- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.421
Kızlar bana göremi yanlıs size göredemi diye bi topik var konu dağılmasın diye oraya yazdım bakarmısın çünlü konusmaya ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
althea sagol canım. Malum buranın dort gozle beklenıydı cok uzun zamandır topıge bakmadım tesadufen yenenlerın lıstesınde gorunce bu gercek mı dedım.
Sela ve ocean nasıl ? Sen onlar ıle sıkı ıletısımdesın. Benden cok selam soyle fıstıklara. Msn de denk gelmıyorum cok uzun zamandır ıkısıyle de.
Sela, ıstanbula gelıyorum haftasonu canım. Ama bır gun kalacagım aılemı gorup donecegım.
Ocean, sana tsk edemedım yazamadım bur turlu. Bebek ıcın gecenlerde bana yıne bılgı vermıssın. Tatlı kuzu senı. Ne duysa bana haber edıyor. Ben bebısı zaten yaza kadar dusunmuyorum ıyıce zayıflayayım oyle. Sela ve sana sırayı verdım ben :))))))
rica ederim canım.evet herkes umutu beklıyordu bırara ortadan kayboldu sonra güzel haberle döndü işte.sela ve ocean iyiler bir yaramazlık yokA.s gördüğümde iletirim selamını canım
lütfen bana da yardım edin çok zor durumdayım nereden başlıcamı bilemiyorum![]()
ajuu:)tebrikler hızlı gelin:)))![]()
önce bir sakin ol canım. hiç egzersiz yaptın mı ? Hiç başladın mı ?
teşekkür ederim canım benim :):) Herkes yenicek inşallah :)
3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)
:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
yardım edicek kimse yok muyeni gördüm bu siteyi ve dün üye oldum doktor araştırıken burayı gördüm doktorlarda 3-4 milyara kadar paradan bahsediyorlar şuan doktora gidecek durumumda yok
Canım zaten doktora gitsen de o da egzersiz verecek. O yüzden bacaklarını iki yana aç, karşına bir ayna al ve serçe parmağını jelle ve yerleştirmeye çalış vajine. Biz de senin gibiydik. İş cesaret ve azimde bitiyor![]()
teşekkür ederim cvp için şimdi ilk aşama bu mu peki hangi jelleri tavsiye ediyosunuz vazelin falan mı
Tatlım vazelin konusunda bir bilgim yok ama alabilirsen okeyin durexin su bazlı kayganlaştırıcı jelleri var. Onlardan temin et. Bebe yağı kullanma mantar yapar. İlk aşama serçe parmak![]()
çok teşekkür ederim umarım yapabilirim korkumu yenebilirsem, bu egzersizler evli olup henüz gelin olamamışların uyguladıkları değil mi peki hiç bi şey sürmeden zor mu olur
Hiçbir şey sürmeden yaparsan canın yanabilir. Kaygan olması lazım. Hiçbir şey bulamazsan seksi şeyler düşün kendini tahrik et. Kaygan olması lazım oranınHepimiz korkuyorduk ama egzersizsiz bunu çözemezsin, korkulcak bir şey olmadığını göreceksin
![]()