- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.461
buarada bıseysorcam egzersız yapınca tuvalet ihtıyacı oluyurmu sızdede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selamlar..
esim aksam sehirdışından geliyor az önce telefonda konuştuk akşam ikimizde kararlı şekilde muma başlıyoruz allahım ne olursun şu illeti yeneyim ne olurrr![]()
Kızlar lütfen yardım edin yaaaa...giremiyorum uzun zamandır, egzersizlere odaklanmaya çalıştım ama bir derdim var...her defasında egzersiz yaparken en küçük boy aparatımdan başlıyorum...yerini bulamıyorum bir müddet...uğraşıyorum bayağı ve buluyorum sonunda...sonra aparatı büyüterek devam ediyorum...ama gel gelelim 8cm.'lik aparat ne yaparsam yapayım olmuyor bir türlü...kaç gündür aynıyım...bir önceki boyutu bekletiyorum içerde bayağı...ama olmuyor yahu...napıcam...bir adım ileriye gidemiyorum...eşimle de deniyoruz...sadece başı alabiliyorum, gerisi olmuyo...kafayı yiyicem ya...:2:
Normal sanırım canım çünkü aynısı bana da oluyor hemen tuvalete gidiyorum bitincebuarada bıseysorcam egzersız yapınca tuvalet ihtıyacı oluyurmu sızdede
3 ilişkime kadar egzersiz yaptım sonrasında egzersiz yapmadım.
Merak etme egzersizsiz yapacağın günler de gelir, zoru başardın senSabır
Ayrıca elle yönlendirme konusunda ben de sana katılıyorum, hep elimle mi yönlendireceğim diyorum, ama geçer herhalde bu günler de...
Bi de kızlar bi sıkıntım var ben hiç aparatla eş denemesi yapmadım parmak zaten itici geliyor bu sorun olur mu 7 cm'deyim bu akşam 8 ve 9 deneyeceğim inşallah ben bitince direkt aparatsız eş demesi düşünüyorum çevredeki herkes bebek sorup duruyor bu insanların başka işi gücü yok üzerim de eşim hariç inanılmaz bir sosyal baskı var( benim durumum daha da farklı kızlar ben çocuk psikoloğuyum yani birine anlatsam bana söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum "terzi kendi söküğünü dikemiyor ne biçim psikologsun" diyecekler çünkü normal hayatımda bile ağladığımı gören annem ya da babam bile "sen nasıl depresyona girebilirsin ki sen bu mesleğe sahipsin" filan diyorlar ve bu benim üzerimde ekstra bir baskı ve yük yaratıyor
((( demem o ki bu hastalık grip gibi ne meslek ne eğitim ne de başka bişey hiç birşeye bakmıyor ve ben bunları sadece sizlerle sansürsüzce paylaşabiliyorum her birinize daha şimdiden teşekkür ediyorum hele de yenen arkadaşlarım "ben yendim nasılsa banane" demeden özveriyle destek oluyor iyi ki varsınız siz burada hele de bizim için karşılıksız harikalar yaratıyorsunuz bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ben şu hastalığı yeneyim elimden geldiğince dilim döndüğünce ben de destek olacağım yenemeyenlere. sonsuz sevgilerimle...
bir de şunu söyleyim: aparat ya da parmak içinizdeyken onu git gel yaptırdığınız gibi bir de sağa sola hareket ettirin. aparatı sağa sola çekmek girişi de açar esnetir kanısındayım. ben yapıyorum yani tavsiye ederim :)))
merhaba ben yenenlerden biriyim ben hiç bir zaman ne parmakla yaptım nede eşle yaptım.. aparatla yaptım en son 10 cm le yaptım sonra eşimle cinsel ilişki denedik oldu.. bir de bu toplum baskısı hiç bitmez.. ilk şöyle başlar ne zaman evleneceksin?? evlenirsin yaşın geçiyor çocuk düşünmüyor musunuz?? sonra çocuk olu ikincici ne zaman.. hayatta hiç bir zaman insanları memnun edemezsin.. bu yüzden çok takmamak lazım..
Teşekkür ederim bir cesaret gelsin ve kendimi iyice hazır hissedeyim deneyip sizlere haber vereceğim aşama kaydetmesem bile irtibat halinde olmak güç veriyor insanaben bir kere eşimle parmak denemesi yapmıştım. ama burada eşle denemeden kendisi çalışarak yenen arkadaşlar var. birdenbire yapmaktansa eşinle yavaş yavaş da yapabilirsin ben öyle yapmıştım. sonuna kadar birleşme olmadan azar azar... ben de 7-8 santimde çalışırken yendim vajiyi. zaten iş beyinde bitiyor. benim ilk geceden yapan ve hiç acımadı diyen arkadaşlarım var :) yaparsın korkma sadece cesaret... bir de yazıldı zaten ön sayfalarda bolca: giriş sırasında nefes alıp verin çok işe yarıyor. hadi rasgelsin :))
İşte bu topikte beni en mutlu eden şey anlaşıldım duygusumerhaba ben yenenlerden biriyim ben hiç bir zaman ne parmakla yaptım nede eşle yaptım.. aparatla yaptım en son 10 cm le yaptım sonra eşimle cinsel ilişki denedik oldu.. bir de bu toplum baskısı hiç bitmez.. ilk şöyle başlar ne zaman evleneceksin?? evlenirsin yaşın geçiyor çocuk düşünmüyor musunuz?? sonra çocuk olu ikincici ne zaman.. hayatta hiç bir zaman insanları memnun edemezsin.. bu yüzden çok takmamak lazım..
Ben demiştim sen gelinsin diye
![]()
teşekkürler canım anlattığın için
işte bu topikte beni en mutlu eden şey anlaşıldım duygusu![]()
diğer hususta evet işte ben de aparattan eş denemesine geçmek istiyorum diğer arkadaşlar eşleri ile egzersiz yapıyorlar ama bu şekilde de oluyorsa ben de sizler gibi aparattan eşe geçeyim ihtiyacım olan şey cesaret![]()
İşte bu topikte beni en mutlu eden şey anlaşıldım duygusu![]()
Diğer hususta evet işte ben de aparattan eş denemesine geçmek istiyorum diğer arkadaşlar eşleri ile egzersiz yapıyorlar ama bu şekilde de oluyorsa ben de sizler gibi aparattan eşe geçeyim ihtiyacım olan şey cesaret![]()
Teşekkür ederim bir cesaret gelsin ve kendimi iyice hazır hissedeyim deneyip sizlere haber vereceğim aşama kaydetmesem bile irtibat halinde olmak güç veriyor insana![]()