Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)

:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

jet gelin tebrikler gözün aydın :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum:3::3::3::3:

umut burda dort gozle beklenen, aylardır beklenen kısı sendın. cok sevındım mutlulugun daım olsun ınsaallah.

tum halaylar sana gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla helal olsun sana ya tebrik ederim gerçekten cadıkediyi de geçtin 3 günde yendin alkış halay az gelir sana :)) darısı bizlere bizimlede paylaş artık nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin hangi pozisyonda yendin jel olarak ne kullandın hepsini anlat ki herkes nasiplensin

şimdi canım öncelikle şunu demeliyim ben jel hiç kullanmadım !!!!!!!!!!
kayganlaşmasını istiyorsam kocamı düşündüm hep elimi suda ıslattım başka hiç bişi yapmadım ! ben öyle yatak odasına geçeyim açayım bacaklarımı krizlere gireyim yok yook :) bunlar yok tv izliyorum mesela hemen o an rahatım ya ayakta bildiğin ayakta bacaklarımı açarak tek parmağımı sokmaya başladım. ama varya terler boşalıyor sırtımdan ağlıcak gibi oluyorum. Dedim bu işte bi iş var ama sorun bende !!! sonra bu siteye üye oldum anlattım durumu. dediler rahat ol !!! daha sonra tek parmağımı içimde beklete beklete aldım. Bana diyorlar yanıyor mu acıyor mu bilmiyorum ki :(/:(:( yanıyor da diyorum acıyor da :):)::) oysa ki kendimi öyle bir kasıyormuşum ki inanın kasarken KİLO VERDİM :):):):):):) yani kasarken daha fazla güç sarfediyoruz inanın bana. sonra dedim ben bu işi çöüzcem. Doktora falan gitmedim. Doktor ne yapıcak bana ? iş bende bitiyor öyle değil mi ? ben 1 parmak orta parmağımı tam alabiliyordum sonra sıkmadan sonra 2 parmak üst üste yap dediler. denedim olmadı yapamadım. nasıl canım yanıyor. ( BU ARADA CANIM ACIYOR DEMİYORUM SADECE YANIYOR ) öğrenmiş oldum :):):):) dedim sorun yine bende YÖNÜNÜ bulamıyorum. birde 2 parmağı ben buraya sokamam canım yanar kaygıısı !!! hadi yönünüde buldum. yine bir yanma ! neden diceksiniz ! KASMAKTAN !!! sonra baktım kasmayınca rahat olunca oldu. o gün dedim ki kendi kendime aynı zamanda 2 parmağı alan 3ü de alır. yerimde saymadan ! devam ! çünkü öğrendim kasarsam yanıyor. baktım 3 üde gayet normal biraz yansada aldım. ki bu çok doğal sonradan alıştım. sonra o gece penis denemesine geçtim ! yarısına kadar ben üst pozisyonda tüm hakimiyet bende yavaşça içimde beklete beklete aldım. SONRA YARI GELİN oldum yazdım siteye ! bir uyuz oldum yarı gelin olunur mu ya :):):) eşime dedim bu gece ben bunu yapıcam. ÖN SEVİŞMEYİ UZUN TUTTUM. İYİCE B,R ORGAZM OLDUM inanın bana biras yanma olsada o kadar basit ki yöününü bulduktan sonra... :) sadece güven, azim, istikrar !!!! daha sonra alta geçtim. yine tüm hakimiyet bendeydi ilk girişte.. VE O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ YAPTIKTAN SONRA BUMUYMUŞŞ DEDİM... BU KADAR MI !! 1 SENE BOYUNCA BENİM ÜZÜLDÜĞÜM AĞLADIĞIM KRİZE GİRDİĞİM ŞEY ! O KADAR RAHAT OLUN Kİ... dünya yıkılsa umrunuzda olmasın..... :):):)

evet yenmiş canım:10:

althea sagol canım. Malum buranın dort gozle beklenıydı cok uzun zamandır topıge bakmadım tesadufen yenenlerın lıstesınde gorunce bu gercek mı dedım.

Sela ve ocean nasıl ? Sen onlar ıle sıkı ıletısımdesın. Benden cok selam soyle fıstıklara. Msn de denk gelmıyorum cok uzun zamandır ıkısıyle de.

Sela, ıstanbula gelıyorum haftasonu canım. Ama bır gun kalacagım aılemı gorup donecegım.

Ocean, sana tsk edemedım yazamadım bur turlu. Bebek ıcın gecenlerde bana yıne bılgı vermıssın. Tatlı kuzu senı. Ne duysa bana haber edıyor. Ben bebısı zaten yaza kadar dusunmuyorum ıyıce zayıflayayım oyle. Sela ve sana sırayı verdım ben :))))))

althea sagol canım. Malum buranın dort gozle beklenıydı cok uzun zamandır topıge bakmadım tesadufen yenenlerın lıstesınde gorunce bu gercek mı dedım.

Sela ve ocean nasıl ? Sen onlar ıle sıkı ıletısımdesın. Benden cok selam soyle fıstıklara. Msn de denk gelmıyorum cok uzun zamandır ıkısıyle de.

Sela, ıstanbula gelıyorum haftasonu canım. Ama bır gun kalacagım aılemı gorup donecegım.

Ocean, sana tsk edemedım yazamadım bur turlu. Bebek ıcın gecenlerde bana yıne bılgı vermıssın. Tatlı kuzu senı. Ne duysa bana haber edıyor. Ben bebısı zaten yaza kadar dusunmuyorum ıyıce zayıflayayım oyle. Sela ve sana sırayı verdım ben :))))))

rica ederim canım.evet herkes umutu beklıyordu bırara ortadan kayboldu sonra güzel haberle döndü işte.sela ve ocean iyiler bir yaramazlık yok:16:A.s gördüğümde iletirim selamını canım

rica ederim canım.evet herkes umutu beklıyordu bırara ortadan kayboldu sonra güzel haberle döndü işte.sela ve ocean iyiler bir yaramazlık yok:16:A.s gördüğümde iletirim selamını canım

sagolasın canım. sen nasılsın ? umarım hersey yolundadır. eskılerden aykurt ıle ıletısımım var benım zayıflama konusuna geldı ama nette sorun yasamaya baslayınca, oraya da gelemez oldu. eskılerden hamiş olan var mı ????

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ajuu :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: HEM DE 3 GÜNDE YENDİ VAJİNİSMUSU :D BENİM REKORUMU DA GEÇTİ :D:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.masumsu[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.esra1645[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.umuut[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.ajuuu[/td]
[td]29 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]İki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 15 GELİNİ BELLİ 16. GELİNİ ARIYORUZZZ YOK MU ARTTIRAN???

3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)

:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tebrik edrim canım bende cok aglamıstım allah baska dert vermesin canım halaylar sana :64: :64: :64: :64:

Back
X