduki beni şimdi bunu yapabilmek mucize gibi ALLAH razı olsun emeği olan herkesten.cadıkediiii burdamısın listede lütfen egzersizimi değiştirirmisin ?

arkadaslar bır gun oldu aranıza katılalı sadeece nefes egzersızı yapıyorum bırde ıdrar tutma ısını yapıyorum ..parmak egzersızlerı ıcın bana cok erken gelıyor jel alıcam ne zaman baslamalıyım bırde eldıven mı kullansam prez.. mi?pilatese de basladım bu arada bır sakıncası olmaz degılmı

arkadaslar bır gun oldu aranıza katılalı sadeece nefes egzersızı yapıyorum bırde ıdrar tutma ısını yapıyorum ..parmak egzersızlerı ıcın bana cok erken gelıyor jel alıcam ne zaman baslamalıyım bırde eldıven mı kullansam prez.. mi?pilatese de basladım bu arada bır sakıncası olmaz degılmı

Merhaba Canım. Hayır Pilates Yapabilirsin Bununla Bir İlgisi Olmaz.

Kegel Egzersizlerine Devam et. Parmakla egzersiz mi yapıcaksın ?? Yoksa Aparatlamı ? Bunun Kararını Ver.

Aparatla Yapıcaksan Prezervatif Geçirmen Lazım.

Parmakla Yapıcaksan Eldiven Olabilir yada Çıplak el olabilir. Ellerini İyi bir şekilde dezenfekte ettikten sonra bolca jel sürerek Parmaklarına başlayabilirsin.

İlk Başta Kulak Çöpüyle Başlıcaksın zaten. Aynanın karşısına geç bacaklarını ayır vajinanı ellerinle ayır ve bolcaaa ıkın..

Ikındığında delik açılıcak deliğe doğru Kulak Çöpünü Yavaşça sokmaya başlaa. Kayıp Gidecek zatenn.. Sonra 2-3 tane kulak çöpünü BirleştiriP Yapıcaksın..

Bunların hepsi sırayla Olacak.. Kulak Çöpü Bitsin. İşaret Parmağına Geçiceksinn canımm:16::16::16::16::16:

2 parmak 2 boğuma kadar alabildim:))))süper ya çok sevindim.kendimden hiç beklemediğim bi aşamaya geldim.ilk zamanlar egzersiz fikri o kadar itiyorduki beni şimdi bunu yapabilmek mucize gibi ALLAH razı olsun emeği olan herkesten.cadıkediiii burdamısın listede lütfen egzersizimi değiştirirmisin ?

Bravo Canım Süpersinnn:46::46::46::46: İşte azim Bu. Tebrik ediyorum seni. Devam et 2 parmağa Hepsini almaya çalış. Merak etmee bak sende gördün ne sokarsan o giriyo. Daha orayaa 3 parmak girecek hadi bakalım başarılarının devamını bekliyoruzz:16::16::16:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

kumtanesi09büyük bir azimle 4 sıra birden üste çıktı :46: kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzzz:46::46::46::46::46:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.masumsu[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.esra1645[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.umuut[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ajuuu[/td]
[td]3 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]İki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]iki parmak tek boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 14 GELİNİ BELLİ 15. GELİNİ ARIYORUZZZ YOK MU ARTTIRAN???

realove bizim tahminlerimize göre 2 Kasım'da gelin olmuştu ama bana onay vermediği için ve o günden beridir de siteye girmediği için listeden çıkardım ismini arkadaşlar. Bilgilerinize sunarım:34:

Kızlar bugün büyük temizliğe giriştim. Forumun sayfası açık olacak ara sıra kontrol edeceğim. Burada gibi görünebilirim. Eğer cevap yazmazsam bilin ki yazdığınızı görmemişimdir, burada değilimdir yani :34:

Son düzenleme:
Bravo Canım Süpersinnn:46::46::46::46: İşte azim Bu. Tebrik ediyorum seni. Devam et 2 parmağa Hepsini almaya çalış. Merak etmee bak sende gördün ne sokarsan o giriyo. Daha orayaa 3 parmak girecek hadi bakalım başarılarının devamını bekliyoruzz:16::16::16:

evet giriyo ya ben uzun zaman sayfayı sadece okuyordum ben egzersiz yapamam diyordum başka bir yol bulmak için bekledim ama baktım başka yol yok ve artık yapabiliyorum sizin sayenizde canım çok sağol.iki parmak biraz zor giriyor ama üç nasıl olcak bakalım denicem.yarın deniyim onuda.valla inanamıyorum kendime oluyomu diye bir kaç kere denedim:))

evet giriyo ya ben uzun zaman sayfayı sadece okuyordum ben egzersiz yapamam diyordum başka bir yol bulmak için bekledim ama baktım başka yol yok ve artık yapabiliyorum sizin sayenizde canım çok sağol.iki parmak biraz zor giriyor ama üç nasıl olcak bakalım denicem.yarın deniyim onuda.valla inanamıyorum kendime oluyomu diye bir kaç kere denedim:))

Canım Bu Senin başarınn. Tebrik ediyorum Tekrar tekrar seni.

Önce 2 parmağa İyice Alış Tümünü al. Ondan sonra 3 parmağa geçiceksin. Aceleyle Olmaz. Tahriş etmeden Yavaş yavaş ilerlicezz:16::16::16:

Canım Bu Senin başarınn. Tebrik ediyorum Tekrar tekrar seni.

Önce 2 parmağa İyice Alış Tümünü al. Ondan sonra 3 parmağa geçiceksin. Aceleyle Olmaz. Tahriş etmeden Yavaş yavaş ilerlicezz:16::16::16:

tamam canım aynen devam edicem o zaman.ben şimdi bi şeyler yapmaya başladımya sabırsızlanıyorum.ama bunca zaman bekledik biraz daha bekleriz artık.yalnız benim jelim bitiyo zor almıştım zaten eczaneler hep tanıdık bi şekilde jel almam lazım bu aşamaya gelmişken devam edicem.o kadar cimri kullanıyorumki jeli bitmesin diye damla damla sıkıyorum :))

yahu neler olmuş opik saallanmış.bu nasıl bir zihniyettir nasıl bir sapıklıktırki insanların umutlarından,birbirerine desteklerinden,sıkıntılarından kendilerine eğlence çıkarırlar.bizlerin en yakınımızla bile konusamadıklarımız,cok sıkıntı çektiğimiz halde çare bulmak için bile utandığımızdan doktra bile gidemiyorsak burada kendimize bile sasırarak burda içimizi döküyorsak içimize sızan bencil sapıkların cezası verilsin.
sude bayanmı erkekmı bılemiyorum ama bendende msn adresın istemişti tabıkı vermedim.aman kızlar dikkat

Back
X