Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

althea sagol canım. Malum buranın dort gozle beklenıydı cok uzun zamandır topıge bakmadım tesadufen yenenlerın lıstesınde gorunce bu gercek mı dedım.

Sela ve ocean nasıl ? Sen onlar ıle sıkı ıletısımdesın. Benden cok selam soyle fıstıklara. Msn de denk gelmıyorum cok uzun zamandır ıkısıyle de.

Sela, ıstanbula gelıyorum haftasonu canım. Ama bır gun kalacagım aılemı gorup donecegım.

Ocean, sana tsk edemedım yazamadım bur turlu. Bebek ıcın gecenlerde bana yıne bılgı vermıssın. Tatlı kuzu senı. Ne duysa bana haber edıyor. Ben bebısı zaten yaza kadar dusunmuyorum ıyıce zayıflayayım oyle. Sela ve sana sırayı verdım ben :))))))

rica ederim canım.evet herkes umutu beklıyordu bırara ortadan kayboldu sonra güzel haberle döndü işte.sela ve ocean iyiler bir yaramazlık yok:16:A.s gördüğümde iletirim selamını canım

rica ederim canım.evet herkes umutu beklıyordu bırara ortadan kayboldu sonra güzel haberle döndü işte.sela ve ocean iyiler bir yaramazlık yok:16:A.s gördüğümde iletirim selamını canım

sagolasın canım. sen nasılsın ? umarım hersey yolundadır. eskılerden aykurt ıle ıletısımım var benım zayıflama konusuna geldı ama nette sorun yasamaya baslayınca, oraya da gelemez oldu. eskılerden hamiş olan var mı ????

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ajuu :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: HEM DE 3 GÜNDE YENDİ VAJİNİSMUSU :D BENİM REKORUMU DA GEÇTİ :D:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.masumsu[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.esra1645[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.umuut[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.ajuuu[/td]
[td]29 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]İki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 15 GELİNİ BELLİ 16. GELİNİ ARIYORUZZZ YOK MU ARTTIRAN???

3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)

:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tebrik edrim canım bende cok aglamıstım allah baska dert vermesin canım halaylar sana :64: :64: :64: :64:

yardım edicek kimse yok mu :( yeni gördüm bu siteyi ve dün üye oldum doktor araştırıken burayı gördüm doktorlarda 3-4 milyara kadar paradan bahsediyorlar şuan doktora gidecek durumumda yok

yardım edicek kimse yok mu :( yeni gördüm bu siteyi ve dün üye oldum doktor araştırıken burayı gördüm doktorlarda 3-4 milyara kadar paradan bahsediyorlar şuan doktora gidecek durumumda yok

Canım zaten doktora gitsen de o da egzersiz verecek. O yüzden bacaklarını iki yana aç, karşına bir ayna al ve serçe parmağını jelle ve yerleştirmeye çalış vajine. Biz de senin gibiydik. İş cesaret ve azimde bitiyor:34:

Canım zaten doktora gitsen de o da egzersiz verecek. O yüzden bacaklarını iki yana aç, karşına bir ayna al ve serçe parmağını jelle ve yerleştirmeye çalış vajine. Biz de senin gibiydik. İş cesaret ve azimde bitiyor:34:

teşekkür ederim cvp için şimdi ilk aşama bu mu peki hangi jelleri tavsiye ediyosunuz vazelin falan mı

teşekkür ederim cvp için şimdi ilk aşama bu mu peki hangi jelleri tavsiye ediyosunuz vazelin falan mı

Tatlım vazelin konusunda bir bilgim yok ama alabilirsen okeyin durexin su bazlı kayganlaştırıcı jelleri var. Onlardan temin et. Bebe yağı kullanma mantar yapar. İlk aşama serçe parmak:34:

Tatlım vazelin konusunda bir bilgim yok ama alabilirsen okeyin durexin su bazlı kayganlaştırıcı jelleri var. Onlardan temin et. Bebe yağı kullanma mantar yapar. İlk aşama serçe parmak:34:

çok teşekkür ederim umarım yapabilirim korkumu yenebilirsem, bu egzersizler evli olup henüz gelin olamamışların uyguladıkları değil mi peki hiç bi şey sürmeden zor mu olur

çok teşekkür ederim umarım yapabilirim korkumu yenebilirsem, bu egzersizler evli olup henüz gelin olamamışların uyguladıkları değil mi peki hiç bi şey sürmeden zor mu olur

Hiçbir şey sürmeden yaparsan canın yanabilir. Kaygan olması lazım. Hiçbir şey bulamazsan seksi şeyler düşün kendini tahrik et. Kaygan olması lazım oranın:34: Hepimiz korkuyorduk ama egzersizsiz bunu çözemezsin, korkulcak bir şey olmadığını göreceksin:34:

Hiçbir şey sürmeden yaparsan canın yanabilir. Kaygan olması lazım. Hiçbir şey bulamazsan seksi şeyler düşün kendini tahrik et. Kaygan olması lazım oranın:34: Hepimiz korkuyorduk ama egzersizsiz bunu çözemezsin, korkulcak bir şey olmadığını göreceksin:34:

çok teşekkürler bugün denicem bunu ne kadar ileri itmek gerekiyor canımız yanana kadar mı çok şey soruyorum ama :(

Back
X